Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    05. Srpanj 2018. 12:16

ina90

Naša zajednička noć od kad je tata došao mislim da smo zadnju imali kad je cura imala 15 dana…prošla je ovako ona se budi točno svako dva sata za sisu…a između dva sata slušam muževi hrkanje naravno da on niti jednom nije čuo od njenih 5 buđenja i još me pita jesam li se naspavala,a ja nisam znala da mogu imat još veće podočnjake i pitam se da li cu se ikad vise naspavat….🤔😥😴

I njoj je to promjena sada, dok se ne navikne.
    Tak je meni i moj znao rec da je mala bas super prespavala noc a ona nikad gore (ne)spavala..

• VickyChristina
    05. Srpanj 2018. 12:33

Joj cure bas su to muke s dermatitisom, iskreno se nadam da ce posljednje kremice stvarno biti uspjesne.
    Kad se sjetim sto sam se nervirala kad bi se izgrebao do krvi nokticima (na dane je bio ko iz Umri muski) - koje su to gluposti. 
    Frau, taj sam babycooker i gledala, čuda radi 😀.

• Frau_Mund6
    05. Srpanj 2018. 13:14

Aymee, pa onda je red da i mi dodemo uredene 😉 nis prosecemo haljinicu 😀 napokon!!! Imam ih toliko a samo prerasta... 
    Dea, drzim fige da prode!! 😚 
    Tea, da nemam zelju jos koje napravit tocno bi se pozurila za tobom... 😉 sjecam se kako je to bilo komatozno kad smo se cuvali... 
    Ina, nek ste vi na broju 😉 ni prva ni zadnka koja ne spava... moj dragi nema pojma da se mi budimo i jedemo nocu. I onda me prekjucer budi kad je svotalo jer je sve bilo narandasto, pa kao da ne propustim... i jos me drugo jutro pita zasto se nisam probudila? Zar stvarno? Hoces da ja tebe probudim svaki put kad se dijete probudi? Cist onako da vidis kakve je boje kakica 😂😂😂😂 ne vjerujem!!! 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    05. Srpanj 2018. 13:15

Vicky, dobila sam od sestricne, ona zna nekog tko ga prodaje pa tvrdi da je bolji od philipsa... a stvarno ne znam sta bi jis uz to trebalo 😁

ina90
    05. Srpanj 2018. 13:41

Imam još jedno pitanje mame sisavaca nakon koliko vam bebe tražu sisu nakon krutog obroka...moja nakon sat...sat ipo vremena traži...e sad imam osjećaj da ona nikad neće podoj zamjenit krutim obrokom kako je krenula...

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 13:52

Frau_Mund6

Aymee, pa onda je red da i mi dodemo uredene 😉 nis prosecemo haljinicu 😀 napokon!!! Imam ih toliko a samo prerasta…
    Tea, da nemam zelju jos koje napravit tocno bi se pozurila za tobom… 😉 sjecam se kako je to bilo komatozno kad smo se cuvali…
    Ina, nek ste vi na broju 😉 ni prva ni zadnka koja ne spava… moj dragi nema pojma da se mi budimo i jedemo nocu. I onda me prekjucer budi kad je svotalo jer je sve bilo narandasto, pa kao da ne propustim… i jos me drugo jutro pita zasto se nisam probudila? Zar stvarno? Hoces da ja tebe probudim svaki put kad se dijete probudi? Cist onako da vidis kakve je boje kakica 😂😂😂😂 ne vjerujem!!!

