Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    04. Srpanj 2018. 21:11

Frau_Mund6

Aymee, super za liceko 😉 nek nam je on zdrav! Dea, i tebi zelim da nadete kremicu… vec se dugo mucite s tim!
    Tea, zvuci jednostavno! Sad se baci na siguran pisao… vikrnd je pred vama 😁

Pa i je jednostavno... Ja nisam imala problema sa boli prilikom ugradnje. Neznam dal je to do moje visoke tolerancije na bol ili je dr.odlicno obavila svoj posao... Nadam se da su obje cinjenice u pitanju... Ma vikend ili ne, cim  prodje par dana (jer postavlja se 3 dan menstruacije)  eto nas u akciji... 

url=https://lilypie.com]

dea32
    04. Srpanj 2018. 21:24

Aymee, vjerujem ti i drago mi je da niste trebali uzimati kortikosteroide. Drzim palceve da vam se to crvenilo nikad ne vrati, kao i nama. Vise mi je stvarno dosta tog crvenila, rana i njegove nervoze zbog boli i svrbeza. Ko sto kazes, tako su slatki tako maleni a od dermatitisa i ne vidis uopce liceko..
    Ja se nadam da ce nam sad ova krema bit pogodak.
    Tea, onda akcija kad ce bit moguce bez brige i suzdrzavanja..

• Aymee
    04. Srpanj 2018. 22:00

dea32

Aymee, vjerujem ti i drago mi je da niste trebali uzimati kortikosteroide. Drzim palceve da vam se to crvenilo nikad ne vrati, kao i nama. Vise mi je stvarno dosta tog crvenila, rana i njegove nervoze zbog boli i svrbeza. Ko sto kazes, tako su slatki tako maleni a od dermatitisa i ne vidis uopce liceko..

I ono sto je najgore, mrzim poglede ljudi kad je u toj akutnoj fazi pa kad ga krenu gledati sa zaljenjem. A on unatoc svemu tome veseo, nasmijan, pricljiv.. doduse, najcesce govori: a bu... 
    Znam draga kako ti je i da bi sve dala da mu to prodje. Kako vam je sad lice? Je li se smirilo?

Aymee

dea32
    04. Srpanj 2018. 22:14

Aymee

dea32

I ono sto je najgore, mrzim poglede ljudi kad je u toj akutnoj fazi pa kad ga krenu gledati sa zaljenjem. A on unatoc svemu tome veseo, nasmijan, pricljiv.. doduse, najcesce govori: a bu…
    Znam draga kako ti je i da bi sve dala da mu to prodje. Kako vam je sad lice? Je li se smirilo?

Sad se smirilo. Ima jos par tocka rozih, ali i to je u prolazu sad kad mazem ovu kremu za odrzavanje koja isto suzbija upalu..
    I mene to ljuti, ti pogledi kao da je sugav i zarazan.. I pitanja 'a kaj mu je to na licu?' pa bezbroj savjeta.. Najbolji mi je od maminog susjeda, neka dam psu da ga polize pa ce proc 
    Mislim ljudi bi stvarno trebali promislit prije nego nesto izvale..

• Aymee
    04. Srpanj 2018. 22:47

dea32

Aymee

dea32

I ono sto je najgore, mrzim poglede ljudi kad je u toj akutnoj fazi pa kad ga krenu gledati sa zaljenjem. A on unatoc svemu tome veseo, nasmijan, pricljiv.. doduse, najcesce govori: a bu…

Sad se smirilo. Ima jos par tocka rozih, ali i to je u prolazu sad kad mazem ovu kremu za odrzavanje koja isto suzbija upalu..
    I mene to ljuti, ti pogledi kao da je sugav i zarazan.. I pitanja 'a kaj mu je to na licu?' pa bezbroj savjeta.. Najbolji mi je od maminog susjeda, neka dam psu da ga polize pa ce proc
    Mislim ljudi bi stvarno trebali promislit prije nego nesto izvale..

O Boze, zar stvarno? Ja obozavam zivotinje, al zaista? Al upravo to, ko da je sugav a onda prijekoran pogled meni ta kako se ja to brinem o djetetu i perem li ga ikad.. ova za odrzavanje je ta Eubos? 

Aymee

dea32
    05. Srpanj 2018. 07:25

Aymee

O Boze, zar stvarno? Ja obozavam zivotinje, al zaista? Al upravo to, ko da je sugav a onda prijekoran pogled meni ta kako se ja to brinem o djetetu i perem li ga ikad.. ova za odrzavanje je ta Eubos?

Ta za odrzavanje je Eubos, ide na recept ali se nadoplacuje 200 kn. Ona je imunomodulator, suzbija imunolosku reakciju i tako smiruje upalu (nije kortikosteroid). U toj kremi je vrlo malo tog lijeka i djeluje lokalno, dok njegova inacica u tabletama djeluje tako da sprjecava odbijanje presadenih organa. To nam je dala dermatologica jer je svaki put nakon kortikosteroida imao jos goru reakciju. Nju mazem kao prijelaz izmedu kortica i kreme za odrzavanje, postupno ju smanjujem..

dea32
    05. Srpanj 2018. 07:42

Greska.. Jos mi je rano..
    Ta krema za odrzavanje je Elidel, ne Eubos.. Nisam jos kavu popila 

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 09:31

dea32

Greska.. Jos mi je rano..
    Ta krema za odrzavanje je Elidel, ne Eubos.. Nisam jos kavu popila

Sve ok. Ja dok kavu ne popijem, izgubim dijete u stanu a kamoli da se sjetim naziva neke kreme.. 😂

Budem vidjela s ovom frendicom sto kaze. Ima tih krema milijun. Pisala sam, dobila sam hrpetinu testera i sigurno bi jedna od tih bila odlicna za odrzavanje, ali me strah testirati da mu ne pogorsam. Jer nam od nekih krema krene reakcija. Istina, nama je Cicaplast bio odlican ali valjda je doslo do zasicenja.. 

Aymee

ina90
    05. Srpanj 2018. 10:55

Naša zajednička noć od kad je tata došao mislim da smo zadnju imali kad je cura imala 15 dana...prošla je ovako ona se budi točno svako dva sata za sisu...a između dva sata slušam muževi hrkanje naravno da on niti jednom nije čuo od njenih 5 buđenja i još me pita jesam li se naspavala,a ja nisam znala da mogu imat još veće podočnjake i pitam se da li cu se ikad vise naspavat....🤔😥😴

-Tea-
    05. Srpanj 2018. 11:49

ina90

Naša zajednička noć od kad je tata došao mislim da smo zadnju imali kad je cura imala 15 dana…prošla je ovako ona se budi točno svako dva sata za sisu…a između dva sata slušam muževi hrkanje naravno da on niti jednom nije čuo od njenih 5 buđenja i još me pita jesam li se naspavala,a ja nisam znala da mogu imat još veće podočnjake i pitam se da li cu se ikad vise naspavat….🤔😥😴

Ni moj dragi ne cuje kad se klinci probude... Rijetko cuje starijeg kad se bas prodere, a on je tek legao pa nije cvrsto zaspao. I ujutro sam ja bolje naspavana od njega!!  Ma proci ce sve to i brze nego sta bi htjeli...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.