Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    07. Kolovoz 2018. 16:54

Tea, znam kako ti je. Mene svakih par dana ulovi zuta minuta.. svima treba ugoditi a nitko ne pita da meni kako ugodi. Dragi mi nekad toliko nerve digne jer je on umoran od posla a ja sam kao doma pa se to ne racuna. Nekad mi je pun kufer pospremanja svega i svacega.. 
    Vicky, mi uzimamo BioGaiu a i Dea je to, bar prije davala malome. Sad ne znam. Moguce da vrucina u kombinaciji s drugim zubicem radi probleme.

Aymee

dea32
    07. Kolovoz 2018. 17:28

Vicky, ja dajem trenutno Probalans baby protect, iako moram priznat nisam redovita u davanju.. To sam uzela po preporuci mag farmacije.
    Tea, svima nam dode takav dan, jos kad nemas podrsku drugih bude bas uhhh.. 
    Meni je najgore kaj sad sa dvoje djece cijeli dan nemam mira ni odmora, non stop pospremaj, kuhaj, hrani, presvlaci, peri ves i sude, susi i sl. Jutarnju kavu pijem do 5 popodne, al muz je umoran od 8h posla 

-Tea-
    07. Kolovoz 2018. 17:41

Aymee

Tea, znam kako ti je. Mene svakih par dana ulovi zuta minuta.. svima treba ugoditi a nitko ne pita da meni kako ugodi. Dragi mi nekad toliko nerve digne jer je on umoran od posla a ja sam kao doma pa se to ne racuna. Nekad mi je pun kufer pospremanja svega i svacega..

Bas sam u elementu danas... Ma ne zuta minuta, nego ljubicasti dan je mene ulovio... Ovaj umire sa temp 37.8 i grloboljom... Ja sam sa 39 spremala, kuhala i cistila ko da nije nista... A bas danas statiji nikako da zaspe (tek u 4 i 15 je klonuo i sad spava), malog sad love neki histericni ispadi... Valjda zubi nemam pojma...
    O E, ima jedna odlicna stvar ipak.. Ova spirala je zakon!!!!! Dobila sam tocno u dan, netrebaju mi tablete protiv bolova, a ni nocni ulosci ko prije.... Neko blago brljavljenje i dnevni ulozak!!! Samo PMS  ne nestaje.. al i on je blazi nego inace...

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    07. Kolovoz 2018. 17:44

dea32

Vicky, ja dajem trenutno Probalans baby protect, iako moram priznat nisam redovita u davanju.. To sam uzela po preporuci mag farmacije.
    Tea, svima nam dode takav dan, jos kad nemas podrsku drugih bude bas uhhh..
    Meni je najgore kaj sad sa dvoje djece cijeli dan nemam mira ni odmora, non stop pospremaj, kuhaj, hrani, presvlaci, peri ves i sude, susi i sl. Jutarnju kavu pijem do 5 popodne, al muz je umoran od 8h posla

Znam sve... I bas na takav neki dan oboje klinaca podivljaju... I bas danas su oboje 4 ili 5 puta bili kvalitetno usrani (inace jednom, max 2 put u danu), jeli svakako i nikako, plakali na gluposti...  Uzas...

Mela
    07. Kolovoz 2018. 18:07

Draga Tea, nisi jedina, i ja se s svima svadjam i to redom :-) kako ko dodje na dnevni red. neki dan sam imala žustru raspravu sa dragim, i jos nismo riješili 

• VickyChristina
    07. Kolovoz 2018. 18:44

Tea otvorila si pandorinu kutiju 😂😂😂.
    Ja se isto zakacila s dragim, em ova vrucina, vrazji komarci, neudoban krevet, zubići, kakice... aaaaaaaa 

-Tea-
    07. Kolovoz 2018. 18:44

Mela

Draga Tea, nisi jedina, i ja se s svima svadjam i to redom :-) kako ko dodje na dnevni red. neki dan sam imala žustru raspravu sa dragim, i jos nismo riješili

Zustra rasprava!!! Ovaj naziv moram zapamtit!!!  da da, dodje takvih par dana valjda svima.... Pogotovo kad si previse doma, onda popizdis... Kad krenem radit ce bit drugacije... I sad kad stariji krene u vrtic cu s manjim  moci ipak ici nekud... Sa dvoje tako malih nije jednostavno npr.ici po spezu, do grada i slicno... Sa jednim sam isla bez frke...

• Aymee
    07. Kolovoz 2018. 21:01

Ma Tea, kako ti to nije lako? 😋 Ja se ujutro do 9h naradim ko konj a da ne govorim da vecinu dana izigravam majmuna hraneci ga, zabavljajuci, uspavljujuci.. al oni rade i umorni su, nije isto raditi 8h i biti s djetetom.. paziti da nije gladan, zedan, pospan, pokakan.. kao, mogu uvijek s njim leci i spavati..  aha, a rucak se sam kuha, stan se sam cisti itd.. a da ne govorim o vrucinama. Istina, palim klimu, ali to nije svjezi zrak.. uh.. 

Aymee

-Tea-
    07. Kolovoz 2018. 21:38

Aymee

Ma Tea, kako ti to nije lako? 😋 Ja se ujutro do 9h naradim ko konj a da ne govorim da vecinu dana izigravam majmuna hraneci ga, zabavljajuci, uspavljujuci.. al oni rade i umorni su, nije isto raditi 8h i biti s djetetom.. paziti da nije gladan, zedan, pospan, pokakan.. kao, mogu uvijek s njim leci i spavati.. aha, a rucak se sam kuha, stan se sam cisti itd.. a da ne govorim o vrucinama. Istina, palim klimu, ali to nije svjezi zrak.. uh..

Ahahahaaa.. Znas da.imas pravo... Pa spavamo kad hocemo, igramo se i zabavljami! Pa ni nekuzimo kako nam je super!!! 

Pred cca mj.dana je bio cijeli vikend s nama doma. Taj tjedan nisam spavala svaku noc vise od 2-3 sata, a u subotu smo otisli na koncert Hladnog piva, ulovilo nas nevrijeme i dosli smo doma tek poslije 4 ujutro. Ja sam skuhala kavu i rekla da ni neidem spavati jer ce mi bit samo jos gore kasnije. Ostao je budan samnom i cijeli dan bio s nama... I onda je ipak zakljucio da nije nimalo lako kad stalno neko place da je gladan, zedan, posran, hoce da ga zabavljas, igras se s njim itd. a nisi spavao uopce.. I uz to skuhaj, pocisti, operi, speglaj, nahrani i napoji zivotinje itd... Pa je reko da ide on po pizzu da netrebam kuhati da mi bar malo olaksa... I kao svaka mi cast sta nismo gladni, ne zivimo u svinjcu  i svi smo oprani i opeglani, ali za 2 dana mislim da je vec zaboravio...

VickyChristina

Ja se isto zakacila s dragim, em ova vrucina, vrazji komarci, neudoban krevet, zubići, kakice… aaaaaaaa

• Aymee
    07. Kolovoz 2018. 21:58

-Tea-

Aymee

Ma Tea, kako ti to nije lako? 😋 Ja se ujutro do 9h naradim ko konj a da ne govorim da vecinu dana izigravam majmuna hraneci ga, zabavljajuci, uspavljujuci.. al oni rade i umorni su, nije isto raditi 8h i biti s djetetom.. paziti da nije gladan, zedan, pospan, pokakan.. kao, mogu uvijek s njim leci i spavati.. aha, a rucak se sam kuha, stan se sam cisti itd.. a da ne govorim o vrucinama. Istina, palim klimu, ali to nije svjezi zrak.. uh..

Ahahahaaa.. Znas da.imas pravo… Pa spavamo kad hocemo, igramo se i zabavljami! Pa ni nekuzimo kako nam je super!!!

Pred cca mj.dana je bio cijeli vikend s nama doma. Taj tjedan nisam spavala svaku noc vise od 2-3 sata, a u subotu smo otisli na koncert Hladnog piva, ulovilo nas nevrijeme i dosli smo doma tek poslije 4 ujutro. Ja sam skuhala kavu i rekla da ni neidem spavati jer ce mi bit samo jos gore kasnije. Ostao je budan samnom i cijeli dan bio s nama… I onda je ipak zakljucio da nije nimalo lako kad stalno neko place da je gladan, zedan, posran, hoce da ga zabavljas, igras se s njim itd. a nisi spavao uopce.. I uz to skuhaj, pocisti, operi, speglaj, nahrani i napoji zivotinje itd… Pa je reko da ide on po pizzu da netrebam kuhati da mi bar malo olaksa… I kao svaka mi cast sta nismo gladni, ne zivimo u svinjcu i svi smo oprani i opeglani, ali za 2 dana mislim da je vec zaboravio…

VickyChristina

Ja se isto zakacila s dragim, em ova vrucina, vrazji komarci, neudoban krevet, zubići, kakice… aaaaaaaa

Vicky, svi smo mi sa slicnim pizdarijama… Netko vise, netko manje jbg… Al danas sam bas pukla pa sam se malo pojadala… Nadam se da mi ne zamjerate..

Ma joj Tea, jbt, ovdje mores vristat ako zejis, 😆 moj dragi redovito dezura s petka na subotu noc i necu se zaliti. Ali isto tako, u subotu popodne kad odvezem maloga mami (da, ustalili smo subote i bas me briga sto tko misli) on uredno zaspe oko 5 popodne jer ga je mali izmorio noc prije.. i budi se oko 8, 9, 10 navečer.. mamicu ti.. i btw, mislim da je mali u nekoj regresiji sna il mu zubi gornji nicu.. ili oboje..

Zasto to mislim? Pa poceo se polako dizati u cetveronozni (kao pred pravo puzanje) a guza mu se opet jako osula. Za zube se nadam da je zbog toga guza, da mu nisu gljivice s jezika na guzu presle. Iako mislim da ne bi smjele jer su mu se s jezika drugi dan povukle..

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.