Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    06. Srpanj 2018. 20:45

Frau_Mund6

Ajme Dea skromnog li djeteta! Poslikaj nam tortu 😁
    Ma i mislila sam etericno ulje lavande kapnut.. imamo i mali jastuk sa lavandom…
    A mreze, ukupno 17 prozora i 2 balkonskih vrata.. za poludit! Nemam komarnike nisu predvideni pa nema mjesta za ugradnju, ona improvizirana rjesenja su mi koma, lijepos po prozoru, ne mozes otvorit kako treba… Ostavim vrata nocu otvorena u blagavaoni a onu se kroz hodnik usuljaju u sobu 😣

Da, bas je skromna mala djevojcica. Dea, samo tako dalje! 

Aymee

-Tea-
    06. Srpanj 2018. 21:13

Evo i nas da se javimo!!
    Prvo, Vicky-SRETAAAAAN TI ROOODJENDAAAAAAN!!!!!

Ujutro bila sa starijim vaditi krv da imamo svjezi nalaz za Rijeku za utorak.. I onda smo pokupili moju frendicu koja je jucer dosla iz Amsterdama na G.O.pa je cijeli dan bila s nama!! I malo prije sam je odbacila doma. Bas lijepo proveden dan u super drustvu!!!! 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    06. Srpanj 2018. 21:42

-Tea-

Evo i nas da se javimo!!
    Prvo, Vicky-SRETAAAAAN TI ROOODJENDAAAAAAN!!!!!

Ujutro bila sa starijim vaditi krv da imamo svjezi nalaz za Rijeku za utorak.. I onda smo pokupili moju frendicu koja je jucer dosla iz Amsterdama na G.O.pa je cijeli dan bila s nama!! I malo prije sam je odbacila doma. Bas lijepo proveden dan u super drustvu!!!!

Ajme, znam kako je to! Ja jedva cekam svoju "švabicu".... 
    Tea, ako ti sto bude trebalo u Ri, javi se. Mi smo zaista blizu Kantride pa uvijek mozemo doletiti. 
    Mi sutra idemo fizijatru. Uzbudjena, nervozna i sigurna u svoje dijete.. sve istovremeno.. i jedva cekam to obaviti..

Aymee

• Aymee
    06. Srpanj 2018. 21:44

I da, guza nam se po danu, cim se pokaka zacrveni i potocka.. Iako ga presvucem odmah.. i zracim ga. Nije kao neki dan ali ne volim to.. 

Aymee

• Aymee
    06. Srpanj 2018. 21:46

Zvala i frendicu iz ljekarne. Po njoj dexyane samo kad je lice lose. Ostatak vremena neka hidratantna krema.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    06. Srpanj 2018. 21:53

Aymee, kad si ti? 
    Znam da je Teddy rak 😊 ali nam se ne javlja od kad je na more zbrisala... bice joj nismo drustvo za plazu 😂😂😂😊 
    Tea, vi idete na onaj bitan  preged sad?  
    Mi smo u pon kod pedice na pregledu i  cijepljenju. Sve se nadam da ce nam reci da nije hipertonusna 😊

-Tea-
    06. Srpanj 2018. 21:54

Aymee

Ajme, znam kako je to! Ja jedva cekam svoju "švabicu"….
    Tea, ako ti sto bude trebalo u Ri, javi se. Mi smo zaista blizu Kantride pa uvijek mozemo doletiti.
    Mi sutra idemo fizijatru. Uzbudjena, nervozna i sigurna u svoje dijete.. sve istovremeno.. i jedva cekam to obaviti..

Hvala ti puno puno!!!!!!
    Nadamo se najboljem jer znamo da poznamo svoje dijete i da su takve dijagnoze jednostavno nemoguce!!!! Tako i ti sa svojim malcem!!! Ma mame znaju 100 najbolje po osjecaju!!! 

• Aymee
    06. Srpanj 2018. 22:14

Frau, ja sam 18.7. Ne brini oko hipera, bit ce to sve super!
    Tea, zaista, ako ti bilo sto bude trebalo, tu smo. Pa makar i drustvo za kavu.. ili pokupiti i poslati nalaze. Stogod mozemo, ucinit cemo. I da.. mama zna najbolje! 

Aymee

-Tea-
    06. Srpanj 2018. 22:23

Frau_Mund6

Tea, vi idete na onaj bitan preged sad?

Da, u utorak oko 10 smo u Ri... Pa cemo vidjet i javit se sa dobrim vijestima!!  

Aymee

Tea, zaista, ako ti bilo sto bude trebalo, tu smo. Pa makar i drustvo za kavu.. ili pokupiti i poslati nalaze. Stogod mozemo, ucinit cemo. I da.. mama zna najbolje!

Ako sta budemo zapeli, javimo se obavezno... I ako ne zaglavimo dugo, javimo se za neko kafe!!  Sve nam ovisi kako ce nam malac podijeti put po ovoj vrucini... Danas se u 25 km preznojio sav...majicu sam mu mogla ocijedit kad smo dosli doma, a imam klimu u autu... U svakom slucaju se javimo i cujemo!!

• Aymee
    07. Srpanj 2018. 09:56

Jutro cure, pozdrav iz Crikvenice! Obavili fizijatra. Jako je zadovoljan. U nalazu pise: tonus misica normalan. Rd odgovara kd (to moram skužiti sto je)... Zeli ga vidjeti za 3 mjeseca.. a sad nam je samo pokazao kako da ga stavimo da sjedne po pola minute, jer je skuzio da mali zarko zeli sjediti.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.