Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    28. Lipanj 2018. 17:37

Vicky, probam cim nabavim bademovo 😉 jel to hlado presano ili? Gdje si ga kupila? 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    28. Lipanj 2018. 17:37

Tea, ako nabavis role, mogla bi jos koje mladunce u kucu dovest 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:18

Tea, mali Mate i nije tako mali, 😉

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:20

Frau, ma nisam sigurna da je Candida, i prije su se tockice znale pojaviti pa proci. Evo slika.

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:21

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:22

Aymee

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:22

Ne znam na kojoj se bolje vidi.. 

Aymee

• Dolores123
    28. Lipanj 2018. 18:46

Aymee

Dolores123

Aymee

Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.

Nisam ni ja bila, ali kad vidis da se djetetu stanje pogorsava prisiljen si na sve, pa nemozemo mu prokuhana voda stetiti.

Ma razumijem, ali s druge strane mislim da na taj nacin izazivas preosjetljivost koze koja se kasnije neobicno ponasa u "normalnim" uvjetima. Mozda grijesim, ali to mi je kao pretjerana sterilizacija zivotnog prostora..

Znam i meni je bilo glupo to ali sam pokusala.Ne prokuhavam vodu vise jer mi je to itekako otezavalo stvari, a i pitanje je dal je mojoj smetao klor kako je ona tvrdila.sad koristim istu ne prokuhanu vodu pa nema vise dermatitisa.Ma ko bi njih kuzio, nesto mora reci a svaki kaze drugacije.

• Dolores123
    28. Lipanj 2018. 18:52

Aymee

Ne znam na kojoj se bolje vidi..

A da nije to pelenski osip? Pa i on izgleda slicno, zar nije?

• Aymee
    28. Lipanj 2018. 18:53

Dolores123

Aymee

Dolores123

Aymee

Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.

Nisam ni ja bila, ali kad vidis da se djetetu stanje pogorsava prisiljen si na sve, pa nemozemo mu prokuhana voda stetiti.

Ma razumijem, ali s druge strane mislim da na taj nacin izazivas preosjetljivost koze koja se kasnije neobicno ponasa u "normalnim" uvjetima. Mozda grijesim, ali to mi je kao pretjerana sterilizacija zivotnog prostora..

Znam i meni je bilo glupo to ali sam pokusala.Ne prokuhavam vodu vise jer mi je to itekako otezavalo stvari, a i pitanje je dal je mojoj smetao klor kako je ona tvrdila.sad koristim istu ne prokuhanu vodu pa nema vise dermatitisa.Ma ko bi njih kuzio, nesto mora reci a svaki kaze drugacije.

Gle, nesto moraju reci. Meni moja mjesecima (sad ce mali 6 imati) tvrdi da bljuca jer previse jede i da mu trebam manje dati, hahahaha, dobra fora. Istina, kao beba je jeo daleko vise od tablice, a sad jede po njoj, nekad i manje pa bljucka.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.