Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    06. Kolovoz 2018. 19:33

Ma uzas.. Ja sam mislila da gore od zadnji put ne moze.. al ocito uvijek moze gore. Sad cu postat 'helikopter mama' al fakat mi je dosta sokova za cijeli zivot. A mali jos ni prohodao nije  .
    I naravno da su me gledali na hitnoj kao ludu mater koja svaki put dovodi dijete u nesvjesti. I znam da smo i mi to radili, penjali se po drvecu krast tresnje pa skakali sa njih, vrtili oko gluposti i nikad nikome nije bilo nista. Ali eto..

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 21:11

Mirjanos, da rekli su mi da stavim oib, oni navodno po oibu sve vode. 
    Aymee, ne kuzim kako imamo razlicite zdravstvene? Mojoj je samo oib upisan. Ja imam staru zdravstvenu sa mbo, cak pise da vrijedi do 2011, a jos uvijek ju koristim 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    06. Kolovoz 2018. 21:30

Frau_Mund6

Mirjanos, da rekli su mi da stavim oib, oni navodno po oibu sve vode.
    Aymee, ne kuzim kako imamo razlicite zdravstvene? Mojoj je samo oib upisan. Ja imam staru zdravstvenu sa mbo, cak pise da vrijedi do 2011, a jos uvijek ju koristim

Ne kuzim ni ja.. mi imamo i oib i mbo.. s obzirom na to da se kod nas stalno nesto mijenja, ne bi me cudilo da su to promijenili u ta 2 mjeseca razlike.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 23:34

Dea, nek te ne brine kako te tko gleda. Tvoje dijete je tvoja briga i imas na nju pravo! 
    Kod nas je sve mirno... nigdje zraka, ni saska vjetra... gledam na monitoru 29 je u sobi 😌 ne znam kako.mala uopce spava. 

Orangina
    07. Kolovoz 2018. 00:06

@Dea o moj boze 😞 strasno, ne mogu ni zamisliti kako si se preplasila. Bitno da je mala dobro, sto su rekli, moze li dalje sve normalno raditi? 
    Sjecam se u skoli kao djete bi nakon koluta naprijed/natrag teturala do klupe ili me uhvatila vrtoglavica. 

@Mela bravo za kasicu!

@Frau joj i kod vas vruce, evo malom u sobi radi ventilator i 33 je, preko dana bilo 35. Gdje je ta kisa...
    Brzo cemo poceti kukat kako je zima haha

• Frau_Mund6
    07. Kolovoz 2018. 10:23

Jutro cure! Mi smo jutros dobili na cuvanje dvoje djecice 3 i 4,5 god 😉 sat vremena s njih troje bio je show 😂😂😂😂 sve igracke su bile vani, lopta se napucavala... bilo je i placa na kratko 😁 nemres vjerovat koliko toga se izdogada u tako kratkom vremenu 😁 
    A mene jos i leda bole. Ne znam jel od propuha, kreveta ili cega vec..  
    Malu sam uspjela uspavati i sad malo meditiram!!! Cekam nosiljku da stigne 😉 pohvalim se kad prokuzim kako se namjesta 😉

dea32
    07. Kolovoz 2018. 11:56

Mala je dobro, taj dan su preporucili mirovanje i postedu od igre i sl, sad vec divlja kao obicno. Preporucili su napraviti eeg i pregled kod neuropedijatra.
    Frau, vec stize nosiljka?  Obavezno nabaci neku slikicu kad se slozite. Gordana je jako draga zena, ako ti nece ici sve ce ti objasniti u inbox. Tako ti je to sa puno djece, sve igracke vani da ih kupis sa lopatom za snijeg, a njih za 3 sek zanima druga stvar. Bitno da su zdravi i zivi, ostalo je sve manje bitno..
    Ja jedva cekam da malo zahladi, najavili su sljedeci tjedan kisu i temp 20°C 

Mela
    07. Kolovoz 2018. 15:42

Ajme Dea mogu misliti koliko si se nasekirala. Samo da je preživjeti ovaj tjedan. Osobno sam prije bolje podnosila vrućine, sada nikako. Mi bi trebali na pregled i bocu ovaj tjedan, ali mislim da budu odgodili zbog ovih paklenih vrućina.

• VickyChristina
    07. Kolovoz 2018. 15:49

Joj taj kolut naprijed nazad mi je nocna mora uvijek bio. I preskakanje kozlića 😀. Dobro da se sve dobro zavrsilo, koji stres!!! Ostaris za 20 godina. 

Dea, Aymee koji probiotik dajete bebama? Mi se mucimo s kakicom. 

Mene isto leđa bole, od kreveta, ali napravim ujutro par joga asana, istegnem leđa, pa bude bolje.
    Nama je zadnjih par noci koma, mozda od zubica, iako je prvi zubolino prilicno bezbolno provirio. 

-Tea-
    07. Kolovoz 2018. 15:57

Cure drage, ako ja ne skrenem ovih dana, necu nikad..
    Prvo jos od proslog tjedna je sveki nesto nadrkana ijer naravno-moje rijecu su ju jako pogodile (iskreno,.s obzirom da se radi o moj djeci-zaboli me..), jucer smo se dragi i ja nesto zakacili i ja sva nabrijana od jutra cistim po kuci, djeca se deru bez povoda i razloga (vjerujem da osjete moje (ne)raspolozenje) i jos mi dragi u podne uleti u kuci polukrepan da je bio poli doktorice i da ima temp.i upalu grla...  E da, jos sam i dobila prekjucer... Sad vracam kuhinju u prvobitno stanje... Skuhala sam se dok se skuhala juha... Uzas mi je po ovim vrucinama juhu radit... 
    Tako da sam bas u elementu i najradje bih zadavila neke ljude trenutno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.