Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    05. Srpanj 2018. 15:44

Cure koje ste uvele dohranu, koliko cesto dajete bebi piti vode? Poslije krutog obroka i koja zlicica kroz dan ili?

dea32
    05. Srpanj 2018. 16:27

VickyChristina

Cure koje ste uvele dohranu, koliko cesto dajete bebi piti vode? Poslije krutog obroka i koja zlicica kroz dan ili?

Ja dajem uz obrok i preko dana mu ponudim, dajem iz kljunasice. Iz zlice sve prolije.. 

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 16:40

Dea, je li vam izrastao bisercic? Neki dan si pisala o "raspuklim" desnima. Koliko od pucanja do izbijanja?

Aymee

dea32
    05. Srpanj 2018. 16:44

Aymee

Dea, je li vam izrastao bisercic? Neki dan si pisala o "raspuklim" desnima. Koliko od pucanja do izbijanja?

Ma nije jos izasao, ali je toliko bijelo i nabubreno da me vec svi pitaju jel to zub
    Uglavnom, on vise nije nervozan pa pretpostavljam da ga vise ni ne boli. Svakako javim kad se pokaze, ako uspijem i uslikam 

• Frau_Mund6
    05. Srpanj 2018. 17:18

Mi smo isto stalno u bodiu, carapice i tajice po potrebi 😉 a haljina pun ormar... 
    Sinoc su nas komarci pojeli.. mala ima 10ak ubida na tijelu... imala sam one kockice iz dma ali nista nije pomoglo... ne znam kako da nas obranim... zaspala je u 9 i prije 10 su je komarci probudili. Dragi ih je 15ak ubio, sto nije sprijecilo ostale da nas nocu pogrizu..  kako se vi borite? 

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    05. Srpanj 2018. 17:30

Ja koristim VAPE aparatic sa tabletama u sobi, i jos nalijepim tu kockicu malom u krevetic... I nisu ga napadali. A navecer kad sjednemo vani na terasu u 10 min ja i dragi izresetani za popizdit!!

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 17:39

Dea, svakako javi i ako se budes sjetila broj dana od pucanja.. 
    Frau, mi u stanu nemamo komaraca al ih zato ima kod mame. Copnu ga, ali mu zasad ne smetaju. Kupit cu one naljepnice u DM-u.. I to bi se sad mogla zaletiti.

Aymee

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 21:33

Aymee

Frau, mi u stanu nemamo komaraca al ih zato ima kod mame. Copnu ga, ali mu zasad ne smetaju. Kupit cu one naljepnice u DM-u.. I to bi se sad mogla zaletiti.

Ne, nisam nigdje otišla. Isla leci kraj maloga da ga uspavam i dok je spavao samo sam u njega tih sat i nesto gledala. I punila baterije. 

Aymee

• Frau_Mund6
    06. Srpanj 2018. 08:57

Aymee

Aymee

Ne, nisam nigdje otišla. Isla leci kraj maloga da ga uspavam i dok je spavao samo sam u njega tih sat i nesto gledala. I punila baterije.

• Mirjanos
    06. Srpanj 2018. 12:31

protiv komaraca a stavim kap ovog ulja na blaznicu. A blaznicu pored krevetica.... koliko to stvarno pomogne....ne znam jer nemam puno komaraca (imam komarnike). Iako bude tu i tamo koji i mene uvijek upiknu.... malu jos nisu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.