Hey draga, nisam jos dobila tocnu info jer valjda ljekarna nije radila. Cim nesto saznam, pisem.
Ma ok. Taman mi danas stigla Eubos krema koju sam narucila. Par zena mi je reklo da je s njom cak izljecilo ekcem i rane po rukama i licu. Nadam se da ce i nama bit dobra.
Ina, ja sam uvela meso. Imam od mame domacu piletinu. Drugi obrok ide oko 8 mj ako si krenula sa 6 mj, iako po novim preporukama se prati dijete, pa ako smatras da treba mozes ga uvesti i ranije. Isto tako nema nekih tablica prate se sezonske namirnice, jos ako imas mogucnosti nabavit domace.. Ja gnjecim vilicom, samo sam jednom blendala. Meso narezem na sitne komadice.
Super da tata dolazi, uzivajte s njim. Moj je vec par puta odvalio pod sa glavom, ali zato sto se hvatajuci igracku u sekundi zavrti i zavrsi na podu, ne stignem ga ulovit. Inace ga isto ima svugdje, pod stolom, u sobi, u kupaoni. On ima i pomocnika, seku, koja mu otvara vrata i prati u stopu iako ja zatvaram vrata i kazem da ne smije u sobu..
A nama sad jos samo s lijeve strane obraza jedan mali krug. Moze pitanje, savjet? Pitat cu i frendicu iz ljekarne kad se vrati sa godisnjeg. Buduci da mu je po ovoj kremi superbrzo proslo, da li nastaviti mazati njom ili uzeti neku drugu za svakodnevnu njegu?
Aymee
Super Tea, ormar ugrađen i nema vise rikverca - samo drito 😂! Sad kad se raspistoljis za vikend 💃😂
Do kad bi kao trebalo prokuhavati voce?
Frau i ja bi babycooker, koliko si ga platila ili si ga za poklon dobila?
Hey draga, nisam jos dobila tocnu info jer valjda ljekarna nije radila. Cim nesto saznam, pisem.
Ma ok. Taman mi danas stigla Eubos krema koju sam narucila. Par zena mi je reklo da je s njom cak izljecilo ekcem i rane po rukama i licu. Nadam se da ce i nama bit dobra.
Ina, ja sam uvela meso. Imam od mame domacu piletinu. Drugi obrok ide oko 8 mj ako si krenula sa 6 mj, iako po novim preporukama se prati dijete, pa ako smatras da treba mozes ga uvesti i ranije. Isto tako nema nekih tablica prate se sezonske namirnice, jos ako imas mogucnosti nabavit domace.. Ja gnjecim vilicom, samo sam jednom blendala. Meso narezem na sitne komadice.
Super da tata dolazi, uzivajte s njim. Moj je vec par puta odvalio pod sa glavom, ali zato sto se hvatajuci igracku u sekundi zavrti i zavrsi na podu, ne stignem ga ulovit. Inace ga isto ima svugdje, pod stolom, u sobi, u kupaoni. On ima i pomocnika, seku, koja mu otvara vrata i prati u stopu iako ja zatvaram vrata i kazem da ne smije u sobu..
A nama sad jos samo s lijeve strane obraza jedan mali krug. Moze pitanje, savjet? Pitat cu i frendicu iz ljekarne kad se vrati sa godisnjeg. Buduci da mu je po ovoj kremi superbrzo proslo, da li nastaviti mazati njom ili uzeti neku drugu za svakodnevnu njegu?
Mislis na Dexyane med? Ja bi mazala s njom dok ne nestane crvenilo skroz. Onda nju 1 dnevno za odrzavanje i neku drugu 1-2x (ako smatras potrebnim i vise) za hidraciju koze.
Tea, imas jos neku kontrolu da vidis dal je dobro stavljeno ili je to to? Dalje normalno mozes sve raditi ili treba nesto mirovati/pripaziti da se ne pomakne u pocetku?
Mislis na Dexyane med? Ja bi mazala s njom dok ne nestane crvenilo skroz. Onda nju 1 dnevno za odrzavanje i neku drugu 1-2x (ako smatras potrebnim i vise) za hidraciju koze.
Tea, imas jos neku kontrolu da vidis dal je dobro stavljeno ili je to to? Dalje normalno mozes sve raditi ili treba nesto mirovati/pripaziti da se ne pomakne u pocetku?
Da, da, na nju sam mislila. Ma samo jedan mali krug nam je ostao blizu usnice gdje je u principu stalno slinav. Ako nisu ruke, duda je, ako nije duda, neka gricka je ili igracka, tako da taj dio brzo obrise. Ok, hvala ti. Sad cu jos s frendicom vidjeti sto mu uzeti za hidraciju i odrzavanje. Bas sam zadovoljna ovom kremom. Mislim da cu i kupku uzeti, dobila testere pa mu se i po tijelu malo maknulo crvenilo. Istina je i da ga mazem svaku vecer ali samo da mu se to ocisti do kraja. Pa se ipak tušnemo kratko svaku vecer. Em se znoji ko prascic, em od tih krema..
Aymee
Dea, ne mogu ti opisati a znam da vjerujes koliko sam sretna sto dosad nismo koristili kortice i koliko sam sretna kad mu je lice cisto. Bas mi izgleda ko lepotancic.. koji mi se cini opasno priblizio 9 kg. Za tjedan dana kontrola a u subotu fizijatar.. jedva cekam to sve obaviti..
Aymee
Kontrola u 9.om mjesecu. Ili po potrebi ako krenu jako bolovi iznenada ili jaka krvarenja.
Nema nikakvih ogranicenja samo paziti na moru (ne biti u mokrom kostimu) da nebi doslo do upale.
url=https://lilypie.com]
Vicky imam ovo https://m.svijet-beba.hr/vise-informacija/kuhala-i-dodaci/beaba/babycook/babycook-grey/41/54/878/6181
Samo je moj zeleni. Dobila sam ga! Odmrzava, kuha na pari i melje.. ima i zlicu da bebu mozes nahranit 😁
Aymee, super za liceko 😉 nek nam je on zdrav! Dea, i tebi zelim da nadete kremicu... vec se dugo mucite s tim!
Tea, zvuci jednostavno! Sad se baci na siguran pisao... vikrnd je pred vama 😁
Aymee, super za liceko 😉 nek nam je on zdrav! Dea, i tebi zelim da nadete kremicu… vec se dugo mucite s tim!
Tea, zvuci jednostavno! Sad se baci na siguran pisao… vikrnd je pred vama 😁
Gle Frau, Lota i ti dolazite uskoro. Zaista bi bilo lijepo popodne popiti kavu s vama negdje uz more pa moram decka srediti do tada.. 😋
Iako, ako usporedim vase muke po guzi i Deine po licu, mi se nismo toliko mucili. Lice nam plane tu i tamo, guza neki dan prvi put (i sad je tockav po guzi al nije drama)...
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji