Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    05. Kolovoz 2018. 09:58

Orangina, moguce da ga boli dok cicka, maleni mi je par dana kad je to krenulo imao malo slabiji apetit.
    Mela, gotovo sam sigurna da joj treba vise tekucice i da zato cesce cicka. Malac po ovim vrucinama zna popiti i do 3, 4 dcl vode po danu, noci, kako koji dan. Znam da niste krenule s dohranom ali probaj joj malo vode ponuditi po danu.. 

Aymee

Orangina
    05. Kolovoz 2018. 13:10

@Mirjanos kako je prosla prva kasica (ako ste poceli)?
    @Frau sad ju hidratantnom kremom mazi da koza sto prije zacijeli. Do kad ste jos na moru? Zao mi je da ne mozes maks.iskoristiti vrijeme ali sunce stvarno pali nenormalno. 
    @Aymee mali dobio soor o boze 😞 Kako se to lijeci? 
    Nama je kakica bas gusta kao neki plastelin, ne jede rizu bas svaki dan i mrkve ne bas cesto, neznam od cega je.
    @Tea sretnih 6 mjeseci, vrijeme leti! ☺maslinovo smo uveli kad i meso, jednu cajnu zlicicu na dan. Ne stavljam kad jede zutanjak.
    @Dea pa cestitam vam na useljenju! To je bome tesko s dvoje djece! Kako je proslo, kako se malci osjecaju? 

@Mela kako curica zaspi? Moguce da place jer te trazi, probudi se i nezna sama zaspati. Ili zubi izlaze 😖 A vruce je pa hoce si malo mlijeka popiti.

@Vicky super da uzivate! Aaa i vama zubic provirio, evo i nama se od jucer bijeli vrh ali ga muci jako! 

• Aymee
    05. Kolovoz 2018. 14:18

Orangina

@Mirjanos kako je prosla prva kasica (ako ste poceli)?
    @Frau sad ju hidratantnom kremom mazi da koza sto prije zacijeli. Do kad ste jos na moru? Zao mi je da ne mozes maks.iskoristiti vrijeme ali sunce stvarno pali nenormalno.
    @Aymee mali dobio soor o boze 😞 Kako se to lijeci?
    Nama je kakica bas gusta kao neki plastelin, ne jede rizu bas svaki dan i mrkve ne bas cesto, neznam od cega je.
    @Tea sretnih 6 mjeseci, vrijeme leti! ☺maslinovo smo uveli kad i meso, jednu cajnu zlicicu na dan. Ne stavljam kad jede zutanjak.
    @Dea pa cestitam vam na useljenju! To je bome tesko s dvoje djece! Kako je proslo, kako se malci osjecaju?

@Mela kako curica zaspi? Moguce da place jer te trazi, probudi se i nezna sama zaspati. Ili zubi izlaze 😖 A vruce je pa hoce si malo mlijeka popiti.

@Vicky super da uzivate! Aaa i vama zubic provirio, evo i nama se od jucer bijeli vrh ali ga muci jako!

Dobili smo Rojazol gel. Ma drugi dan mu se vec povuklo jer smo odmah reagirali. A sad kad je vrh vani bi trebalo biti lakse.. ne bi mu vise trebalo smetati.. 

Aymee

• Mirjanos
    05. Kolovoz 2018. 20:43

@ Orangina, meni se cini super. Evo 3 dana smo jeli tikvicu. Mislim to je par zlica, ali meni se cini super. 
    Sutra tikvici dodajemo mrkvicu. 

Hrane je bilo po svuda😂😂, ali nesto je i pojela.

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 08:45

Jutro!! 
    Evo da javimo da smo suzbili crvenilo! Sad smo jos nekih pol sata na terasi pa u stan... nema vise ssle 😁 zato secemo do ponoci po selu svaku vecer. 
    Sve ostalo nam je super 😉 usavrsila je okretanje pa se hice na sve strane. Presvlacenje nam je nemoguca misija. Pliva na suhom. Svakih 1-1,5h je na cici. Ali nocu spava. Dobiva i vodu par zlica 2-3× dnevno. 
    Zubici nam jos nisu krenuli... nadam se da nece biti previse problema. 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 08:47

Orangina, Tea kako ste prosli ovu noc? 
    Mi sko na moru do daljnjeg. Nekako mi je glupo otici doma, pa da prode ovaj toplinski val... nadam se skorom kupanju. 

• Aymee
    06. Kolovoz 2018. 09:11

Frau_Mund6

Orangina, Tea kako ste prosli ovu noc?
    Mi sko na moru do daljnjeg. Nekako mi je glupo otici doma, pa da prode ovaj toplinski val… nadam se skorom kupanju.

Frau, bas ti zavidim sto ste na jugu.. i sto mozete ostati do mile volje.. 😘

Aymee

Orangina
    06. Kolovoz 2018. 09:33

Dobro jutro! 

@Aymee super da se povuklo, puno znaci brza reakcija ☺ 

@Mirjanos hehe mogu misliti kako je bilo hrane po svuda, sad sa mrkvicom pazi jer te fleke nisam uspjela oprati! 

@Frau bravo mala plivacica kako lijepo napreduje, sad postaje opasno, moze se baciti sa stola za presvlacenje, iz kolica.. 
    Noc je prosla relativno ok, probudio se u 1.30, mislim od vrucine, zaspao u 2.30, bas je bilo svjeze kasnije uz vjetric ali sad vec 30 u stanu. 😔

Cure u cemu vam se bebice igraju preko dana, imate vrtice? Mi imamo jako malo prostora a on zeli puzati pa je na podu, puzzle, tepih i okolo improvizirane barijere

• Frau_Mund6
    06. Kolovoz 2018. 09:45

Aymee, meni je na kvarneru bilo super! Nije bilo tako vruce, setali smo svaki dan...  ovdje bas przi!!! Iako je ljepse jer imamo vrt. 
    Mi smo jos na prostirci, ljuljacki i gymu. Samo ju saltam s jednog na drugo... sve joj je pomalo dosadilo 😑 ne puze pa je to ok! 

• Aymee
    06. Kolovoz 2018. 10:01

Orangina

Dobro jutro!

@Aymee super da se povuklo, puno znaci brza reakcija ☺

@Mirjanos hehe mogu misliti kako je bilo hrane po svuda, sad sa mrkvicom pazi jer te fleke nisam uspjela oprati!

@Frau bravo mala plivacica kako lijepo napreduje, sad postaje opasno, moze se baciti sa stola za presvlacenje, iz kolica..
    Noc je prosla relativno ok, probudio se u 1.30, mislim od vrucine, zaspao u 2.30, bas je bilo svjeze kasnije uz vjetric ali sad vec 30 u stanu. 😔

Cure u cemu vam se bebice igraju preko dana, imate vrtice? Mi imamo jako malo prostora a on zeli puzati pa je na podu, puzzle, tepih i okolo improvizirane barijere

Orangina, mi imamo Casmatino podlogu koja mu je naravno mala.. pa ga ima po cijelom stanu pogotovo ako uoci loptu, kolica ili papuce.. nekako sam zagradila opasne dijelove ali uvijek nadje nacin kako da makne barikadu i dodje do zica, ostrih rubova. Vrtic nemamo ali ne znam ni sto bi on radio unutra kad se ne zna na miru igrati. Nekad je ko da ima petardu u guzici..
    Frau, ovdje isto przi ovih dana.. 😪 ok, doli je toplije al je more ljepse... 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.