Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 16:20

Da Aymee, brzo smo ti dole!!!! Bit cemo nrkih tjedan dana pa idemo dalje..  tak da kupanac bacamo  vec sljedeci tjedan 😉

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    09. Srpanj 2018. 16:30

Joj Dea, hvala bogu da se i ti nisi onesvjestila skupa s njom...uf..., sada je super. To je najvaznije...ali soka...mogu misliti.

Malena slatkica.

Mi smo bili kod pedice...kaze da je to od osipa ili tako nesto...misli da nije hepes i da je to jako sitno. Kaze da mazem neutralnom kremom...dala tester od laroche posai...i to je to.

• Aymee
    09. Srpanj 2018. 17:09

Frau_Mund6

Da Aymee, brzo smo ti dole!!!! Bit cemo nrkih tjedan dana pa idemo dalje.. tak da kupanac bacamo vec sljedeci tjedan 😉

Ako ne kupanje, uvijek moze popodnevna kava, ovako od 17h nadalje u nekoj debeloj hladovini.. 😜

Aymee

• Frau_Mund6
    09. Srpanj 2018. 21:25

Aymee

Frau_Mund6

Da Aymee, brzo smo ti dole!!!! Bit cemo nrkih tjedan dana pa idemo dalje.. tak da kupanac bacamo vec sljedeci tjedan 😉

Ako ne kupanje, uvijek moze popodnevna kava, ovako od 17h nadalje u nekoj debeloj hladovini.. 😜

Moze! Tam je ionak sve u hladu tak popodne 😉

Mela
    09. Srpanj 2018. 21:47

Pozdrav drage moje, evo i nas. curka je bolje, nosic nas malo zeza ali za sad se borimo. 
    Aymee bravo za pregled i čestitamo na prvom zubići :-) 
    Dea, mogu misliti koliko si se prepala. Nama je veceras mogla ispasti iz kolica i noge su mi se oduzele. Prestrašno! 
    Vicky, sretan ročkas sa zakašnjenjem. 
    Frau, bravo za Lotu.,prava sam curka napredna. 
    Mi smo početkom narednog tjedna na kontroli pa javimo. 

• Frau_Mund6
    10. Srpanj 2018. 09:37

Jutro cure! Nocas se bas i nisam naspavala... Lse pokakala negdje u sred noci pa nakon presvlacenja vise nisam mogla zaspat.. jutros me lupala dok me nije probudila 😁 
    Nadam se da je kod vas bolje...
    Mela, super da ste se izljecili!!! Cula sam na nekoliko mjesta u dalmaciji da se u plicaku bolesti razmnozavaju i klimci svasta poviru...

• Frau_Mund6
    10. Srpanj 2018. 09:42

😁 malo sam posvadana sa hrvatskim.... klinci svasta pobiru, tocnike crijevne viroze sa visokom temperaturom. 

Mela
    10. Srpanj 2018. 10:54

Hvala Frau, je to je točno i ja sam cula. Nažalost i ovo vrijeme i velike oscilacije nama ne odgovara a sigurno je tesko i njima.  

Mirjanos kako si ti? Evo i ja prijavljujem užasne bolove u kralježnici. Pijem brufen, ali moram uraditi pregled i otici kod fizijatra. Od toga sam i nervozna i razdražljiva, a beba to sve osjeti.

Mela
    10. Srpanj 2018. 10:55

Sto se tice spavanja, sad je okretanje s boka na trbuh i tako nastavi spavati. Pa kad zeli da se okrene ne moze i vriska. I ona je počela kakati usred noci, ali nekad je presvučem nekad je pustim da nastavi spavati.

• Mirjanos
    10. Srpanj 2018. 11:11

Mela

Hvala Frau, je to je točno i ja sam cula. Nažalost i ovo vrijeme i velike oscilacije nama ne odgovara a sigurno je tesko i njima.

Mirjanos kako si ti? Evo i ja prijavljujem užasne bolove u kralježnici. Pijem brufen, ali moram uraditi pregled i otici kod fizijatra. Od toga sam i nervozna i razdražljiva, a beba to sve osjeti.

Ja sam jucer otisla.na vjezbanje i lijeva noga mi je opet "zastekala". Nazalost....jos moram cekati da se popravi.

Mazi voltaren gelom ili deep.heatom... (ja to radim da izbjegnem tablete ako mogu)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.