Muz i ja smo sinoc nju u kolica i po kuci. I rekli smo ako bude kao preksinoc otisli bi u auto i vozili se koliko god treba, samo da nju smiri,da je njoj lakse.
Stvarno mi nema nista gore nego kad ona place, a onaj tuzan izraz lica,mogu umrijeti odmah .Ahh
Muz i ja smo sinoc nju u kolica i po kuci. I rekli smo ako bude kao preksinoc otisli bi u auto i vozili se koliko god treba, samo da nju smiri,da je njoj lakse.
Stvarno mi nema nista gore nego kad ona place, a onaj tuzan izraz lica,mogu umrijeti odmah .Ahh
Joj Dazi draga, moj se ne rastuzi nego razljuti.. sad sam se sjetila da si napisala da je cura par dana papala po 30 pa u vrisku.. nas bubi bi pojeo po 80 onako nasilno pa bi se izbljucao za pola sata, sat.. vidis kako su ta mala derista razlicita.. i ima ujutro faze da bljucka i sretno vrti glavicom, 😂
Cure, gdje nam je Dalmatinka? Nema je niti u jednoj grupi..
Aymee
Daaa, stvarno su cudo. Kako su u biti svi isti, ali jako razliciti. Nase srecice hehhe :)
A dalmatinka nije vise na forumu. Povukla se neka polemika oko dojenja, pa je otisla sa foruma
Daaa, stvarno su cudo. Kako su u biti svi isti, ali jako razliciti. Nase srecice hehhe :)
A dalmatinka nije vise na forumu. Povukla se neka polemika oko dojenja, pa je otisla sa foruma
Aha, nisam to skuzila. Znam da je bila neka rasprava, ali s druge strane, svaka od nas ima pravo sa svojim djetetom raditi sto i kako hoce..
Ma to su mala "cudovista", 🤣
Aymee
Ma naravno :))
Evo mi smo i dalje u skokicu, nznm dokad. Sutra ce biti 7 dana pa se nadam da ce proci. Srecom imam super muza i roditelje oa puno pomazu.
Jucer je od 21 do 4:30 bila budna,svako toliko plakala,pa mi skroz nekako slabo jede, male porcije, nadsm se da je to samo dio skoka.
Iskreno se nadam da ce se vratiti na staro i poceti normalno jesti, i sve ostalo. Da ce prestati i ovaj skokic :))
Ma naravno :))
Evo mi smo i dalje u skokicu, nznm dokad. Sutra ce biti 7 dana pa se nadam da ce proci. Srecom imam super muza i roditelje oa puno pomazu.
Jucer je od 21 do 4:30 bila budna,svako toliko plakala,pa mi skroz nekako slabo jede, male porcije, nadsm se da je to samo dio skoka.
Iskreno se nadam da ce se vratiti na staro i poceti normalno jesti, i sve ostalo. Da ce prestati i ovaj skokic :))
Hahahaha, ja mislim da mi imamo "skok" vec 3 tjedna.. 🤣🤣🤣🤣
Aymee
Hahhahahhahahahah. Ajojj ne bi ti bila u kozi 😥🙁
Vidim da si i ti imala ranojutarnji post, 🤣🤣🤣
I obozava biti pod vodom ili gol, zao mi je sto nije ljeto da ga pustim gologa cijeli dan, 😊😊😊
Jeste vi dobro spavali?
Aymee
Cure, suosjecam.. Tako je meni bilo sa curom. Prvi put sam se naspavala nesto prije njenog drugog rodendana, kad je prestala dojiti. Kad je prvu noc prespavala bez budenja ja sam se budila da vidim dal je sve ok s njom i provjeravala da li dise..
S njom je isto bilo vristanja, nespavanja, skokova od punih tjedan dana koji se me dovodili do ruba zivcanog sloma.. Ali mogu rec da je s drugim djetetom bolje, bar za sad
A najveca nada je da sve prode, kad tad.. Ionako brzo narastu..
Moj Noa je tocno 21 dan iza seke dobio vodene kozice..
Cure, suosjecam.. Tako je meni bilo sa curom. Prvi put sam se naspavala nesto prije njenog drugog rodendana, kad je prestala dojiti. Kad je prvu noc prespavala bez budenja ja sam se budila da vidim dal je sve ok s njom i provjeravala da li dise..
S njom je isto bilo vristanja, nespavanja, skokova od punih tjedan dana koji se me dovodili do ruba zivcanog sloma.. Ali mogu rec da je s drugim djetetom bolje, bar za sad
A najveca nada je da sve prode, kad tad.. Ionako brzo narastu..
Moj Noa je tocno 21 dan iza seke dobio vodene kozice..
A joj, zao mi je zbog kozica.. valjda ga nece jako smetati..
Kazu svi da bebe puno plakaju.. zao mi je sto se misic toliko muci. Da, dovodi me do ruba sloma jer ne znam kako mu pomoci.. a samoj sebi sam rekla da ga ne smijem uciti da nam spava na rukama, ja sam bila takva beba..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji