Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    20. Lipanj 2018. 10:33

Frau, u lijevoj ima mlijeka ali nedovoljno, za 1 obrok, jos ne izlazi dovoljnom brzinom, pa mali popizdi, onda smo radi obostranog dusevnog mira na desnoj. Vrlo rano smo postali na vi s tom lijevom cicom, tako da ju sad stvarno samo odrzavam na zivotu. U pocetku mi je bila frka joj nestat ce mlijeka, nece mu desna biti dovoljna, ali vidim da bi i na toj jednoj prezivio do 10ete g. 😂
    Mislim da cu izraditi onu cewe knjigu s fotkama, a sto isto moze biti super poklon za bake /djede, odaberes samo fotke s njima. 

• VickyChristina
    20. Lipanj 2018. 10:37

Frau_Mund6

Vicky nas je sestricna slikala, pa smo okitili stan sa fotkama 😉 izgleda oglicno!!! Crno bijele, velike 50x70 i manje 25x35
    Ostale jos nisam razvila, a niti necu do jeseni jer planiram sad ici na more. Isto sam lijena za to, ali ovog puta to zelim brzo odradit! Bas da napravim album! Razmisljam i o nekom plakatu da napravim za bake i djede za bozic. Otiske nogu i ruku sam napravila, ali fali slika u okviru….

Da da sutra cu i otisak i narucit fotografa za par profi fotki 😂

dea32
    20. Lipanj 2018. 10:44

Frau, nikad nece bit simetricne, nazalost. Bez obzira na dojenje..
    Vicky, meni je cura vise voljela lijevu, cik bi je stavila u polozaj za desnu krenula bi vristat. Pa sam ju stavljala u polozaju za lijevu, dala malo da cica lijevu i samo podvukla pod desnu i nastavila bi tako dok ne bi bila gotova. To je bila faza koja je brzo prestala

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 10:45

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Cur, hvala…Ne narucuju preko telefonapa sam ispunila online narucivanje pa sad cekamo odgovor… Nadamo se da cemo ubrzo dobiti termin da me cekanje ne izludi do kraja…
    E da, zvali nas iz vrtica i u cetvrtak idemo na razgovor i dogovor oko upisa! :)

Javi svakako kad si dobila termin..

Evo, da javim, danas stiglo postom pismo iz KBC-a . Idemo za RI 09.07 i 10.07..

Bravo, to je odlicno. Bit ces par kilometara od mene, zracno par stotina. Super da ste bas brzo dobili termin.

Je,super sta je brzo, samo sta moramo 2 dana za redom putovat… Mislim, cca 75 km nije puno, al izgubit cemo pola dana, a malcu ce se sve poremetit… Samo to mi je bed..

Tea, dolazite li vas cetvoro ili?

Mislim da ce najmanji ostati kuci… Da barem njemu ne poremetimo rutinu… Vidjet cemo jos kakvo ce bit stanje dragom s poslom,pa ko bude frka cemo mali i ja sami ici…

Draga, ak ti Mate ima s kim ostati ta dva dana i ako ti dragi bude u guzvi, mozda mozemo iskemijati da ti i Dino spavate kod nas ako i nama ne bude ludnica nakon pregleda kod fizijatra 8.7. Ja se isto nekako bojim tog pregleda.. 😥

Aymee,HVALA ti draga na ponudi.. 
    Meni nije problem voziti do Ri. Nije toliko daleko... Jos uvijek se nadam da ce dragi dobit slobodno.. Mada kako je krenulo-mislim da ce ih sterat u 3 lijepe i ostati doma par dana... Uzas...
    I mene je full strah tih pregleda..samo se nadan da onaj ortoped "puse na hladno"...

url=https://lilypie.com]

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 12:50

Aymee, evo, ja upravo zvala Ri. Bili naruceni 9.tog kod ortopeda, a 10.tog kod endokrinologa. Pa sam zvala ortopediju i zamolila ako je moguce dobiti neki termin 10.tog da nemoramo putovati 2 dana s malim djetetom. Javila se neka jako ljubazna zena i izasla nam u susret i rekla da nema problema da dodjemo slobodno 10.tog oko 9.30. (endokrinolog nam je u 11.30)
    A moram napomenuti da mi se prvo javila neka nadrk....baba na centrali i rekla da to se ne radi i da se nemoze mijenjati termin ali mi je svejedno dala br.ortopedije...

• Aymee
    20. Lipanj 2018. 14:32

-Tea-

Aymee, evo, ja upravo zvala Ri. Bili naruceni 9.tog kod ortopeda, a 10.tog kod endokrinologa. Pa sam zvala ortopediju i zamolila ako je moguce dobiti neki termin 10.tog da nemoramo putovati 2 dana s malim djetetom. Javila se neka jako ljubazna zena i izasla nam u susret i rekla da nema problema da dodjemo slobodno 10.tog oko 9.30. (endokrinolog nam je u 11.30)
    A moram napomenuti da mi se prvo javila neka nadrk….baba na centrali i rekla da to se ne radi i da se nemoze mijenjati termin ali mi je svejedno dala br.ortopedije…

Pa to su i vise nego dobre vijesti! Da, da, na centrali su poznati po ljubaznosti, 🤐 

I skuzila da nisam poslala jutrosnju poruku jos jednu a to je da se uvijek mozes javiti do pregleda da vidimo sto mozemo iskemijati za tu jednu noc. 

Aymee

• Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 14:56

Koji ludi dan...

Sinoc nakon sto sam nju uspavala, ja sam odmarala i noga mi je skroz "zastekala". Nisam.mogla hodati.... plakala sam ko kisna godina jer me muz morao staviti u krevet  uzas.

Jutroa je bilo bolje moram piti 3×400 brufena. Medutim, kada sjednem i ponovo ustanem onda tesko hodam. I tako danas ja kod zubara, ciscenje kanala, boli za popiz... uzela sam anesteziju. 

Osjecam se ko polovna zena, sepam i natecena usta od anestezije... strasno....😂😂😂😂

Beba je danas super😁

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 15:03

Aymee

-Tea-

A moram napomenuti da mi se prvo javila neka nadrk….baba na centrali i rekla da to se ne radi i da se nemoze mijenjati termin ali mi je svejedno dala br.ortopedije…

Pa to su i vise nego dobre vijesti! Da, da, na centrali su poznati po ljubaznosti, 🤐

I skuzila da nisam poslala jutrosnju poruku jos jednu a to je da se uvijek mozes javiti do pregleda da vidimo sto mozemo iskemijati za tu jednu noc.

Uzasna baba je bila... Uf... Al dobro, ova druga je bila predraga... 
    Hvala ti puno puno puno na ponudjenoj pomoci!!!!! 

• Frau_Mund6
    20. Lipanj 2018. 15:14

Mela za kilazu 👏
    Tea, super za preglede! Nemoj se nervirat u naprijed 😉 vjerujem da ce sve biti ok!!! 😚

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 15:19

Frau_Mund6

Mela za kilazu 👏
    Tea, super za preglede! Nemoj se nervirat u naprijed 😉 vjerujem da ce sve biti ok!!! 😚

Hvala Frau... I mi vjerujemo dance sve bit ok, ali znas kakve su mame... Kad svi spavaju se mama nervira i razmislja sta,kako,zasto...
    Moj dragi je na sve rekao, :"ma pusti, ne nerviraj se, sta nevidis da je mali iste gradje ko ja?? Idemo u Ri cisto da potvrdimo da je dr. pogrijesio!"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.