Tea super za malenog, za obojicu :)
I bas ti je super bebani :D hihihihi
Znas li mozda ima li neki privatni pedijatar u Puli, dpbar? Hmm
Nisam se nikad raspitivala za privatnike. Po preporuci prijateljice sam otišla s prvim malim kod
dr.Obrovac-Grofelnik i imam samo rijeci hvale i za nju i za predobru sestru. Javlja se na telefon, ljubazna, susretljiva, ako moze pomoci bez da se dolazi kod njih, i na tel.ce sve objasniti, a svaki put kad smo bili nismo cekali za doci na red duze od 5 min. Sad cu i drugoga isto kod njih..
url=https://lilypie.com]
Ahh kad ne moze moja malena biri njen pacijent jer sam iz Umaga. A mi ovdje imamo samo jednu pedijatricu i nissm zadovoljna nikako, pa bi je odvela na jedan pregled privatnom da je pogleda i da mi sve fino kaze. A ne da moje dijete se i dalje bori sa osipom, koji se ne povlaci, a nitko mi ne govori sta joj je to, da nakon prvog pregleda zena nije rijec ispustila, nego sam ja ganjala sestru i ispitivala je li sve u redu, itd itd ahh. Bas sam ogorcena. Jbt pedijatar je bila jos kad sam ja bila beba, a ja imam 24 godine,ona je dosad trebala biti samo takav strucnjal. Ahh
Ahh kad ne moze moja malena biri njen pacijent jer sam iz Umaga. A mi ovdje imamo samo jednu pedijatricu i nissm zadovoljna nikako, pa bi je odvela na jedan pregled privatnom da je pogleda i da mi sve fino kaze. A ne da moje dijete se i dalje bori sa osipom, koji se ne povlaci, a nitko mi ne govori sta joj je to, da nakon prvog pregleda zena nije rijec ispustila, nego sam ja ganjala sestru i ispitivala je li sve u redu, itd itd ahh. Bas sam ogorcena. Jbt pedijatar je bila jos kad sam ja bila beba, a ja imam 24 godine,ona je dosad trebala biti samo takav strucnjal. Ahh
Ne znam kako kod vas, ali mi u Ri ne moramo imati pedijatra po prebivalistu. Probaj zvati Teinu iz Pule pa pitaj bi li te primila ako ti nije predaleko. A to sto je vasa vec dugo godina pedijatrica, mozda joj se vise i ne da raditi. A gdje nam cura ima osim? Pelene ili tijelo? Ovo su moja glupa razmisljanja ali ja bi od toga krenula.. cime ju kupas? Probaj samo cistu vodu koristiti. Cime mazes guzu? Probaj promijeniti kremu. U kojem deterdzentu peres njenu robu i koristis li omeksivac? Omeksivac izbaci a posebno ako koristis tekuci deterdzent - u kombinaciji stvaraju otrovne kemikalije. Je li cijepljena u bolnici? Ima li kvrgicu ispod pazuha.. ja bi krenula od toga.. ako ti moze pomoci.. ja guzu najcesce perem cistom vodom, kupam niveinom kupkom. Za guzu koristim mast od jadranskog galenskog, robu mu perem samo Dashom kupljenim u Italiji. A moj bebo na mene ima osjetljivu kozu i zasada nemamo osipic.
Aymee
Sorry Dazi sto sam se raspisala iako sam "iskusna" koliko i ti, ali htjela bi da nam se cura ne muci. Ako se cura ne muci i mama je bolje, 😊 mozda su moji savjeti najgori na svijetu i možda ce me iskusne mame popljuvati ali zaista ne zelim lose..
Aymee
Draga Aymee takva je bila i kad je tek pocela raditi. A svasza sam proucavala i citala, al ja bi da mi strucna osoba kaze.
Ugl nije pelenski osip,i nije od praska.
Osip ima po rucicama, licu i po prsima, znaci ne cijelom stomaku nego po prsima. Bila sam 4 puta kod njenzbog ospipa,ugl. Ukratko dala je betrion, nije pomogao. Onda smo isle opet, oa je dala fenistil i kremu drugu, i evo sa prsa se cini mi se povuklo .A rekla mi je patronazna da sa fenistilom nakon 2 dana ode sve .Njoj nakon 7 dana nije. Cini mi se cak da je to iritira, svrbi jer si lice grebe
Prala sam je sa cistom vodom,nista .prasal sam imala baby persil, promijenila da nije od njega, opet isto, kremice i kupke nivea i Johnson's. Oneksivac ne koristim.
