Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    10. Kolovoz 2018. 08:22

Mirjanos-moji su takodjer imali takve tockice otprilike na poziciji gornje dvojke... Ped.je rekla da ako se bude sirilo da dodjemo... Same su nestale "preko noci"... Oboje su omali po jednu takvu... 
    A ni tubi nemoraju niknuti redom... Od frendice mali je full smijesan, ima sva 4 ocnjaka sa 7 mjeseci a ni jednu jedinicu!!  

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    10. Kolovoz 2018. 08:25

-Tea-

Mirjanos-moji su takodjer imali takve tockice otprilike na poziciji gornje dvojke… Ped.je rekla da ako se bude sirilo da dodjemo… Same su nestale "preko noci"… Oboje su omali po jednu takvu…
    A ni tubi nemoraju niknuti redom… Od frendice mali je full smijesan, ima sva 4 ocnjaka sa 7 mjeseci a ni jednu jedinicu!!

Ajme Tea da mi je to vidjeti, 😂 

Aymee

• Mirjanos
    10. Kolovoz 2018. 08:40

-Tea-

Mirjanos-moji su takodjer imali takve tockice otprilike na poziciji gornje dvojke… Ped.je rekla da ako se bude sirilo da dodjemo… Same su nestale "preko noci"… Oboje su omali po jednu takvu…
    A ni tubi nemoraju niknuti redom… Od frendice mali je full smijesan, ima sva 4 ocnjaka sa 7 mjeseci a ni jednu jedinicu!!

Haha sva 4 ocnjaka, a niti jednu jedinicu😂😂😂

• Frau_Mund6
    10. Kolovoz 2018. 09:48

Jutro cure! Samo da se javimo. Mi smo se jucer kupali ujutro i navecer 😉 uziva! Nije puhalo i mazali smo se s kremom... 
    Okrecemo se sad vec redovno! Uglavnom je na trbuhu 😊 zibici nas muce, ali ne vidim nikakvu promjenu nq desnima. 

• VickyChristina
    10. Kolovoz 2018. 10:23

Aymee i mi smo na vi bili s lijevom stranom, samo se na desnu htio okretati, tek odnedavno je poceo i na lijevu. 
    Dea kako je u novom domu, jesi raskrčila kutije?

-Tea-
    10. Kolovoz 2018. 10:23

Aymee

-Tea-

Ajme Tea da mi je to vidjeti, 😂

Pa moram priznati da izgleda malo stravicno... Rekla je da ce  sve slike na kojima se ful smije sakriti ivdati ih njemu kad odraste da sam odluci hoce li ih ikome pokazati!! 
    Inace kad normalno guguce i laganobse smije se ne skuze bas... Al kad se naceri-strava!!!

• Mirjanos
    10. Kolovoz 2018. 16:12

Cure, mi smo isle do pedice danas, kaze da je to priprema za zubice.

Malena je nervozna malo, ali nista strasno. Mozda izbiju uskoro.

dea32
    10. Kolovoz 2018. 16:29

Vicky, na pola smo se raspakirali. Ostalo je jos nesto kutija i zimska roba koju necu dirat do jeseni..
    Noi je na putu jos jedan zubic, par onoj jedinici koja je vani.. bas je smijesan sa tim jednim zubom, mogu si mislit kako je ovaj mali sa 4 ocnjaka sto je Tea spomenula.. 
    Moji se kupaju na terasi u bazenu, sad smo se preporodili sa vecim brojem kvadrata i vecom terasom. Tek sad ne kuzim kako smo do sad zivjeli u 42m2 i gdje su pobogu sve te stvari stale tamo?!?

-Tea-
    10. Kolovoz 2018. 18:43

Ajme Dea svaka ti cast.... Nama je kuca cca 100 kvadrata i jedno 50 kvadrata potkrovlje i nemam pojma di cu sa stvarima.... Jos samo na terasu nisam pocela slagati kutije... Uzas...

• Aymee
    10. Kolovoz 2018. 21:09

Dea, samo polako. Preseljenje je mozda idealan nacin da se rijesis svega nepotrebnoga.. 
    Nas i dalje muci osip na guzi, sav je na tockice. Nisam pametna da znam sto mu je. Nije mi kao kod prva dva zuba, ne siri se rapidno ali se siri, ponekad se koja tockica povuce pa se opet pogorsa prema veceri, tj sa svakim kakanjem. 
    A mlati po lubenicama i dinji ko sumanut. I hoce piti vodu iz case pa povuce pa ne zna progutati pa mu se slijeva pa umire od smijeha. I voli sam papati keksice. Da i to mu dam da povremeno gricka.. 
    Vicky, kako se vama svidjela lubenica? (p.s. moj malh zna razlikovati dobru od lose, 🤣🤣🤣)

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.