O, to znam. Toliko "lijepe" robe smo prerasli da me neki dan srce boljelo dok sam sppemala. A da ne govorim da smo dobili hrpu polo majica i kosulja i da ne znam kud s njima. Pa brate mili, mozda grijesim, al gdje cu ja to njemu obuc? Dijete voli biti komotno, po mogucnosti golo a sad se jedva i u bodiju trpi. Ne znam kako vi ostale mame, ali ja cim mu obucem majicu, vec mu je ispod pazuha. A kad mi se valja po podu ili idemo negdje malo mi je to bzvz.. ako koja ima savjet oko majica na bebama, s nestrpljenjem ga ocekujem. 😊

Aymee

dea32
    05. Srpanj 2018. 14:17

Ina, 1,5h poslije obroka traziti dojiti je super. Meni je cura trazila sisu dok jos nije ispraznila zdjelicu. I to dosta dugo je tako. Mali ionako strajka sa cicom od rodenja pa on ni ne trazi nego ja nudim, a nudim odmah poslije obroka, nekad prihvati nekad ne..
    Aymee, isto imam majcica i ne znam kako da mu ih zadrzim nm na bokovima jer kad ga uhvatim vec je pod pazuhom. Jos ja i pazim na to, ali neda ne se stalno opominjat ako ga netko uzme u ruke da mu majicu popravi. Cekam jesen pa majicu stavit na bodic bez rukava..

Frajla
    05. Srpanj 2018. 14:42

Aymee

Frau_Mund6

Aymee, pa onda je red da i mi dodemo uredene 😉 nis prosecemo haljinicu 😀 napokon!!! Imam ih toliko a samo prerasta…
    Tea, da nemam zelju jos koje napravit tocno bi se pozurila za tobom… 😉 sjecam se kako je to bilo komatozno kad smo se cuvali…
    Ina, nek ste vi na broju 😉 ni prva ni zadnka koja ne spava… moj dragi nema pojma da se mi budimo i jedemo nocu. I onda me prekjucer budi kad je svotalo jer je sve bilo narandasto, pa kao da ne propustim… i jos me drugo jutro pita zasto se nisam probudila? Zar stvarno? Hoces da ja tebe probudim svaki put kad se dijete probudi? Cist onako da vidis kakve je boje kakica 😂😂😂😂 ne vjerujem!!!

O, to znam. Toliko "lijepe" robe smo prerasli da me neki dan srce boljelo dok sam sppemala. A da ne govorim da smo dobili hrpu polo majica i kosulja i da ne znam kud s njima. Pa brate mili, mozda grijesim, al gdje cu ja to njemu obuc? Dijete voli biti komotno, po mogucnosti golo a sad se jedva i u bodiju trpi. Ne znam kako vi ostale mame, ali ja cim mu obucem majicu, vec mu je ispod pazuha. A kad mi se valja po podu ili idemo negdje malo mi je to bzvz.. ako koja ima savjet oko majica na bebama, s nestrpljenjem ga ocekujem. 😊

Upadam s proljetnica 😉
    Ja sam kratke majice iskoristila ovih dana kad je bilo malo hladnije (imam jako zimogroznog bebana), pa sam ga oblacila ko sheldona 🤣, dugi bodi i onda preko kratka majica. 

• Aymee
    05. Srpanj 2018. 14:58

Frajla

Aymee

Frau_Mund6

Upadam s proljetnica 😉
    Ja sam kratke majice iskoristila ovih dana kad je bilo malo hladnije (imam jako zimogroznog bebana), pa sam ga oblacila ko sheldona 🤣, dugi bodi i onda preko kratka majica.

Hey Frajla, cestitke na malom Sheldonu. Moj je sve, samo ne zimogrozan. Zimu je proveo u dugom bodiju i pamucnim hlacama s nogavicama bez carapa. Kad bi ga utoplila, urlao je, 🤣

Aymee

-Tea-
    05. Srpanj 2018. 15:42

Ma ja nekuzim cemu kupovanje majica s kragnicama, kosulja, rifli i ostalo za tako malu djecu...  za ljeto samo bodici i cao! Majice sam starijem sad pocela oblaciti (godina i 5 mj.) kad se vise ne valja po podu i ne nosamo ga nego sam seta... Mada i njemu sam.trazila bodice dok god je bilo hladnije jer sam "alergicna"vidjeti gola ledja na djeci!!!! Preboljela mi sestra davne tesku upalu bubrega zbog toga i od tada......uf...gola ledja NE!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.