Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    29. Listopad 2018. 11:13

Evo izbrisa mi se cijeli text. Pa ova klokanica je koma, slucajno nesto taknem, ode kvragu sve. 
    Uglavnom, nama se sve poseremetilo s novim vremenom, budi se u 5.30. Onda prerano odradi poslijepodnevno spavanje, pa se polomih da ga odrzim budnim do 20 h. 
    Frau, malac bi pred samo izbijanje zubolina bio ekstra nervozan cca.par dana i to za gornje zubice. Za donje ni priblizno tako. Dakle, cvilenje po cijeli dan, nista mu ne paše, lose jede. 

-Tea-
    29. Listopad 2018. 11:17

Jao cure, pa ja cu poludit... Jutros za dobro jutro vidim da jenovaj olujni vjetar polomio grane nantrešnji, breskvi i kruški i to je sve palo u vrt na salatu, peršin, radic, jagode, biže, mahune i mrkvu... Nemam pojma sta ce se spasiti.. 
    Odvela malog u jaslice, dosla doma i isla provjerit ulje u motoru jer mi je zablinkala lampica neki dan... Vidim fali 2-3 deca i mislim, idem nahranit ptice vani pa cu ga preparkirat "na ravno" i nadolit to sta fali... Dodjem u trecu gajbu i vidim da mi je uginuo najlijepsi Fisher.. Nemam pojma od cega, izgledao je potpuno  zdravo... Rijesim ostale gajbe, sjednem u auto-nece upalit... Pumpa se cuje, vergla zivo(baterija ok), i NECEEE!!! Bas sam popizdila... Samo mi fali sad jos i neki trosak na autu... Dobro pa je "starudija" pa su djelovi za njega jeftini... Dragi nije dobio placu i mozda je vise ni nedobije... Doslo mi je da vristim... Jos mi se i sveki razbolila nesto... Dobro da nije jedna pd onih koja kuka i zali se... Svekar mi odmah reko da uzmem njegovo auto ako mi treba..  Al dragi ce doc ranije s posla jer su u strajku pa ce ili ici on po malog ili ce rijesit meni auto... Uglavnom, oprostite sta sam vas udavila, ali bas sam luda danas... (mali je skuzio da sam van sebe i predobar je cijelo jutro.. Ili spava ili se sam igra na podu bez ludovanja....)

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2018. 14:36

A joj Tea, bas se poslozilo 😣 nek je tebi malac dobar, pa ce sve nekako lakse proci! Sreca u nesreci da ti dragi slaze aute pa bar zna sta treba, koliko kosta... vec je to velika pomoc😉 nadam se da je neka glupost.. 

dea32
    29. Listopad 2018. 14:49

Tea, koma je kad se sve tako skupi odjednom.. Nadam se da je kvar mali i da ce dragi znat rjesit. I da ce vrt bit ok i sveki brzo ozdravit.

• Aymee
    29. Listopad 2018. 15:00

Tea, bas te sve to sad moralo uhvatiti nakon par boljih dana. Znam da je kod vas to sranje s placama.. sto ti je dragi po struci? Ima li sanse da se negdje drugdje zaposli? 

Aymee

• Mirjanos
    29. Listopad 2018. 17:13

Frau i moja stalo hoce stajati, ali ja joj malo branim. Zna pasti dobrano...

Tea, uf bas vam i nije neki period😑 proci ce! Stay strong🤜

• Dijana221
    29. Listopad 2018. 18:58

Frau, nas i dalje muce zubici, izbila su mu dva, ostali nikako.. Zna se buniti navecer pa mu namazemo gelom i odmah se smiri 😊
    Tea, bas te krenulo.. Drzimo fige da sve bude okej! Barem malac zna kad mami treba biti podrska 💞

-Tea-
    29. Listopad 2018. 19:17

@Frau, da, zna sam popraviti.. A i da nezna, nasao bi nacin...  Nema da on nesto nemoze.. Uporan tip!! 

@Dea, sveki se neda, vec je bolje! Napravila sam joj domacu juhu (svekar jutros rijesio jednu kokoš,jer ja to nemogu...) caj od domace kadulje i odmah je zivnula.

@Aymee, po struci je automehaničar, ali radi svašta.. Zna od mehanike, zidarije, stolarije, vodoinstalacije... Samo struja mu nije jaca strana kao on kaze (a popravio je dosad sve sta je crknulo u vezi struje u kuci i na autima i traktoru i svim uređajima koje imamo...). "Uza specijalizacija"su mu manji uređaji, trimeri, pile, kosilice, skuteri  i motori.. To radi i doma svaki dan. Posao bi mogao naci ali cekamo sta ce bit sa firmom jer ima 20 g.staza pa ce imat pravo na otpremninu ako nebude likvidacija... Dok se krpamo pomalo je dobro...

@Mirjanos-ma mi smo uvijek strong.. 

Cure drage,bhvala Vam svima na podrsci... Mada vas nepoznam, ali izjadati se nekad nemogu poznatima jer nezelim da niko zna dta me muci... Bar sam ja takva... Hvala vam jos jednom!!! 

• Frau_Mund6
    29. Listopad 2018. 20:49

Tea, bolje zvucis 😉 sutra te vidim nasmijanu pun gas, odradujes 7 klopu za decke, podove, zivotinje 😂😂😂😂 nema labavo!! 
    Cure, sutra dogovor stoji? Ujutro moram knjige pokupit pa put novog zagreba. Po prognozi trebalo bi biti suho... bundek u 11h. Mozemo jos potvrdit lokaciju i vrijeme ujutro. 

• VickyChristina
    29. Listopad 2018. 21:55

Tea, ova vladavina Škorpiona ti nikako ne odgovara 🤪. Salim se...proci ce i to sve, a ti si borac ipo. Samo se ti pojadaj, tu smo 🤗. 
    Frau, stoji dogovor ☕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.