Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    11. Srpanj 2018. 13:47

Orangina, poznavajuci pedijatricu dat ce mi neku glupu opasku - tipo da mu je to na toj strani jer mu je tu zub izbio. Nije lezao na icemu na cemu mu ne bude i desna strana, tako da to nekako odbacujem. Idemo sad za sat vremena.. javim kaj ce reci. I zivo me zanima hoce li komentirati nalaz fizijatra. Sto se mene tice, bolje je da suti.

Aymee

• Aymee
    11. Srpanj 2018. 15:05

Eto, vratili se od pedijatrice.. naravno da nije nikakav savjet dala. Samo je komentirala da mu je malo suha koza i pitala ima li alergicara u obitelji.. 

Cijepili se danas a mamino zlato ima 8490 kg i 70 cm (rodjen 3120 kg i 50 cm)... 

Aymee

• Frau_Mund6
    11. Srpanj 2018. 15:08

Orangina, svqka ti cast kako  ti to uvijek svima brizno odgovoris 😁 ja zaboravim sta sam procitala kad se zareda vuse odgovora 😂😂😂😂 
    Sta se tice tvog "stanja" mislim da je normalno da se vezemo za njih i kad si uzmemo koji sat da se osjecamo neispunjeni... mi smo neki dan bili nq vrtu, sve je zaraslo i trebalo je travu pocupat. Mama je cuvala malu. Mene je u jednom trenu takva panika ulovila da je ona gladna i zedna da se nisam mogla smirit. Dragi me smirivao neko vrijeme pa je odustao i krenuli doma. Naravno da je njoj sve bilo ok, ali ta panika je neopisiva... mislim da se to s vjezbom postize  😁 znaci ostavit  dijete nekome pa svako malo produljivat i uvjerit se da nije smak svijeta. Iducu nedjelju ponovi isto! Maleni ce se povezivat s ocem a ti ces se pomalo opustat 😉 vjeruj mi da ce iduci pit vec biti lakse 😁

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    11. Srpanj 2018. 15:13

Aymee, bebac je stvarno velik! Veselim se da cemo ga vidjeti!!!! A za pedicu, bolje da ne trabunja gluposti, ako vec ne zna sta mu moze pomoci. Ocito je da moras isprobavat kreme dok ne nades ono sto odgovara... i nadat se da ce proci kod malo izjaca imunitet. Mi smo imali nekakvu cudnu fleku na licu kad smo bili na moru, sad cu vidjet hoce li se oet vratit kad budem dole. Mozda je od namjestaja, starih trosjeda i fotelja.... to ipak nitko ne koristi kroz godinu. Tu u zg nam je lice odlicno! Nikakvih problema nemamo.

• Dijana221
    11. Srpanj 2018. 17:17

Orangina, imamo i sportski dio koji se moze spustiti, ali mislim da ce tu biti problem to sto mora biti vezan a on se voli vrtiti po kosari.. Nemam pojma, vjerojatno cemo smisljati rjesenja kad budemo primorani.na to 

Mela
    11. Srpanj 2018. 17:26

Aymee bravo za mamino zlato, odlican napredak.
    Orangina, da diže glavicu kao da hoce trbušnjak raditi.

-Tea-
    11. Srpanj 2018. 17:45

Orangina

@Tea tebi svaka cast s dvoje djece, mene vec ovaj jedan umara…znam da treba pricati ali neznam kad. Jedva cekam da legnem a on gleda tv do kasno i spavamo odvojeno sto ne pomaze.

Ja nemam previse problema s umorom jer sam navikla vec duzi niz godina funkcionirati san 4,5 h sna u danu... Ali kad znam da imamo nesto za "raspraviti" ioako nebih mogla spavati dok to ne rijesimo. Da, odvojeno spavanje je po meni veliki problem... Koji je razlog tome? 

dea32
    11. Srpanj 2018. 17:51

Orangina, vjeruj mi da nikad ne prestanes brinuti za dijete. Moja je 3 god i zna reci kad je gladna i zedna, ali kad je sa tatom ili kod mojih uvijek pitam jel jela, pila, jel piskila i sl.. Mama si, tvoj posao je da brines.
    Aymee, veliki decko.. Sjetila sam se danas da sam ja za curu, kad je zimi znala imati suho crveno lice, koristila od A-derme Dermalibour kremu i proslo bi joj za 2-3 dana. Al ona nije imala pristice kao tvoj mali ili moj, nego samo crveno i hrapavo pod prstima.
    Mela, pokusaj remencice stegnuti jace u kolicima. Moj se isto stalno dize u sjedalici i kolicima iako su nulti polozaj, al sam stegnula toliko da mogu ugurati 2 prsta, nije mu prejako.

• Aymee
    11. Srpanj 2018. 18:08

dea32

Orangina, vjeruj mi da nikad ne prestanes brinuti za dijete. Moja je 3 god i zna reci kad je gladna i zedna, ali kad je sa tatom ili kod mojih uvijek pitam jel jela, pila, jel piskila i sl.. Mama si, tvoj posao je da brines.
    Aymee, veliki decko.. Sjetila sam se danas da sam ja za curu, kad je zimi znala imati suho crveno lice, koristila od A-derme Dermalibour kremu i proslo bi joj za 2-3 dana. Al ona nije imala pristice kao tvoj mali ili moj, nego samo crveno i hrapavo pod prstima.
    Mela, pokusaj remencice stegnuti jace u kolicima. Moj se isto stalno dize u sjedalici i kolicima iako su nulti polozaj, al sam stegnula toliko da mogu ugurati 2 prsta, nije mu prejako.

Ja sam danas pocela s Dermalibourom pa cu kombinirati dok ne prodje.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    11. Srpanj 2018. 18:34

Mela i moja je na trbusnjacima stalno!!! Rekla bi da je to normalno, to je faza pred dizanje u sjedeci polozaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.