Cijepljena je, nema kvrgicu
Odlucila sam da cu vdijeti kako ce se razvijati situacija ovih dana, ako bude sve isto, nadla sam nekw privatnike u rijeci pa cu se raspitati koji je kakav i odvesti ju
Dazi mi smo isli privatno kod pedijatrice dr. Ravnic u Puli, htjela sam drugo misljenje jer je prvi bio roden kao nedonosce, a za nju sam cula da je jako strucna isko je u penziji i radi samo privatno. Uglavnom bili smo zadovoljni. Evo link s kontaktom ako ce ti trebati https://zena.rtl.hr/adresar/subjekt/ravnic-buncic_tatjana_dr_spec_pedijatar/10560
Sorry Dazi sto sam se raspisala iako sam "iskusna" koliko i ti, ali htjela bi da nam se cura ne muci. Ako se cura ne muci i mama je bolje, 😊 mozda su moji savjeti najgori na svijetu i možda ce me iskusne mame popljuvati ali zaista ne zelim lose..
Draga nema potrebe da mi se ispricavas. Zato smo tu. Da dijelimo misljenja,iskustva .Js sam ti zahvalna na odgovoru 😊
Dazi mi smo isli privatno kod pedijatrice dr. Ravnic u Puli, htjela sam drugo misljenje jer je prvi bio roden kao nedonosce, a za nju sam cula da je jako strucna isko je u penziji i radi samo privatno. Uglavnom bili smo zadovoljni. Evo link s kontaktom ako ce ti trebatihttps://zena.rtl.hr/adresar/subjekt/ravnic-buncic_tatjana_dr_spec_pedijatar/10560
Draga Aymee takva je bila i kad je tek pocela raditi. A svasza sam proucavala i citala, al ja bi da mi strucna osoba kaze.
Osip ima po rucicama, licu i po prsima, znaci ne cijelom stomaku nego po prsima. Bila sam 4 puta kod njenzbog ospipa,ugl. Ukratko dala je betrion, nije pomogao. Onda smo isle opet, oa je dala fenistil i kremu drugu, i evo sa prsa se cini mi se povuklo .A rekla mi je patronazna da sa fenistilom nakon 2 dana ode sve .Njoj nakon 7 dana nije. Cini mi se cak da je to iritira, svrbi jer si lice grebe
Prala sam je sa cistom vodom,nista .prasal sam imala baby persil, promijenila da nije od njega, opet isto, kremice i kupke nivea i Johnson's. Oneksivac ne koristim.
Odlucila sam da cu vdijeti kako ce se razvijati situacija ovih dana, ako bude sve isto, nadla sam nekw privatnike u rijeci pa cu se raspitati koji je kakav i odvesti ju
Pokusaj ju kupati u cistoj vodici i dva puta isperi robicu i koristi cim manje praska. Trbuscic je zasticen pelenicom a mozda su nogice malo manje osjetljive. Ja ga koristim tek da spere ako je malo zbljuckano. E sad ne znam kako je s privatnicima u Ri, ja sam svojom zasada zadovoljna. Savjesna je, umirujuca i pedantna.. Nadam se da ce mrvi biti bolje..
Aymee
Meni je super sto svaka od nas ima svoje misljenje i bez straha ga dijeli, 🤣 i ne razumijem da bi se netko uvrijedio ali ima nas svakakvih.
Opet, s druge strane, bebe su nam zdrave i napreduju, ovo su mali i rjesivi problemi. neovisno o tome sto se nama i plakanje, urlanje, osip itd cine kao kraj svijeta.. nije..
Aymee
Meni se malo osipao i od Nivee iod Johnsona, pa smo presli na Mustelu i od tad nemamo problema. Svih godinu dana koristimo i super je. Skupa je ali vrijedi svake kune. Izgleda da je i drugi isto osjetljive koze(na tatu su oba) pa cemo i njemu Mustelu.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji