Odbila sam tih pola stupnja u guzi…otusirala sam je i spala je…nadam se da joj je samo vruće bilo…
Zasto si mjerila temp? Jel beba razdrazljiva,nemirna..? 37.1 nije problem, ali ako ce rasti odi na hitnu. Bebe te dobi ne bi trebale imati temperaturu
Zene drage pomozite.
Znaci, moja malena je od ponedjeljka navecer sva kenjkava,razdrazljiva, stalno bi na ruke, stalno bi meni, kad spava,spava samo ako je na meni,inace spava samo petnaestak minuta,pols sata, jedino kad smo u setnji tad spava cijelo vrijeme,onda je sinoc plakala do 3 sata jutros,al nije to onaj plac neprekidni,histericni nego place koju sekundu pa prestane i da jela bi stalno.
Uglavnom, je li to mozda skok u razvoju ili su grcevi ili sto trece??
Zene drage pomozite.
Znaci, moja malena je od ponedjeljka navecer sva kenjkava,razdrazljiva, stalno bi na ruke, stalno bi meni, kad spava,spava samo ako je na meni,inace spava samo petnaestak minuta,pols sata, jedino kad smo u setnji tad spava cijelo vrijeme,onda je sinoc plakala do 3 sata jutros,al nije to onaj plac neprekidni,histericni nego place koju sekundu pa prestane i da jela bi stalno.
Skok sa 6 tjedana. Ne mora biti tocno na dan, ali po opisu je to to. Pod grcevima placu neutjesno, jako, napinju trbuh i najcesce ispruze noge i tako ih ukoce..
A je znaci. Dobro. Jer ove dane, znaci od ponedjeljka navecer,tj.utorka ujutro taj plac je bio od 10 do 15h,tako u tom razmaku,ali jucer evo skoro cijelu noc. Valjda ce proci ubrzo 😊
evo, nama je jucer bila patronazna na brzinu (mi smo uhodani vec…)pogledala pupak i to je to. Nije ga ni vagala jer je predzadnji dan u bolnici imao 3330 g a dan kasnije 3410. A od prvog dana ima i mokre i pokakane pelene. Uglavnom jede i spava i urla na presvlacenju!!
Prve noci je bio na cici svakih pola sata, i onda sam mu jucer oko ponoci (nakon 2h cice i spavanja svakih 5 min)napravila bocu-spavao do 3, u 3 cica(koja se napunila kako treba)i spavao do 6, onda druga cica i spavao do 9. Po danu nemamo problema sa spavanjem… Uglavnom-sve je super, braco dopuzi pogledati u košaru, pogladi mu prstice i ode! :) :) :)
url=https://lilypie.com]
Zene drage pomozite.
Draga, meni je tako cesto preko dana.. zna strasno biti kenjkav, urlav itd. Ima dana kad je super, kao i dio dana kad je super ali cesto kad ga presvucem, napapa se zaspi na pola sata i onda u dreku.. nekad ga smiri ljuljuskanje u kolicima a nekad tek na meni zaspi na sat, sat i pol.. cim ga spustim krene urlik. A spustim ga jer moram negdje, tipo wc..
Aymee
Jojj uzas stvarnoo ahhh
Evo danas jos nije prestala, puknut ce mi srce. Nznm sta da radim. Nista joj ne pase, boca u ustima pocne plakat, pa povuce,ps maknem bocu i vratim, ons navali po boci, kako god je nosimo ne pase joj ahhh. Poluditi cu 😥😥🙁
Jojj uzas stvarnoo ahhh
Evo danas jos nije prestala, puknut ce mi srce. Nznm sta da radim. Nista joj ne pase, boca u ustima pocne plakat, pa povuce,ps maknem bocu i vratim, ons navali po boci, kako god je nosimo ne pase joj ahhh. Poluditi cu 😥😥🙁
Izdrzi.. Nema druge. Trajat ce par dana i proci, iza toga ce motoricki biti naprednija nego sada.
Meni je Noa u tom periodu znao doslovno povuci sisu 2 puta, pustit je, plakat pola minute, opet povuci 2 puta i opet pustit i plakat.. Nositi se, maziti, vise kontakt koze na kozu i strpljenja. Znas da ce proci, iako izgleda da ce trajat mjesecima
Draga to me i drzi sto znam da ce proci. A i njoj je jadnici najteze,paa. Mazimo se,nosimo, plesemo, pjevamo hehehe
Evo sinoc je od 1:30 do 7:15 spavala i jela i evo opet spava. Pa nznm je li sad to zavrsilo nakon ovih 5 dana, nadam se da je. Ali evo ako nista sam baterije napunila hehehhe
Draga to me i drzi sto znam da ce proci. A i njoj je jadnici najteze,paa. Mazimo se,nosimo, plesemo, pjevamo hehehe
Evo sinoc je od 1:30 do 7:15 spavala i jela i evo opet spava. Pa nznm je li sad to zavrsilo nakon ovih 5 dana, nadam se da je. Ali evo ako nista sam baterije napunila hehehhe
Ma to su mala cuda.. moj povremeno zna toliko plakati ali kad ga tata pogleda i krene vozikati u kolicima lagano, umiri se i zaspe u roku par minuta..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji