Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    28. Lipanj 2018. 15:41

Deica, stalno i inace zracimo guzu. Sad jos i vise. 

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 15:53

Dolores123

Aymee

Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.

Nisam ni ja bila, ali kad vidis da se djetetu stanje pogorsava prisiljen si na sve, pa nemozemo mu prokuhana voda stetiti.

Ma razumijem, ali s druge strane mislim da na taj nacin izazivas preosjetljivost koze koja se kasnije neobicno ponasa u "normalnim" uvjetima. Mozda grijesim, ali to mi je kao pretjerana sterilizacija zivotnog prostora.. 

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 15:54

Sto se kakanja tice, evo od 12h je kakao 3 puta.. 2 puta vise, jednom manje. I sva tri puta, odmah pod vodu.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    28. Lipanj 2018. 16:40

Aymee, kako izgleda upala? Jeli u pocetku bilo sitnih crvenih tockica na normalnoj kozi ili su bas crvene fleke?

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    28. Lipanj 2018. 16:44

Dolores, hvala na informaciji. Cula sam da bademovo dobro djeluje... probat cu ga stavit u kupku kad se vratimo s mora! Ovdje se tusiramo... 

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 17:12

Frau_Mund6

Aymee, kako izgleda upala? Jeli u pocetku bilo sitnih crvenih tockica na normalnoj kozi ili su bas crvene fleke?

Sitne crvene tockice.. Ako uspijem, poslikam kasnije. Znam da si ti izucila zanat s guzom.. Mislim nije to neka velika povrsina, ali me strah.. 

Aymee

• VickyChristina
    28. Lipanj 2018. 17:13

Tea, bas je veliki decko. Kako ti to sve stignes !?!? Vec te vidim na rolama kako juris od zivotinja do djece, a u letu mjeris temperaturu dragom 😂😂😂

• VickyChristina
    28. Lipanj 2018. 17:15

Frau, ja malca kupam samo u vodi s par kapi bademovog ulja, pokazalo se stvarno super

-Tea-
    28. Lipanj 2018. 17:22

VickyChristina

Tea, bas je veliki decko. Kako ti to sve stignes !?!? Vec te vidim na rolama kako juris od zivotinja do djece, a u letu mjeris temperaturu dragom 😂😂😂

A otprilike tako samo bez rola!!  Ma sve se stigne, samo se treba organizirati i raditi nekoliko stvari u isto vrijeme i to je to.

• Frau_Mund6
    28. Lipanj 2018. 17:35

Aymee, to ti je candida! Bar su meni tako rekli. Stvar je u gljivicama... mi smo prosli pedijatre i  dermatologa. Uglavnom, receno nam je da ke takva sorta i da ce se to pojavljivati dok god je stolica ovakva kakva je... rijetka i vjerojatno puna kandide. Dobili smo genzijan koji je puno bolji od kortikosteroida, on ubija kandidu, posusi nastale pristice, tockice. Ne koristi se predugo jer ubija i dobre bakterije koje gljivice drue u ravnotezi. I deflamol kremu, koja je na bazi lanolina i meni osobno bolja od svih ostalih kremica za guzu. U ljekarni se moze dobiti oboje, cijena deflamola je 44 kn. Gencijan ne znam tocno. 
    Nakon hrpe istrazivanja i isprobavanja, otkrili smo Desitin kremu, ima samo nekoliko sastojaka pa bar znam sta joj stavljam, cink, riblje ulje i mast.  Za razliku od sudocrema i cicalfata i sl, u kojima ima hrpa svega pa sad ti znaj na sta reagira. Desitin stavlham navecer da zastiti kozu od mokrace skroz do jutra i po potrebi ako se tockice pojave, a deflamol kod svakog previjanja. Desitin je proizvod od pfizera, ali ga nema u hrv, ne znam zasto.. mozes ga nabavit u americi, njemackoj, srbiji, nisam proucavala za sloveniju. A moglo bi se narucit na dolcu u zg, ali treba se raspitat. Evo to je ono sto ja znam 😁 ako trebas jos sta, tu sam 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.