Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    08. Kolovoz 2018. 12:19

Dobro jutro! Podne! Morala sam malog probuditi ujutro jer sam isla doktoru, imala sam dugo krvarenje uz bolove, onesvijestila se jednom a trbuh boli kao da radim trbusnjake cijele dane. 
    Moram vaditi krv, urin, uzv. Cak sumnja na trudnocu tj.spontani! Dojim i pijem pilule, pa nisam valjda u tih 1%?? 
    Dotakle ste se osjetljive teme. Moj dragi ode u 8 vrati se u 20. Inace mali spava u to doba a ujutro se nekad ranije probudi pa ga vidi par min. Subotom i nedjeljom umjesto da idemo setati on zeli spavati i gledati tv.
    Tako da i mi imamo tenzija i porijeckamo se kad me neke stvari smetaju. Ali kuzi da je meni brz tempo od jutra do mraka i da se naradim doma pa me cesto "sili" da idem spavati. Jer, sude ce me cekati kad se probudim 😂

@Tea ajde bar su ti dali mrvicu mira, a dragi jos umire? 😄 Sorry neznam sta mu je ali evo jedan vic: 

Zasto je muska prehlada gora od zeninog radanja djeteta? 
    Ni jedan muskarac nije nakon prehlade rekao: "Aaajoooj a ja bi jos jednu prehladu!" 😂😂

@Frau pa ne mozete biti cijele dane doma, puknut ces. Imas anti UV suncobran za kolica? Naravno ne idi kad je jako sunce ali mozes ujutro lagano ili oko 17,18. 

• Frau_Mund6
    08. Kolovoz 2018. 12:48

Draga moja, idem od 20 do 24 svako vece 😉 samo mi dan dugo traje dok dode vrijeme za izlazak... danas su mi starci tu pa sam malo izasla iz rutine 😉 a popodne cu se zalwtit na plazu... suncobran nemam a tu ga sad ne mogu ni nabaviti. Nije nista tako strasno ali napirno je od jutra do mraka, kao i svakoj od vas! 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    08. Kolovoz 2018. 13:21

Orangina, uh, nadam se da nije spontani. Javi draga sto je bilo.. ti si ako se dobro sjecam i krvarila dugo.. ne znam kako kod vas, ali ginic frendici nije htio dati pilule, tj ne da, sve dok doji.. 

P.s. znam da su ti misli drugdje ali odlican vic, 😂

Ja se na dragoga frnjim jer kad dodje popodne i kao igra se s malim zapravo bleji u mobitel, poludim! A mali pored njega i njurga. I onda mi kaze da je ljubomoran na moje jutarnje mazenje s njim.. 

Al dobro, proci ce sve to.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    08. Kolovoz 2018. 14:48

Ne znam kako uspjevam ali neke postove zbrisem umjesto da ih postavim 🤔
    Orangina, znam da ti je ovo sad sok ali nekako vjerujem da je dobro da te pregledaju. Kod tebe mi to krvarenje nije bas bilo jasno... nadam se da ce brzo naci uzrok i rijesit ti problem... na tvom bi mjestu trazila specijalisticki pregled. Ne znam gdje si do sada isla? 

dea32
    08. Kolovoz 2018. 14:54

Orangina, nadam se da je sve ok. Svakako odradi sve potrebne preglede. Mozda da prekines na kratko sa pilulama. Jesi vadila krv prije pocetka uzimanja? Mozda ti ne odgovaraju pa je krenulo po zlu..

-Tea-
    08. Kolovoz 2018. 15:48

Orangina-samo pomalo i hrabro. Nadamo se ipak nije spontani... i svakako javi sta su ti rekli na UZV-u... Sto kaze Dea, mozda ti pilule ne odgovaraju pa su s vremenom napravile problem..
    Evo, sad je konacno mir... Dragi spava(ima upalu grla, dobio antibiotik, a vise nema ni temperaturu,al jos uvijek je kriticno!!) , stariji spava, a ja i mali lezimo na puzzlama... Tj.ja lezim a on luduje oko mene.. Pokusava puziti i dohvatiti sve bracine igracke koje nisu za njega, i naravno moj telefon je jaaaako zanimljiv...
    Dragi inace takodjer radi po cijele dane, i dodje krepan doma i onda se stariji objesi na njega pa oni skupa gledaju crtice, slike ili se slikaju... A s mladjim on nema bas puno "posla" jer kad ode spava(odlazi u 6.20) i kad se vrati (oko 16, 17, pojede i ode u garazu i vraca se oko 20, 21) najcesce spava... 
    Frau-od 7-9,10 i od 18 nadalje.. Tako i ja izadjem s klincima... Inace bi pocrkavali svi skupa...

• VickyChristina
    08. Kolovoz 2018. 17:49

Orangina draga pa mora da je koma onda bilo kad si se od bolova onesvijestila 😱. Katastrofica. Javi kako si i sta kaze uzv

-Tea-
    09. Kolovoz 2018. 08:42

Iiiii, evo gaaaa!!! Ustao sa samrtne postelje!!  Pustila sam mu starijeg u sobu u 7.30 neka malo skace po njemu!!!! Sad si je pojeo domace kroasane pa mu je odmah bolje!! Mali i ja mu spravili marendicu..Sad kavica uz divljake joji su nekim cudom mirni... Mali se igra u vrticu a veci sjedi pored mene i pjeva i svira s nekon igrackom...

-Tea-
    09. Kolovoz 2018. 09:45

E, i nocas je valjda prva noc da su oboje malaca prespavali cijelu noc bez budjenja!!! (stariji inace spava bez budjenja osim onih povremenih vriskova jos od svojih 6-7 mjeseci). Starijin spavao od 22-7.30 a mali u komadu od 23-7.00 bez budjenja za bocu!!  

• Aymee
    09. Kolovoz 2018. 10:47

Bravo Tea, valjda su te decki odlucili nagraditi. Neka tako ostane! A cek, sto je sa starijim, kazes da se cesto budi nocu? Mi se znamo, pogotovo zadnjih dana, nocu buditi da bi pili vodu ili ako se ne zna namjestiti u neku pozu.. to bas iscrpljuje.

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.