Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    07. Srpanj 2018. 10:55

Aymee

Jutro cure, pozdrav iz Crikvenice! Obavili fizijatra. Jako je zadovoljan. U nalazu pise: tonus misica normalan. Rd odgovara kd (to moram skužiti sto je)… Zeli ga vidjeti za 3 mjeseca.. a sad nam je samo pokazao kako da ga stavimo da sjedne po pola minute, jer je skuzio da mali zarko zeli sjediti..

Super, bravo za malca..

• VickyChristina
    07. Srpanj 2018. 11:50

Cure hvala!!! Bas je bilo veselo
    Znaci ima nas jos munjenih Racica 😍
    Aymee super za malca, ma to su zimske bebonjice ❤️, jos jarčić 😀

• Aymee
    07. Srpanj 2018. 11:54

Cure.. ja jutros od uzbudjenja nisam nesto primijetila.. imamo i prvi zubic u grupici, 🤩 vrh nam je izbio i osjeti se pod prstom.. pokusat cu slicicu staviti.. 

Aymee

-Tea-
    07. Srpanj 2018. 12:03

Aymee, supeeeeer!!!! Bas mi je dragooo!!!! I odlicno za zubic!! Sad kad je probio ja nece muciti vise!
    Odlicne vijesti danas!!!

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    07. Srpanj 2018. 12:10

-Tea-

Aymee, supeeeeer!!!! Bas mi je dragooo!!!! I odlicno za zubic!! Sad kad je probio ja nece muciti vise!
    Odlicne vijesti danas!!!

Da! Zaista sam sretna! To je decko odlucio pocastiti sam sebe za prvih 6 mjeseci! Jos cekamo tvoje dobre vijesti u utorak! 😘

Aymee

-Tea-
    07. Srpanj 2018. 12:14

Aymee

-Tea-

Odlicne vijesti danas!!!

Da! Zaista sam sretna! To je decko odlucio pocastiti sam sebe za prvih 6 mjeseci! Jos cekamo tvoje dobre vijesti u utorak! 😘

A neka neka, samo neka on casti i sebe i mamu i tatu dobrim vjestima!!!! 
    Javimo se obavezno! :)
    A mislim da mi jr ovaj tjedan bio bas malo previse i za psihu i za tijelo, i da veceras dragi i ja idemo malo izaci s drustvom... Samo da potvrdim "babu cuvalicu" ako je slobodna veceras ... Bas mi treba da se na par sati maknem od kuce...

dea32
    07. Srpanj 2018. 16:45

Aymee super za zubic. Tak je meni sa curom bilo, samo je odjednom povrebala sa zubicem. Malome sada nikako da izade, pokusala sam slikat ali je to nemoguca misija 
    Moja curica je odlucila otici kod bake danas. Dosla je moja mama sa najstarijim necakom koji je od jucer kod nje na cuvanju (a kojem mala voli jako) i mala je odlucila otic s njima.. Tako da smo i mi na mini odmoru sa malenim 
    Vicky, nasmijala si me sa ovim 'munjene racice'.. Meni je best frendica rodena 9.7., tata 12.7., malena 14.7.. I zaista su svi 'munjeni' na svoj nacin 

• Frau_Mund6
    07. Srpanj 2018. 20:17

Aymee bravo za malca 😍 stvarno napredni bebac! Prvi zub je tu... 
    Moja ne vadi rukice iz usta...cijeli dan zvace.. nista ne pomaze, osim mog prsta 😂😂😂😂 

• Aymee
    07. Srpanj 2018. 20:54

dea32

Aymee super za zubic. Tak je meni sa curom bilo, samo je odjednom povrebala sa zubicem. Malome sada nikako da izade, pokusala sam slikat ali je to nemoguca misija
    Moja curica je odlucila otici kod bake danas. Dosla je moja mama sa najstarijim necakom koji je od jucer kod nje na cuvanju (a kojem mala voli jako) i mala je odlucila otic s njima.. Tako da smo i mi na mini odmoru sa malenim
    Vicky, nasmijala si me sa ovim 'munjene racice'.. Meni je best frendica rodena 9.7., tata 12.7., malena 14.7.. I zaista su svi 'munjeni' na svoj nacin

Ma ja sam onaj dan kad sam te pitala za "pucanje" i izbijanje primijetila da su njemu pukle. Al jbg, kak ja to ne znam kako izgleda, nisam htjela nista govoriti da ne ispadne da umisljam. I hvala Bogu, dosta je dobro to proslo. Par dana (kako koji doduse) je manje jeo, malo se guza osula i istina, zadnje dvije veceri je, kad bi ga stavili spavati plakao par puta. A onda bi mu ja namazala desni gelom pa bi zaspao. E sad, je li gel djelovao pa bi se zato umirio, ne znam, ali cinjenica je da je preksinoc od 20.30 do 22h znao zaplakati svakih pola sata i kad sam mu namazala, smirio se. 

Aymee

• Aymee
    07. Srpanj 2018. 20:56

Frau_Mund6

Aymee bravo za malca 😍 stvarno napredni bebac! Prvi zub je tu…
    Moja ne vadi rukice iz usta…cijeli dan zvace.. nista ne pomaze, osim mog prsta 😂😂😂😂

Pa ce se zubo smijati.. ajme kako su meni bebe slatke s tim prvim zubicima.. 😍

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.