Vicky thnx!! Snalazim se! U biti uzivamo! Dvije zenske i psina kuja 😉
Aymee, bas mi je zao za guzu.. nama je sad najbolja kombinacija desitin kreme i deflamola kod svakog previjanja. Ali i uz tu kombinaciju sam se tockice pojavljuju...
Obraze sam jutros namazala mlijekom 😊 bolji su nego jutros! Dea, nadam se da ce pomoci.. mlijeko se koristi za sve pa nemas sta izgubit! Besplatno i uvijek spremno 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Tea, svega kod vas 😁 malac je porasao!! Velika beba 😉 nek ste vi svi zdravi, a plakanje i nervoza ce vas proci...
Tea, svega kod vas 😁 malac je porasao!! Velika beba 😉 nek ste vi svi zdravi, a plakanje i nervoza ce vas proci…
Frau, da nema nikakvog kaosa ili pizdarija kod nas, bilo bi mi cudno i sumnjivo sta se dogadja....
Navikli smo na svakakve akcije i sa klincima, a bome i sa scim zivotinjama... Uvijek netko radi nerede...
Moj malac je nervozan vec 3 tjedna. Sad je zub na samom izlasku, ali nikako da probije van. Uz tomu se u 4 dana toliko pogorsao dermatitis da je sad katastrofa na licu. Smanjivala sam mazanje kremom za odrzavanje koze i odmah drugi dan smanjivanja se pojavilo. Ali sam uspjevala drzat pod kontrolom da bi od petka do danas bile rane.. sad to ovako izgleda, od potpuno cistog lica, u 4 dana..
I sad smo opet na korticu jer nista drugo ne pomaze..
Sorry sto tako upadam ali kad imam vremena prolistam vise tema na klokanici.I moja mala je imala dermatitis na licu i po rukicama slicno tvojem ali ne tako jako.meni je doktorica preporucila kupanje u prokuhanoj vodi i bademovo ulje.Mada sam ja stavljala od a derme kupku, a kremicom sam mazala lice i mogu ti reci da se doslovce crvenilo povuklo kroz noc.Nisam mogla vjerovati.
Moj malac je nervozan vec 3 tjedna. Sad je zub na samom izlasku, ali nikako da probije van. Uz tomu se u 4 dana toliko pogorsao dermatitis da je sad katastrofa na licu. Smanjivala sam mazanje kremom za odrzavanje koze i odmah drugi dan smanjivanja se pojavilo. Ali sam uspjevala drzat pod kontrolom da bi od petka do danas bile rane.. sad to ovako izgleda, od potpuno cistog lica, u 4 dana..
Sorry sto tako upadam ali kad imam vremena prolistam vise tema na klokanici.I moja mala je imala dermatitis na licu i po rukicama slicno tvojem ali ne tako jako.meni je doktorica preporucila kupanje u prokuhanoj vodi i bademovo ulje.Mada sam ja stavljala od a derme kupku, a kremicom sam mazala lice i mogu ti reci da se doslovce crvenilo povuklo kroz noc.Nisam mogla vjerovati.
Njemu a derma pogorsa crvenilo i svrbez i to uzasno, ocito reagira i na nesto u njoj iako je na bazi zobi. A da je do vode onda bi imao po cijelom tijelu koje je uronjeno u vodu a ne samo po licu koje samo malo prodem sa vlaznom rukom..
Tea, mali Mate vise i nije tako mali..
A kaos je i u zraku, kod svih ocito pa i to vrijeme malo utjece na to. Dok su kikaci zdravi dobro je.
Netko je pitao za robu, spremam u space bag vrece, pa trpam gdje se nade mjesta. Ovo najmanje sam odnjela bratu, kazu da rade na bebi pa eto, neka se nade..
Njemu a derma pogorsa crvenilo i svrbez i to uzasno, ocito reagira i na nesto u njoj iako je na bazi zobi. A da je do vode onda bi imao po cijelom tijelu koje je uronjeno u vodu a ne samo po licu koje samo malo prodem sa vlaznom rukom..
Meni je rekla da je od klora u vodi.isto je imala samo po licu jedan flekic i po rukicama i to samo u pregibu.
A sto je tebi rekla pedijatrica?
Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.
Aymee
Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.
Nisam ni ja bila, ali kad vidis da se djetetu stanje pogorsava prisiljen si na sve, pa nemozemo mu prokuhana voda stetiti.
Meni je rekla da je od klora u vodi.isto je imala samo po licu jedan flekic i po rukicama i to samo u pregibu.
A sto je tebi rekla pedijatrica?
Isto sto i dvije dermatologice.. Akutnu fazu sanirati sa kortikosteroidima, odrzavati masnim i hidratantnim kremama. Nositi pamuk, izbaciti plisance i ostalo sto skuplja grinje a ne moze se adekvatno oprati, cesca izmjena posteljine i sl.. I u skoli atopije nigdje nije spomenuta prokuhana voda..
Sortiraj odgovore
Najstariji