Frau sto je bilo Loti kada si mislila da je herpes?
Ja se sada brinem da je moja mala.dobila hepes
Mirjanos, moja se ogrebala, ali tako je izgledalo na prvu dok se nije smirila rana.. nadam se da je i kod vas isto.
url=https://lilypie.com]
Frau sto je bilo Loti kada si mislila da je herpes?
Ja se sada brinem da je moja mala.dobila hepes
Mirjanos, ne vidim najbolje, ali cini mi se da se ogrebala..
Aymee
@Vicky sretan rodendan!
@Aymee super za zubic da ga nije puno mucilo! Sad mozes ubrzo ocekivati i drugi 😉
@Mirjanos mislim da nije herpes, dali i dalje isto izgleda?
Cure ja sam pala u neku depru... place mi se na gluposti, svadam se s dragim, jedva cekam vecer da ga vidim, sama s malim cijele dane i onda umjesto da lijepo provedemo vecer ja nabrzinu pojedem, perem, spremam i klonem u krevet, neznam sta mi je, napravila test za trudnocu i negativan je.
Hvala curke, sada mi izgleda isto. Pratim stalno...temperaturu nema.
@Vicky sretan rodendan!
@Aymee super za zubic da ga nije puno mucilo! Sad mozes ubrzo ocekivati i drugi 😉
@Mirjanos mislim da nije herpes, dali i dalje isto izgleda?
Cure ja sam pala u neku depru… place mi se na gluposti, svadam se s dragim, jedva cekam vecer da ga vidim, sama s malim cijele dane i onda umjesto da lijepo provedemo vecer ja nabrzinu pojedem, perem, spremam i klonem u krevet, neznam sta mi je, napravila test za trudnocu i negativan je.
Orangina, ja nisam u depri, ali sam frustrirana. Bas zato jer sam sama s malom cijeli dan.
Imas deckiju koji dodju doma nakon 8sati rada. A imas one koji rade 10h pa imaju putovanja, konferencije, korisnike i sl.
+ ludi su za nogometom...
I tako da sam bas zajedljiva i zlocesta...i zamrzila sam nogomet i svjetsko...😂😂😂
Cure ja sam pala u neku depru… place mi se na gluposti, svadam se s dragim, jedva cekam vecer da ga vidim, sama s malim cijele dane i onda umjesto da lijepo provedemo vecer ja nabrzinu pojedem, perem, spremam i klonem u krevet, neznam sta mi je, napravila test za trudnocu i negativan je.
Draga, svih nekad ulovi nekakvo slicno"ludilo"... Dragi i ja se isto znamo "kaciti" bez veze jer ima dana kad smo nabrijani svako zbog svojih gluposti.. Moj uglavnom radi po cijele dane (8 h u firmi, a kasnije doma u fusu).. Ja sam po cijele dane sama doma s 2 mala divljaka koje su stvarno predobra djeca al nekad me znaju bas izluditi i onda puknem na glupost... Nije to depra, proci ce... Nama je pomoglo puuuuno razgovora.. Znali smo do 2-3 ujutro sjedii na terasi i pricati. Ono, bas svaku sitnicu koja nas je mucila smo analizirali. I zadnje vrijeme je stvarno sve super, a imali smo dosta "losih epizoda"...
Dakle, cure moje.. Ja sam jucer dozivjela najveci sok u zivotu koji mi je oduzeo 10 godina zivota..
Mali, curica i ja smo bili na krevetu u spavacoj sobi, ona se skrivala pod navlaku za poplun. Onda je 2 puta spetljana pala na krevet i rekla sam joj da je dosta toga i neka pokriva medu i spremi ga na spavanje.. Ona ga je isla pokriti, zanjela se i pala na pod i udarila glavom. To je zvucalo uzasno jako. Zaplakala je, pogledala me, opet otvorila usta i zanijemila. Dok sam ja spustila malog i uhvatila nju pod pazuh, ona je okrenula ocima i onesvjestila se. U tom trenu se i upiskila.. Meni je srce skoro stalo. Za nekih 30 sek je dosla k sebi, zaplakala i bila svjesna da je mokra i da se treba presvuci.
Bili na hitnoj i sve je ok, pregledala ju je neurokirurgica. Samo preporuca napraviti eeg ambulantno zbog nase neke sigurnosti, ali kaze da je inace sve ok.
Mirjanos, da li to na usni izgleda kao mjehuric ili?
Orangina, svima nam nekada dode takvo razdoblje. Sto vise vremena provodis sama sa bebom to ti vise fale odrasli i razgovori s njima. Pokusaj ici u setnju, prodi parkom, sjedi uz neku mamu, pokusajte popricati. Reci dragom kako se osjecas, pricajte. Mozda da pricuva bebu pa da ti izades sa frendicama na kavu da se malo opustis. U krajnjem slucaju, ako vidis da ne ide na bolje, nije na odmet i otici na razgovor sa psihologom/psihijatrom..
Meni je isto tako bilo nakon prvog poroda. Jos vise sto su se skoro sve frendice prestale javljati kao da sam dobila sugu a ne rodila, jer kao nisu htjele smetati. Ali sam isla sa malom svaki dan u park, sjela na kavu, procitala novine kad bi ona spavala. Ponekad i sa nekim od frendica popila kavu, iako je mala stalno bila samnom jer nije htjela ici nikome u ruke osim meni. Sada bar imam nju da pricam s njom ako vec nema nikoga drugoga u blizini..
Jao Dea koji stres! Bitno.da ke sve dobro zavrsilo... ali vjerujen da ti je taj trenutak bio strasan... napravi eeg da bides sigurna.
Orangina, kao sto cure kazu svima nam je tako ponekad. Sad ti je idealno vrijeme da zujis okolo. Mi smo 2x u setnji dnevno... isto rijetko vidam frendice jer sam na kraju grada, ali sjednem u auto svako malo i zaputom se do nekoga s malom... trebaju nam drugi ljudi, ne mozes cijeli dan samo gugutat.. trebaju nam i druge teme...
Mene nogomet ne zanima, ali gledam sve tekme i davim dragog oko pravila da se ukljucim u sve i svasta.. citam knjige, slusam videe na netu..
Sortiraj odgovore
Najstariji