Aymee, kolko obroka dajes bebi i koju količinu? Mi kombiniramo dojenje i ad pa me zanima da malo usporedim.
Mislim da bi moj sad vec trebao jesti obroke po 120 ml. Nekako mi je neodreden. Po noci jede svaka tri sata ad 90 ml a po danu ako doji onda trazi svaka dva sata a nekada i cesce. I ad pije svakih sest sati,kako kada. Nekad i prije. A nekad mu ubacim i ovo kaj izdojim dok spava samo to ga nekalo krace drzi sitim pa trazi za dva sata opet. I neki puta mu je 90 previse a nekad poslije toga jos trpa sakice u usta. Neznam kako da ga pokusam uobrocit donekle.
Recimo danas je u 7 dojio pa smo se kupali pa je u 9 opet dojio i zaspao i probudio se u pola 11 nervozan i gladan pa sam mu dala 90 ml ad i sad spava opet.
url=https://lilypie.com]
Mame, trebam pomoc.. stvorila mi se kvrzica u dojci od silnog mlijeka, boli nenormalno, sto uciniti??
Hvala na savjetima iznad u vezi bradavice, popravili smo hvat i ne koristim vise jastucice za dojilje jer sam citala da oni zadrzavaju vlaznost, a bradavice trebaju zraka i puno je bolje :)
Mame, trebam pomoc.. stvorila mi se kvrzica u dojci od silnog mlijeka, boli nenormalno, sto uciniti??
Moras to razbiti, rukama ce ti biti lakse. Prvo odi pod tus i toplom vodom kruzi po dojci,da ti bude lakse to razbiti,iit onda rukama to razbijaj na nacin kao da se rucno izdajas.
Aymee, kolko obroka dajes bebi i koju količinu? Mi kombiniramo dojenje i ad pa me zanima da malo usporedim.
Mislim da bi moj sad vec trebao jesti obroke po 120 ml. Nekako mi je neodreden. Po noci jede svaka tri sata ad 90 ml a po danu ako doji onda trazi svaka dva sata a nekada i cesce. I ad pije svakih sest sati,kako kada. Nekad i prije. A nekad mu ubacim i ovo kaj izdojim dok spava samo to ga nekalo krace drzi sitim pa trazi za dva sata opet. I neki puta mu je 90 previse a nekad poslije toga jos trpa sakice u usta. Neznam kako da ga pokusam uobrocit donekle.
Recimo danas je u 7 dojio pa smo se kupali pa je u 9 opet dojio i zaspao i probudio se u pola 11 nervozan i gladan pa sam mu dala 90 ml ad i sad spava opet.
Hey draga, a moj ti bebo sad jede izmedju 120 i 170, kako koji obrok. Kako ti kombiniras, ne znam sto bi ti rekla. Ja se sad trudim drzati razmak izmedju obroka po 3 sata makar. Iako mi nekad na 2 sata urlice i trazi jesti. Nekad se izbljuca dosta i 2 sata nakon obroka i puno pokaka.. Nemoj mene uzimati za primjer.. Ja mu dam i vode i caja izmedju obroka ako su mu vise od 3 sata..
Aymee
Broj obroka mi ovisi koliko cesto jede. Sad je malo manje hlapljiv al opet bljucne i do 2 sata nakon jela. Nemam ti nikakvog pravila..
Aymee
Neo moja malena bi isto trebala jesti 120ml,ali ne jede. Doduse,od zadnjeg skoka je cak dva,tri puta pojela 120. Ali niti je ne forsiram .nego dam koliko zeli. I tp je uglavnom 90ml, nekada bude i 60,a nekada i 30. Ali ja zapisujem koliko jede i pomocu formule sam odredila koliko ml dnevno bi trebala pojesti i pp tome se ravnam. Jos mi je nekako mala da ju obrocim svaka tri sata, kad nekad nakon dva place hoce jest heheh. Iako pokusavam, igramo se i slicno i evo svakimdanom je bolje :)) i po noci i po danu je lakse. Ima neki ritam,rutinu, ne bas 100%,ali pomalo uvodimo. Recimo svaki dan spaca od 15 do 17,jucer nije i odmah je bila uzasno nervozna,talo da mislim da smo na dobrom putu uvodjenja nekog reda i rutine
Aymee draga tvoj bebo bas fino jede. :))
On stalno fino papa i neki put se pravi vazan pa pojede vise nego sto mu treba pa zato blucka. Zovem ga blucko-serucko.. kaka (zasada) rijetko, kasasto i 3, 4 puta dnevno..
Aymee
Aymee draga tvoj bebo bas fino jede. :))
On stalno fino papa i neki put se pravi vazan pa pojede vise nego sto mu treba pa zato blucka. Zovem ga blucko-serucko.. kaka (zasada) rijetko, kasasto i 3, 4 puta dnevno..
Ma bravooo. Bas je super!! Bas mi je drago, jakoo 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji