Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    06. Kolovoz 2018. 12:31

Evo Frau, noc je prosla uz samo jedno budjenje i lako uspavljivanje za oba malca! :) 

Orangina-moj je uglavnom u vrticu jer ako ga stavim na puzzle onda ga stariji stalno hoce gladiti i ljubiti i davati mu igracke(a njezan je ko traktor sa svojih 13-14 kg), pa moram pazit da ga ne ozlijedi... A po vrticu luduje.. Jos ne puzi, ali pokusava i baca se na sve strane, dize noge po rubovima ko da radi svijecu... Nema mira ni minute... A i tu sam stalno na oprezu jer veliki divljak mu baca igracke unutra pa da mu glavu ne razbije auticima i slicno... Akcija po cijele dane!! Samo kad Dino spava onda je na puzzlama i isto luduje..

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 12:49

Cure, ispunjavam zahtjev za roditeljski dopust. Naravno da nemam pojma kaj trebam upisat! Br osiguranog djeteta? Na zdravstvenoj imam samo oib. Dopust je od prvog dana djetetova navrsenih 6. Mjeseci? U trajanju od 6 mjeseci, koliko je to dana? 

• Aymee
    06. Kolovoz 2018. 12:55

Frau_Mund6

Cure, ispunjavam zahtjev za roditeljski dopust. Naravno da nemam pojma kaj trebam upisat! Br osiguranog djeteta? Na zdravstvenoj imam samo oib. Dopust je od prvog dana djetetova navrsenih 6. Mjeseci? U trajanju od 6 mjeseci, koliko je to dana?

Na zdravstvenoj, ispod imena i prezimena imas MBO (maticni broj osigurane osobe). Dopust ti racunaju 180 dana. Gledaj da taj zahtjev predas na HZZO prije neg malecka navrsi 6 mjeseci. 😊😊

Aymee

Mela
    06. Kolovoz 2018. 13:16

Pozdrav drage moje. Ovo sunce zaista przi, bas nam je vruce. 
    Aymee super da ste to riješili gelom.
    Frau, drago mi je da je Lota bolje. Uživajte na moru. Ovde je zaista ludnica.
    Mi smo danas probali prvu kasicu od jabuke i curki se bas dopala. Papala bi i vise od 4-5 žlica, heheh
    Dat cu joj i malo vode

• Mirjanos
    06. Kolovoz 2018. 14:47

Frau, dobro si me sjetila, moram i ja taj zahtjev ispuniti 😂

dea32
    06. Kolovoz 2018. 14:48

Evo mene konacno.. 
    Ukratko, vikend je bio KATASTROFA!! U subotu kutija, kutija, space bag, kutija, kutija, space bag i tako u krug na 2.kat! Moja mama je cuvala klince, al svako malo neko vristanje i cicanje.. 
    I cure, ozbiljno upozorenje! Nedajte klincima kad budu veci da rade kolut naprijed, nigdje! Ni na krevetu, madracu, podu, nigdje! Moja mala je jucer napravila kolut naprijed na madracu polozenom na podu, napravila krivi potez glavom i ostala bez svijesti, bez kontakta i motorike. Hvala Bogu sve je ok, neurokirurginja je rekla da je to najcesce kod takvih radnji, da si na kratko blokira arteriju i dok se protok ne uspostavi u mjeri kao prije bude tako. Ali tih 3h cekanja, od kad se to dogodilo pa do nalaza ct-a i pregleda neurokirurga, toga sto nije izgovorila ni jednu *ebenu rijec, veselja na svaki povrat motorike... Ne moram ni reci da sam u tom trenu zabravila sve sto znam i sto sam ucila, sjetila se tek broja hitne da dode po nas.. Rekla sam joj da cu je zavezat za kauc da mi ne moze vise radit sranja, iako sam svjesna da je to nazalost tek pocetak.. Iako se jako uplasila, ne sjeca se sto se dogodilo, mozda i bolje.. Ali meni ta slika nje sa pogledom u prazno nece nikad izac ispred ociju.

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 16:18

Dea, joj ne vjerujem..  pa mi smo to radili cijelo djetinjstvo... nikad nisam cula da se netko ozljedio 😑 stvarno strasno! Nemogu ni zamislit taj osjecaj 😣 neka je malena dobro! Tko zna sta cemo jos dozivjeti..  
    Mirjanos, pozuri! Meni su rekli da treba biti 15 dana prije 6 mjeseci. 
    Aymee, na novim zdravstvenima je samo oib. Nema vise drugih brojeva..  zahtjev koji sam dobila u opatiji je star valjda ko i drzava 😁 zvala sam ih i rijesila 😘

• Mirjanos
    06. Kolovoz 2018. 17:48

Dea, uf! Ovo je 2.put da je ostala bez svjesti. Strasno. Evo nakon ovoga...nista te vise ne koze iznenaditi. Sada mozes biti samo jaca!
    Drzi se!

Frau, kako si rijesila taj broj? Upisala OIB?

-Tea-
    06. Kolovoz 2018. 18:47

Ajme Dea, tvoja mala tebi sokove radi isto ko ja svojoj mami...   Uvijek mi govori da sam joj bar 20 g zivota oduzela... Do puberteta 4 potresa mozga i 2 sivanja glave.... Krastava koljena svaki dan (dan danas imam fleke po koljenima kao uspomenu!!!) nisu ni vrijedna spomena... Tako da,drzi se..i.. Nemam nis pametnije za reci... 

• Aymee
    06. Kolovoz 2018. 19:21

Dea, pa to je strasno, dva puta u svega par tjedana, uh,
    Frau, malac ima taj broj na zdravstvenoj pa sam mislila da i Lota ima.a 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.