Mela, hvala.
Malcima je cica generalno hrana i utjeha. Ako ju to smiri, daj joj da sisa. Kad zaspi mozes ju probat dignut na sebe da podrigne ako smatras da se nagutala zraka. Mozda ju muci probava, mozda zubici. Zdrava je, jel?
Za kakicu sam sa starijom isto vodila borbe, upisivala kad je bila jer bi zaboravila koliko ju je nepravilno imala. Nju ni sljiva, kruska, marelica ni maslinovo nisu potjerali.. Dok mali sad kaka ko grlica..
Dea, a da nije tu i probiotik u igri? Dajes ga ti, dajem ja. Ja mu dajem zbog lica, misica i probave jer se stalno bojim da ce ga to muciti..
Aymee
Dea, moguce da su zubići, jer trpa sve u usta. Primjetila sam da navecer pred spavanje je nekako najgore, i onda u noci kada se probudi plac i deranje. Podignem ja nju da ona podrigne, ali se tada probudi i nece odmah zaspati
Cure drage da vas pozdravim, mi smo i dalje na putovanju, sad sam kod mame i to je odmor pravi.
Djecak super reagira na sve nove situacije, ljude, svima se kezi, tako da sam bas hepi zbog toga.
Niknuo je prvi zubic, vrsak provirio.
Na brzinu sam preletjela postove i ono sto na prvu primjecujem - sve su nam bebe vrlo napredne, zar ne!?
Sve puzu, stoje, skoro hodaju, cudo.
Mi vojnicki puzemo, na sve 4 se njisemo pa se i tako odguruje.
Dea, cestitam na novom stambenom pocetku, to su bas divne vijesti.
Tea, ja isto dajem maslinovo od pocetka skoro.
Ohrabrili ste me s davanjem netabličnih namirnica. Odmah cu mu danas dati lubenice da siše.
Frau, i nama su kolica odletjela u tresnju.
Vicky, hehe, samo naprijed sto se hrane tice i bravo za jos jedan zubek u grupi, 😘 nadam se da je proslo bezbolno! 😘
Aymee
Opa, novi zubici niknuli!!!
Nadam se da ce s malim biti slicno kao i sa starijim... To je prolazio bez vecih problema...
Jucer bas gledam neke slike,snimljene oko nove godine i imao je donje jedinice vec velike, a gornje su mu tek izbile... Sada, 8 mjeseci kasnije ima 16 potpuno izraslih zuba!!!!
url=https://lilypie.com]
Nadam se da ce s malim biti slicno kao i sa starijim… To je prolazio bez vecih problema…
Jucer bas gledam neke slike,snimljene oko nove godine i imao je donje jedinice vec velike, a gornje su mu tek izbile… Sada, 8 mjeseci kasnije ima 16 potpuno izraslih zuba!!!!
Tea, vjerujem da ce mali Mate to odraditi bezbolno i preko noci.. 😍
Aymee
Nadam se da ce s malim biti slicno kao i sa starijim… To je prolazio bez vecih problema…
Jucer bas gledam neke slike,snimljene oko nove godine i imao je donje jedinice vec velike, a gornje su mu tek izbile… Sada, 8 mjeseci kasnije ima 16 potpuno izraslih zuba!!!!
Tea, vjerujem da ce mali Mate to odraditi bezbolno i preko noci.. 😍
Cekamoooooo!! Hvalaaaa!!!
url=https://lilypie.com]
Cure koma mi je ovo njegovo izbijanje zuba, nis skoro ne spavam. Jos je i pakleno vruce.
Neznam dali smo izasli iz skoka, vec vise od tj.dana se nacicavao. Sad ga valjda boli kad cica, moguce?
Orangina, isto. Nigdje zubića :-)
Mi smo pomjerili spavanje, jer ju je bas tesko uspavati navecer. Toliko je sparno i toplo da je ovo zaista tesko izdržati. Ne znam sto je, ali je i moja stalno na cici. Ovo vec traje dva tjedna, ne znam moze li skok toliko trajati ili su pak ove vrućine koje traže vise tečnosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji