Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    20. Lipanj 2018. 08:32

Cure, jeste izradili fotke beba ili vam je jos sve u mobu / stiku, gdjegod...?
    Ja se od jucer bavim tim projektom 😂, milijun fotki ima

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 08:45

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Cur, hvala…Ne narucuju preko telefonapa sam ispunila online narucivanje pa sad cekamo odgovor… Nadamo se da cemo ubrzo dobiti termin da me cekanje ne izludi do kraja…
    E da, zvali nas iz vrtica i u cetvrtak idemo na razgovor i dogovor oko upisa! :)

Javi svakako kad si dobila termin..

Evo, da javim, danas stiglo postom pismo iz KBC-a . Idemo za RI 09.07 i 10.07..

Bravo, to je odlicno. Bit ces par kilometara od mene, zracno par stotina. Super da ste bas brzo dobili termin.

Je,super sta je brzo, samo sta moramo 2 dana za redom putovat… Mislim, cca 75 km nije puno, al izgubit cemo pola dana, a malcu ce se sve poremetit… Samo to mi je bed..

Tea, dolazite li vas cetvoro ili?

Mislim da ce najmanji ostati kuci... Da barem njemu ne poremetimo rutinu... Vidjet cemo jos kakvo ce bit stanje dragom s poslom,pa ko bude frka cemo mali i ja sami ici...

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    20. Lipanj 2018. 09:01

Orangina, 2m sa 1,4m, 270kn + 50kn postarine, ja sam narucivala za vukovarsko srijemsku, a salju iz Splita pa je skuplje, ali isplati se, moj mali uziva a i mi skupa s njim! :)
    Za izdajanje pitam jer moj malac vise nece da pije, u pocetku bi bocicu iskapio, ali sad samo proba i vise se igra s njom nego sto pije.. U subotu sam se vracala iz svatova jer nije htio jesti kad mu je teta davala bocicu..

• Dijana221
    20. Lipanj 2018. 09:04

Vicky, ja se takoder time bavim u zadnje vrijeme, prije sam sve izradivala, u zadnje dvije godine sam se tako ulijenila za te stvari, a imam strah od rusenja sustava, mislim da bi poludila da mi sve slike odu.. 😅

Mela
    20. Lipanj 2018. 09:06

Tea super za pregled, opet je relativno brzo. 
    Frau bravo za okretanje. I mi smo uspjeli sa ledja na trbuh. Party sad kod presvlačenja 

Mela
    20. Lipanj 2018. 09:26

Frau, ja sam tu negdje +\- 3 kg, sad trenutno 73 kg i 175 cm, ali i kod mene je buša velika. 
    Orangina, ne cuje se znoj, ali stalno si moram mijenjati majce ili potkošulje. 
    Mirjanos, i mi smo naredni tjedan na kontroli i boci, i bas mi je vec sada muka. Sto se tice placa, moja je vec dvije noci nevjerovatna. Do 12 nece da zaspi. Ja ju stalno stavljam na cicu da se malo smiri, ali bas je nesto tesko uspavljujemo.

dea32
    20. Lipanj 2018. 09:38

Vicky, sramota me rec ali ja od cure imam izradenih mozda 10tak slika, a mala ce 3 god. Jednostavno lijenost. Sve smo probrali vec par puta i kao nosit cemo izradit pa zaboravimo. A samo stik treba odnijet u foto studio. Mislim da cu prije kupit za doma printer i sama printat jer ovako necu nikad imat slike. Sveukupno imam oko 1500 njenih slika, plus sad 200tinjak od malca..
    Da ne pricam kako od njegovih 2 mj stalno govorim kako cu sutra kupiti masu za ostaviti otisak nogu. Jos ce i prohodat a od otiska ni o.. 

• Frau_Mund6
    20. Lipanj 2018. 09:58

Dea, imoja ima mlijeka, ali ju pokusavam pojacat da nisam asimetricna 😉 
    Vicky, zasto hranis samo na jednu? Ako ima mlijeka? Meni je jednostavnije svaki podoj druga, a i bolje izgledam 😂😂😂😂

• Frau_Mund6
    20. Lipanj 2018. 10:02

Vicky nas je sestricna slikala, pa smo okitili stan sa fotkama  😉 izgleda oglicno!!! Crno bijele, velike 50x70 i manje 25x35
    Ostale jos nisam razvila, a niti necu do jeseni jer planiram sad ici na more. Isto sam lijena za to, ali ovog puta to zelim brzo odradit! Bas da napravim album! Razmisljam i o nekom plakatu da napravim za bake i djede za bozic. Otiske nogu i ruku sam napravila, ali fali slika u okviru.... 

• Aymee
    20. Lipanj 2018. 10:32

-Tea-

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Aymee

-Tea-

Cur, hvala…Ne narucuju preko telefonapa sam ispunila online narucivanje pa sad cekamo odgovor… Nadamo se da cemo ubrzo dobiti termin da me cekanje ne izludi do kraja…
    E da, zvali nas iz vrtica i u cetvrtak idemo na razgovor i dogovor oko upisa! :)

Javi svakako kad si dobila termin..

Evo, da javim, danas stiglo postom pismo iz KBC-a . Idemo za RI 09.07 i 10.07..

Bravo, to je odlicno. Bit ces par kilometara od mene, zracno par stotina. Super da ste bas brzo dobili termin.

Je,super sta je brzo, samo sta moramo 2 dana za redom putovat… Mislim, cca 75 km nije puno, al izgubit cemo pola dana, a malcu ce se sve poremetit… Samo to mi je bed..

Tea, dolazite li vas cetvoro ili?

Mislim da ce najmanji ostati kuci… Da barem njemu ne poremetimo rutinu… Vidjet cemo jos kakvo ce bit stanje dragom s poslom,pa ko bude frka cemo mali i ja sami ici…

Draga, ak ti Mate ima s kim ostati ta dva dana i ako ti dragi bude u guzvi, mozda mozemo iskemijati da ti i Dino spavate kod nas ako i nama ne bude ludnica nakon pregleda kod fizijatra 8.7. Ja se isto nekako bojim tog pregleda.. 😥

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.