Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    03. Kolovoz 2018. 12:44

Drage moje, nisam imala suncobran jer nismo bili na suncu..  imam prijatelja koji pise udbenike za skolu iz geografije. Veli da ima cijelo poglavlje posveceno tome kako se u hladu moze izgoriti. Sunceve zrake s se odbijaju od fasada, podova, stijena i sl... Njena koza je ocito tolko osjetljiva da su je zrake u hladu sprzile 😣 ne cudi me kad znam da je imala problema i prije sa kozom. Sad ne znam dali da ju mazem sa visokim faktorom na ovakvu kozu... nosic joj je poceo guliti 😣 sad je taj diojos osjetljiviji...

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    03. Kolovoz 2018. 12:59

Cure evo nas od zamjenske pedijatrice. Imamo pocetak soor-a.. Vjerojatno je nesto negdje na plazi jucer pobrao jer nije bilo stvari koju nije stavio u usta.. 😪 
    Frau, zao mi je malecke ali mislim da ces morati izbjegavati bilo kakav izlazak dok to ne prodje.. 

Aymee

-Tea-
    03. Kolovoz 2018. 13:37

Frau_Mund6

Drage moje, nisam imala suncobran jer nismo bili na suncu.. imam prijatelja koji pise udbenike za skolu iz geografije. Veli da ima cijelo poglavlje posveceno tome kako se u hladu moze izgoriti. Sunceve zrake s se odbijaju od fasada, podova, stijena i sl… Njena koza je ocito tolko osjetljiva da su je zrake u hladu sprzile 😣 ne cudi me kad znam da je imala problema i prije sa kozom. Sad ne znam dali da ju mazem sa visokim faktorom na ovakvu kozu… nosic joj je poceo guliti 😣 sad je taj diojos osjetljiviji…

Frau, ja bi kao tinejdzerica dosla na more u 3 i do 6-7 nismo ni izlazili van iz mora, nego igrali picigin dok nebi klonuli. Od odbljeska sunca od morske povrsine bila sam ko mali cigo crna!!! Sad kad se pokusavam suncati "normalnim putem" nemogu ni pola te boje dobit... Tako da jako lako njezna koza nadrlja... Meni je Mate kroz suncobran dobio malo boje, al je bio namazan pa nije izgorio nego pocrnio..

• Frau_Mund6
    03. Kolovoz 2018. 15:28

Cure, znam da se boja moze dobiti kroz suncobran,  na moru i sl. Mi smo vec par dana u hladu od zgrade, imamo dvije terase i cijeli dan je "duboki hlad". Unatoc tome smo pocrvenile... i ja zajedno s njom. Provedem na suncu mozda 2,3x 10 min beruci smokvu. Ostalo u hladu. Mi smo prije cesto isli na brod i bili cijele dane pod tendom..  nikad me ovako brzo nije uhvatilo. 
    No dobro, nisam imala pojma da sunce moze toliko djelovati u dubokom hladu. 

dea32
    03. Kolovoz 2018. 17:28

Aymee, nije crven trenutno, ali je koza ocito zapamtila svrbez.. Trenutno mazemo Mustelu i Elidel. Za more nemamo sanse ove godine, iscrpili smo skoro svu ustedevinu da kupimo stan, sutra se konacno selimo.
    Otkud vama sad jos i soor? 
    Frau, stvarno mi je zao za malenu. Sunce stvarno nije sto je bilo prije, imam dojam da je svake godine sve jace sunce. Ali da, ni u hladu nismo posve sigurni od sunca, a najmanje njezna djecja koza.

• Aymee
    03. Kolovoz 2018. 17:55

dea32

Aymee, nije crven trenutno, ali je koza ocito zapamtila svrbez.. Trenutno mazemo Mustelu i Elidel. Za more nemamo sanse ove godine, iscrpili smo skoro svu ustedevinu da kupimo stan, sutra se konacno selimo.
    Otkud vama sad jos i soor?
    Frau, stvarno mi je zao za malenu. Sunce stvarno nije sto je bilo prije, imam dojam da je svake godine sve jace sunce. Ali da, ni u hladu nismo posve sigurni od sunca, a najmanje njezna djecja koza.

Dea, pa cestitke na stanu i useljenju! 😘

A ne znam, mislim da je pokupio jucer na plazi jer je SVE trpao u usta.. torbu, rucnike, rucku od torbe, kamenje s plaze, kamenje iz mora.. to mi je jedino objasnjenje.. a mozda je pobrao i lizuci pod u dnevnom. Ma uzas. Nije ga imao kao beba i sad ga pokupi sa skoro 7 mjeseci

Aymee

• Frau_Mund6
    03. Kolovoz 2018. 18:37

Aymee, soor 😑 pa ne vjerujem..  da ke bar na cici pa bi imalo smisla... 
    Kod nas su klinci pak pobrali viroze 😣 povracanja, bolovi u trbuhu..  neki i temperature 😐 dijelimo kucu sa tetom, dole je dvoje klinaca, susjedi su svoje prebolili... nadam se da cemo mi izbjeci! Ovo lheto svega ima! 

• Frau_Mund6
    03. Kolovoz 2018. 18:39

Dea, napokon selidba 😉 sad ce ti biti veselo sa klincima i gro kutija 😂😂😂😂 jedva cekam dojmove kad se smjestite!!! 

• Aymee
    03. Kolovoz 2018. 18:54

Dobro je da sam otisla cim sam uocila. Apetit mu je i dalje odlican a toga sam se najvise plasila.. cure koje ste uvele dohranu, kakva vam je probava? Njemu je fenomenalna, ruca oko 13h a oko 17, 18h je to vec vani, 😆 (znam po boji).... 🤣

Aymee

-Tea-
    03. Kolovoz 2018. 19:12

Aymee

Dobro je da sam otisla cim sam uocila. Apetit mu je i dalje odlican a toga sam se najvise plasila.. cure koje ste uvele dohranu, kakva vam je probava? Njemu je fenomenalna, ruca oko 13h a oko 17, 18h je to vec vani, 😆 (znam po boji)…. 🤣

Probava je ok. Jedino ga je jucer malo "zatvorila" kasica riza+mrkva pa je umjesto jucer navecer "izaslo" jutros u mrvicu tvrdjem izdanju. Pa smo pojeli breskvu i razradili crijeva! :)
    Dea, ti sigurno znas  kad mogu malcu stavit malo domaceg maslinovog ulja u kasicu? Starijem sam stavljala al se nesjecam otkad...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.