Tea, super da su bar neki klinci mirni.. Ja tek maloprije dovrsila jutarnju kavu. A budenja po noci vise ni ne brojim, dobro je sto je pored mene, da se samo pristeka na cicu, ne stignemo se razbuditi uopce. Ja kad se trgnem, mali je vec okrenut od mene i spava dalje..
Orangina sto kazu dr?
Bravo Tea, valjda su te decki odlucili nagraditi. Neka tako ostane! A cek, sto je sa starijim, kazes da se cesto budi nocu? Mi se znamo, pogotovo zadnjih dana, nocu buditi da bi pili vodu ili ako se ne zna namjestiti u neku pozu.. to bas iscrpljuje.
Stariji od cca 6 mj.spava cijelu noc bez hranjenja. Svako toliko se dogodi period kad se u noci pocne buditi u placu... Nekad i vise puta po noci. Dali su to oni terori, dali su zubi, dal je vrucina/hladnoca... Nemam pojma... Dodje i prodje...
url=https://lilypie.com]
Bravo Tea, valjda su te decki odlucili nagraditi. Neka tako ostane! A cek, sto je sa starijim, kazes da se cesto budi nocu? Mi se znamo, pogotovo zadnjih dana, nocu buditi da bi pili vodu ili ako se ne zna namjestiti u neku pozu.. to bas iscrpljuje.
Stariji od cca 6 mj.spava cijelu noc bez hranjenja. Svako toliko se dogodi period kad se u noci pocne buditi u placu… Nekad i vise puta po noci. Dali su to oni terori, dali su zubi, dal je vrucina/hladnoca… Nemam pojma… Dodje i prodje…
Zato mi i dalje jedemo najcesce 2 puta nocu, 😒 pokusala mu dati vise obroka po danu, ma kakvi..
Aymee
Stariji od cca 6 mj.spava cijelu noc bez hranjenja. Svako toliko se dogodi period kad se u noci pocne buditi u placu… Nekad i vise puta po noci. Dali su to oni terori, dali su zubi, dal je vrucina/hladnoca… Nemam pojma… Dodje i prodje…
Zato mi i dalje jedemo najcesce 2 puta nocu, 😒 pokusala mu dati vise obroka po danu, ma kakvi..
Moj se jucer bas nakrcao prije spavanja i zato je odvalio toliko u komadu!
url=https://lilypie.com]
A jbt sparine!!!
Posjedate li bebe? I jesu li vam se sami poceli posjedati?
A jbt sparine!!!
Posjedate li bebe? I jesu li vam se sami poceli posjedati?
Uzasno je sparno!! A mi bez klime dok majstor ne dode
Ja nisam ni jednog posjedala. Cura se posjela sa 8 mj, mali sa 7 mj iako tek zadnjih 2 tjedna sjedi samostalno a da ne padne..
Nama je bas sparno, mama i beba tesko podnose vrućinu.
Ni mi se jos ne posjedamo.
Vicky, ja ga posjednem povremeno sebi u krilo jer ne znam kako bi ga inace drzala dok sjedim. Sam jos ne sjedi, povremeno mu pokazem sto nam je fizijatar pokazao. Sam se dize cetveronoske pa se prevali jer ne zna jos "klasicno" puzati i povrememo se osloni u pozu natkoljenica-podlaktica. A kad puze vojnicki koristi desnu ruku, lijevu nogu. Nekako mu ta lijeva strana ne lezi. I kad se okrece s trbuha na ledja, uglavnom je to desno..
Aymee
Curke jel ovo mogu biti zubi, na jednoj strani ima 3 tockice, a na drugoj jednu. Djeluju predaleko od sredine za zube... ali ne znam sto jos moze biti?
Curke jel ovo mogu biti zubi, na jednoj strani ima 3 tockice, a na drugoj jednu. Djeluju predaleko od sredine za zube… ali ne znam sto jos moze biti?
Moj mali je te tockice imao od rodenja 2, pa su se pojavile jos 2 i spontano same nestale. Ni pedica mi nije znala rec od cega je. Prvo je mislila da je soor u pitanju ali se s njima rodio..
Sortiraj odgovore
Najstariji