Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    09. Srpanj 2018. 09:21

Dea i meni se srce uzlupalo kad sam ovo procitala, mogu mislit koji šok!!! To stvarno oduzme desetljece zivota. 
    Orangina tenks. I potpisujem cure u potpunosti sa savjetima. Bas svi imamo te epizode, ja sam isto uglavnom po cijele dane sama s bebanom, pa imam one uzasne momente “ okeej is this my life 😱”. Kad bas pucam upozorim dragog i onda on preuzima bebu, ne zanimaju me ni njegovi sastanci ni posao, nista, nema me 2 sata, da ih ne vidim i ne cujem. Viči na sav glas da si koma. Rutina zaista melje psihu, a i mijenja se odnos s partnerom, pa je sve to u paketu s iscrpljenoscu - koma. Javljaj se sta se događa!

• VickyChristina
    09. Srpanj 2018. 09:26

Aymee zubić je tu 👏👏, sretnice nisi ga ni osjetila 😀.
    Frau, jesi mazala bebu na moru s ičim? Pitala sam u ljekarni koje sredstvo za male bebe protiv sunca, pa rekoše od Avene mineralna zastita da je najbolja

• Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 09:26

Mirjanos, kako je jutros? Dobro Dea pita, ako ima mjehurica onda je vjerijatno herpes... ne znam jesi li ga imala da znas prepoznat? 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 11:58

Evo nas s pregleda! Beba je super! Ne trebamo vjezbice, dobro smo se izvjezbali 😉 7150g 65cm 
    Rekla nam je da je preporuka za dohranu od 4 do 6 mj i da ne trebamo cekati. Sad sam malo iznenadena! 

• Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 13:18

Vicky, nismo nista mazali... navodno je najbolja krema na bazi cinka, iako vele nista do 6 mjeseci
    Ako bude potrebno zamjesat cu desitin ( on ima cink, mast i riblje ulje) sa kokosovim uljem koji ima prorodno faktor 6 

• Aymee
    09. Srpanj 2018. 13:20

Dea, ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo. Kad je prdac pao i normalan nakon toga bio bila sam koma. A za sranje je dovoljan trenutak. Jadna malena, vjerujem da se i ona jako prepala.
    Vicky, da, generalno ga nismo osjetili. Zna biti tu i tamo nervozan, al nije drama. Najvjerojatnije je onaj osip na guzi bio od toga.
    Orangina, Mirjanos, ja svako toliko poludim jer to sto cure kazu, rutina ubija. I da, pocne ti sve smetati i na sve urlas. Ja bas volim s malim izaci negdje na kavu, ali nekad mi se ne da sama. A frendice imaju svoje zivote, vidimo se kad stignemo.

Aymee

• Aymee
    09. Srpanj 2018. 13:28

Frau_Mund6

Evo nas s pregleda! Beba je super! Ne trebamo vjezbice, dobro smo se izvjezbali 😉 7150g 65cm
    Rekla nam je da je preporuka za dohranu od 4 do 6 mj i da ne trebamo cekati. Sad sam malo iznenadena!

Bravo mala Lota, bas je komad cure! Gle, preporuka WHO je 6 mjeseci ali nasi pedijatri savjetuju i s 4.. mi smo poceli s 4 i nista mu nije falilo, Dea je pocela sa 6 i opet mu nista nije falilo. Ja sam nekako misljenja da svaka mama zna kad je njezinoj bebici vrijeme.. mora biti mama spremna a i beba vise od toga. Stogod odlucis, neces pogrijesiti.. 

Aymee

dea32
    09. Srpanj 2018. 13:49

Bilo je uzasno, da.. Ali hvala Bogu ona je dobro, ne odudara od uobicajenog ponasanja..
    Frau, Lota je velika cura. Bravo za obje! 
    Za dohranu vidi sama, znas preporuke.. U pocetku to ionako bude tek par zlicica, tak da se ne trebas obeshrabrit.

• Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 14:33

Vidjet cu sa dohranom... mozda pocnemo sad na moru s necim... furam mixer dole jer ih imam viska pa nek ostane 😉 ionak necemo iskljucit dojenje. L jos nije  ljubomorna kad nas gleda kako  jedemo. Zanimljivo  joj je ali ne trazi bas. Od frendice mali je proslo ljeto bio s nama na moru, imao je 3 mjeseca i bilo mi je neugodno jest pored njega 😂😂😂😂 naravno da je vec tada probao kasice jer je bio nemoguc 😉 vidjet cemo! Pisemo vam sigurno!!! 
    Sad polako spremanje na za vikend na more! Jeeeej krece godisnji 😁

• Aymee
    09. Srpanj 2018. 15:46

Frau_Mund6

Vidjet cu sa dohranom… mozda pocnemo sad na moru s necim… furam mixer dole jer ih imam viska pa nek ostane 😉 ionak necemo iskljucit dojenje. L jos nije ljubomorna kad nas gleda kako jedemo. Zanimljivo joj je ali ne trazi bas. Od frendice mali je proslo ljeto bio s nama na moru, imao je 3 mjeseca i bilo mi je neugodno jest pored njega 😂😂😂😂 naravno da je vec tada probao kasice jer je bio nemoguc 😉 vidjet cemo! Pisemo vam sigurno!!!
    Sad polako spremanje na za vikend na more! Jeeeej krece godisnji 😁

Cekaj, pa mi se to uskoro i vidimo? 😋

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.