Dea, svakako javi i ako se budes sjetila broj dana od pucanja..
Frau, mi u stanu nemamo komaraca al ih zato ima kod mame. Copnu ga, ali mu zasad ne smetaju. Kupit cu one naljepnice u DM-u.. I to bi se sad mogla zaletiti.
Ne, nisam nigdje otišla. Isla leci kraj maloga da ga uspavam i dok je spavao samo sam u njega tih sat i nesto gledala. I punila baterije.
Joj medeni su kad spavaju tako bez briga.. 😊
Mi smo obavili setnju po Maksimiru i parkicu prije kise. Usput smo i nahranili patkice, mali je umirao od smijeha..
Sad spavanac za klince a ja radit rucak..
A mi danas slavimo rockas. Moj 🤗. Bas volim rođendane, doduse ne i godine. Ekipu sam natempirala oko 5.30 za druzenje, taman do pripreme za spavanje, sve je podređeno ovom prdavcu i cici 😂. Ali najslađe odricanje ikada. I sad s dragim i malcem na rucak, pa ovoliko drustvenih zbivanja nisam imala od najboljih studentskih dana 😂
A mi danas slavimo rockas. Moj 🤗. Bas volim rođendane, doduse ne i godine. Ekipu sam natempirala oko 5.30 za druzenje, taman do pripreme za spavanje, sve je podređeno ovom prdavcu i cici 😂. Ali najslađe odricanje ikada. I sad s dragim i malcem na rucak, pa ovoliko drustvenih zbivanja nisam imala od najboljih studentskih dana 😂
Pa HEPI BRZEJ ti zelimo! 😘
Mi danas imamo mali rodjendan, 6 punih mjeseci! 😍
Aymee
Ako se dobro sjecam, Deina malena haharica ima 14.-og, ne znam zasto i Frau guram u Racice, a i meni je uskoro brzdej, 🤣
Aymee
Vicky, sretan ti!!! Znaci i ti si nam racica 😉
Aymee, mene si upamtila! Ja sam pevi dan raka 22.6. 😚
Mi smo sinoc otvorili sve sirom pred neveru,dok je puhalo pasmovaljda istjerali komarce... nocas je bilo lakse... nism za kemiju, one aparatice... citala sam na nekoliko strana da su zivi otrov, gori od detrdenata.. tako da izbjegavam. Razmisljam zapalit svijecu sa etericnim uljima, ali mene zna glava bolit od toga, a kako onda dijete to podnosi?!?!?!
url=https://lilypie.com]
Vicky sretan ti rodendan! Godine nisu bitne nego kako se osjecas..
Aymee dobro si zapamtila, mala haharica ima 14.7. 3 godine, obecala sam joj tortu minnie i stan pun balona.. I taman je subota. A ona je tako skromna, kad sam ju pitala sto bi htjela za rodendan, kaze lizu i kinder jaje
Mi smo sinoc otvorili sve sirom pred neveru,dok je puhalo pasmovaljda istjerali komarce… nocas je bilo lakse… nism za kemiju, one aparatice… citala sam na nekoliko strana da su zivi otrov, gori od detrdenata.. tako da izbjegavam. Razmisljam zapalit svijecu sa etericnim uljima, ali mene zna glava bolit od toga, a kako onda dijete to podnosi?!?!?!
Zaato ne stavis mrezice na prozore? A po stanu probaj staviti one jastucice sa lavandom ili neki sprej na bazi lavande pa spricas gdje trebas..
Ajme Dea skromnog li djeteta! Poslikaj nam tortu 😁
Ma i mislila sam etericno ulje lavande kapnut.. imamo i mali jastuk sa lavandom...
A mreze, ukupno 17 prozora i 2 balkonskih vrata.. za poludit! Nemam komarnike nisu predvideni pa nema mjesta za ugradnju, ona improvizirana rjesenja su mi koma, lijepos po prozoru, ne mozes otvorit kako treba... Ostavim vrata nocu otvorena u blagavaoni a onu se kroz hodnik usuljaju u sobu 😣
url=https://lilypie.com]
Mi smo sinoc otvorili sve sirom pred neveru,dok je puhalo pasmovaljda istjerali komarce… nocas je bilo lakse… nism za kemiju, one aparatice… citala sam na nekoliko strana da su zivi otrov, gori od detrdenata.. tako da izbjegavam. Razmisljam zapalit svijecu sa etericnim uljima, ali mene zna glava bolit od toga, a kako onda dijete to podnosi?!?!?!
Frau, pa sto se nisi hvalila neki dan? 😋 Da, tebe sam zapamtila, Dea je skorpija, mislim da je bilo jos par racgca..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji