Draga moja, svi bi se mijenjali za klimu... danas nam kisa pada pa smo osudeni na boravak u kuci... sad bi rado da je vruce, sparno da se malo umocimo u more.. uspavala sam malenu pa izjurila van s pesom da svoje obavi! Naravno sa monitorem u ruc. Jos sam srela nekpg frajera sa pesim, dobro da mala nije zaplakala 😂😂😂😂 a sta drugo kad smo same!
Kako ste vi cure? Ima li kakvih novosti? Nadam se da spavate nocu..
url=https://lilypie.com]
@Aymee da, to je ta!
@Frau kakav monitor imas?
Mi ga nismo kupili ali jucer sam instalirala BabyCam na mobu a jedan stari mobitel zakacila iznad krevetica.
Mucimo se s uspavljivanjem pa ga pustim da place a stalno mislim da mu je nesto, kad udem u sobu "resetira se" a drugi put jos duze place.
Jucer sam ga nasla izmedu naseg kreveta i krevetica, tu nema ograde ali ima onaj veliki dugacki jastuk po cijeloj duzini, gurnuo ga je i tu je zapeo!
Sad ga gledam kako se mazi s medekom i zijeva..
I pokusava puzati, digne se na sve cetiri pa se ljulja naprijed nazad, zalet, pa se odgurne 😂
@Aymee da, to je ta!
@Frau kakav monitor imas?
Mi ga nismo kupili ali jucer sam instalirala BabyCam na mobu a jedan stari mobitel zakacila iznad krevetica.
Mucimo se s uspavljivanjem pa ga pustim da place a stalno mislim da mu je nesto, kad udem u sobu "resetira se" a drugi put jos duze place.
Jucer sam ga nasla izmedu naseg kreveta i krevetica, tu nema ograde ali ima onaj veliki dugacki jastuk po cijeloj duzini, gurnuo ga je i tu je zapeo!
Sad ga gledam kako se mazi s medekom i zijeva..
I pokusava puzati, digne se na sve cetiri pa se ljulja naprijed nazad, zalet, pa se odgurne 😂
Ak je to ta, onda ima i kod nas.
Aymee
A nama se kao visnja na vrhu torte, guza upalila. Od jutra kakao 3 puta i svaki put ga odmah presvukla. Vucemo to od jucer popodne a stalno ga presvlacim, perem, mazem. Nista novo nismo uveli. I kao da mu se na jednoj strani ranice stvaraju. Mazem i Bepanthenom i Sudocremom. Prije kad bi mu se malo upalila, jedno mazanje Bepanthenom bi sve rijesilo.
Aymee
Orangina, u vrece spremam robicu, i molim frendicu da zatrudni da se rijesim robe 😀. Moj malac je isto imao period tog dnevnog spavanja, probudi se, reda radi odradi pola sata igre i zeli spavati. Ja zvala pedijatricu da koji mu je bog sad 😄.
Frau, super ti to hendlas, i pas je u kombinaciji, cudesno 😀.
Ja neka nervoznjikava, pa po defaultu i mali, stigao nam je casmatino na svinjice, ciči od zadovoljstva. Meni se cini nekako pretanusna podloga.
Aymee jos sad i guza, pa tocno za poludit, ja sam inace non stop na bepanthenu, vrlo vrlo malo stavim i super zasad funkcionira
Dea, Aymee, da nisu mozda zbog vode dermatitis problemi, odnosno jel ista ispravna, Dea jeste u istom stanu bili i s curicom, dal je ona imala kad tih problema?
Evo i mene konacno da se javim.... Izludila u prometu danas... Inace nam treba oko pola sata do doktorice, a danas skoro duplo!!!!! A za doma se ne zelim ni prisjetit guzve i kolone...
Mali je cijepljen, sve ok.. Ima skoro 5 mjeseci, 8350 g i 67.5 cm!
Ovo vrijeme izgleda da utjece na sve... Dodjem doma, psi pregazili pola vrta, stariji mali se dere iz cista mira, dragi nema pojma sta mu je(u biti mu nije nis nego ga ulovi luna...), mali je kenjkav jer nije spavao jutros svoj ritual jer smo bili kod dr.a jos i to cjepljenje... Uzas...
Sad sam obojicu stavila spavati,i sad rucak slozit na brzinu i mojim psinama skuhati klopu i oribati kucice...
Aymee ne mogu vjerovati da vas i guza sada muci.. Probaj mu luftat guzu malo na zraku bez pelene.
Ja sam dobila preporuku za kremu Eubos, ima za narucit preko neta. Citam i pozitivne komentare na forumima za nju, pa cemo i nju probat..
Orangina, vjerujem da smatras kako radis dobro.. Ali dugorocno to plakanje nije dobro za malca. S vremenom shvate da i kad placu nitko ih ne dode umiriti, naposlijetku i prestanu plakati, a plakanje je njihov nacin komunikacije u ovoj dobi. Vjeruj, premali su da manipuliraju, a mi moramo shvatiti da su oni osobe koje imaju svoj karakter a ne roboti koje cemo nauciti da rade i ponasaju se kako mi zelimo..
Vicky, u istom smo stanu kao i sa curom. Voda je gradska, ispravna. Cura nije imala uopce dermatitis, znalo joj se preko zime malo zacrveniti lice i bilo bi suho ali nikad u ranama i proslo bi za par dana.
Orangina, robicu sam spremila u vakum vrece i poslala frendici. Rodila je i zivi u Briselu, bojim se da ce me za ostalo otkantat kad skuzi kolika je kolicina 😁 imam jos mjesta u kistri pod krevetom pa mi je to druga opcija.
Imam Avent monitor. Nisam htjela stedjet na tome.. super je! Imam velik stan i puno pregradnih betonskih zidova, sto ometa signal. Ne radi mi u svim kutevima ali mogu ga koristit skoro svugdje. Osim toga imam jos dvine lokacije na koje ga planiram nosit na go pa sam htjela da svugdje radi...
https://www.philips.hr/c-p/SCD620_52/avent-baby-monitor-digitalni-video-monitor-za-bebe
Ima i samo kamera pa ju spojis na mob samo sa aplikacojim, ali treba imat net.. sto mi je neprakticno na moru.
Sortiraj odgovore
Najstariji