Joj cure, mozda bi mu se i povuklo da ne kaka svaka 2 sata. Cesce kaka nego sto jede. Voda nam je isto gradska, ok. Ima malo kamenca, al gdje nema. Sto se tice kupanja u prokuhanoj vodi, nisam za to.
Nisam ni ja bila, ali kad vidis da se djetetu stanje pogorsava prisiljen si na sve, pa nemozemo mu prokuhana voda stetiti.
Ma razumijem, ali s druge strane mislim da na taj nacin izazivas preosjetljivost koze koja se kasnije neobicno ponasa u "normalnim" uvjetima. Mozda grijesim, ali to mi je kao pretjerana sterilizacija zivotnog prostora..
Znam i meni je bilo glupo to ali sam pokusala.Ne prokuhavam vodu vise jer mi je to itekako otezavalo stvari, a i pitanje je dal je mojoj smetao klor kako je ona tvrdila.sad koristim istu ne prokuhanu vodu pa nema vise dermatitisa.Ma ko bi njih kuzio, nesto mora reci a svaki kaze drugacije.
Gle, nesto moraju reci. Meni moja mjesecima (sad ce mali 6 imati) tvrdi da bljuca jer previse jede i da mu trebam manje dati, hahahaha, dobra fora. Istina, kao beba je jeo daleko vise od tablice, a sad jede po njoj, nekad i manje pa bljucka..
Ma da, pa nek bude dijete gladno.Svasta.Bas kao sto velis, nesto mora reci.
Ne znam na kojoj se bolje vidi..
A da nije to pelenski osip? Pa i on izgleda slicno, zar nije?
Ma i ja mislim da je obican osip ali nemam pojma od cega mu. Pelenu mijenjamo svaka 2 i pol do 3 sata max ako nije kakan. Ako je kakan odmah osim ako ne zaspe ko klada nakon jela. To mu se jucer rano prijepodne pojavilo a nista nismo mijenjali..
Aymee
Ma i ja mislim da je obican osip ali nemam pojma od cega mu. Pelenu mijenjamo svaka 2 i pol do 3 sata max ako nije kakan. Ako je kakan odmah osim ako ne zaspe ko klada nakon jela. To mu se jucer rano prijepodne pojavilo a nista nismo mijenjali..
Meni ti je moja patronaza rekla da nek izbjegavam vlazne maramice i neka perem guzu sa vodom.radila sam to na pocetku pa sam odustala.probaj mu ti prati s vodom pa ces vidjet
Tea, ako nabavis role, mogla bi jos koje mladunce u kucu dovest 😂😂😂😂
Da da, bas mi fali jos kakova zivotinja....
url=https://lilypie.com]
Vicky, probam cim nabavim bademovo 😉 jel to hlado presano ili? Gdje si ga kupila?
U ljekarni, hladno presano, oleotherapy, kemig 👌
Tea, mali Mate i nije tako mali, 😉
Nije mali, al jos uvijek manji nego sto mu je bio braco... Stariji je sa skoro 5 mjeseci imao 9200 g i 68 cm!!! Kod mene su sve kapitalci... Dali se na tatu koji ima oko 100 kg!! :) Na mene sigurno nisu po tom pitanju... Ja danas stala na vagu...55kg sam zadnji put imala u osnovnoj skoli!!!
Meni ti je moja patronaza rekla da nek izbjegavam vlazne maramice i neka perem guzu sa vodom.radila sam to na pocetku pa sam odustala.probaj mu ti prati s vodom pa ces vidjet
Ja sam njemu vlazne maramice koristila samo jednom u 6 mjeseci i to kad se pokakao na putu do doktorice. Osobno sam jako protiv njih..
Aymee
Tea, mali Mate i nije tako mali, 😉
Nije mali, al jos uvijek manji nego sto mu je bio braco… Stariji je sa skoro 5 mjeseci imao 9200 g i 68 cm!!! Kod mene su sve kapitalci… Dali se na tatu koji ima oko 100 kg!! :) Na mene sigurno nisu po tom pitanju… Ja danas stala na vagu…55kg sam zadnji put imala u osnovnoj skoli!!!
Ajme ja jedva cekam nasu kontrolu sa 6 mjeseci da mi pedi opet kaze da je previse dobio, 😋🤣🤣
Aymee
Aymee, ne mogu bas vidjet sa slike... mojoj se kad se pocne pojavljivat jave bas tockice, slikat cu ti, pa ces vidjet razliku. Nakon nekog vremena se prosire u ovakvo crvenilo... ali pogledaj si na netu ove kreme, sastav i komentare.. nisu iskljucivo za gljivice tako da ti mogu pomoci.
Sta se tice pranja, mi smo vec odavno pod pipom 😁 otkrila sam to kad joj se guza prvi put upalila i to mi je najjednostavnije. Za put i izlaske imam mali crveni ruksak sa spremnom bocom vode za pranje guze 😂 vlazne koristim samo za svoje ruke 😉
Tea, ti si nestala uz ove svoje kapitalce 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji