Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    13. Veljača 2018. 14:19

Teddy bravo za obje.. Nije ni malo lako hendlat dvoje male djece, pogotovo kad su bolesna.. Po savjetu pedijatrice ostavila sam curu doma jer joj je sad imunitet slab pa da ne donese nesto od virusa doma i prenese na maloga. Sad kako je mali dobio kozice, necu je slat u vrtic jos 2 tjedna nakon sto mu produ zbog istog razloga.. Ja koristim biogaia sa d3, sa curi sam davala oleovit i taj joj je bio ok, od plivitovih je imala grceve.
    Tea, bratska je to ljubav.. Moja cura se ne budi kad braco place, ali je on zna trznut na njen plac. Bravo za vas napredak.
    Dazi, da li ti curica ima problema sa stolicom? Takav osip moze biti od alergije na proteine kravljeg mlijeka. S obzirom da se ad radi od kravljeg mlijeka moguce je da je to uzrok. Ako stvarno je, ne moze ni proc bez obzira na lijekove kad pije to mlijeko. Probaj otici privatno, mozda vam odredi vadenje krvi na ige za kravlje mlijeko, ako pokaze alergiju morat ces proc na drugo mlijeko bas za alergicare. To je samo moje misljenje, ne mora bit da je to kod vas. Ako smatras da si sve ostalo smanjila na najmanju mogucu mjeru sto bi mogao bit uzrok osipa, probaj pitati i za ovu opciju..

-Tea-
    13. Veljača 2018. 14:25

dea32

Tea, bratska je to ljubav.. Moja cura se ne budi kad braco place, ali je on zna trznut na njen plac. Bravo za vas napredak.

Daaa, bas ljubaav, otpuzi pogledati u košaru kad se Mate javi, pogladi mu rukice, a ako mu vidi dudu mu je ukrade i onda bjezi!!  

url=https://lilypie.com]

dea32
    13. Veljača 2018. 14:26

Dazi, slobodno svima reci da operu ruke, nema ti sto bit neugodno. Ja sam samo znala rec da imaju cisti rucnikru kupaoni. A s obzirom na osip mozes i rec da je pedica zabranila diranje bebe (vecini to kad dr nesto kaze bude kao zapovijed).
    Orangina super za pupak. Javi napredak kad ces znat..

dea32
    13. Veljača 2018. 14:29

Tea0801

dea32

Daaa, bas ljubaav, otpuzi pogledati u košaru kad se Mate javi, pogladi mu rukice, a ako mu vidi dudu mu je ukrade i onda bjezi!!

Ovo mi je poznato.. Samo je moja cura 2,5 god, kad je bila beba nije ju htjela a sad ju je malome uzimala tak da ni on nema. Glupo mi je da se ona sad navuce na dudu 

Teddy Bear
    13. Veljača 2018. 14:51

Dazi,ja ti uzmem onu sterilnu kompresu i pokvasim je prokuhanom i ohladjenom vodom,stavim na prst i usnu supljini i jezik protrljam. Tako mi je sa prvim djetetom receno i nisam imala problema.
    Dea32, znaci i ti si imala problema sa plivit d3 kapima,budemo vidili kroz koji dan jeli od toga bilo. 
    Vidila sam da ima i biogaia d3 kapi,jeli tko to koristio?

13. Veljača 2018. 14:52

Dea e ja sam zabrinuta i mozda dramim bas zbog toga. Jer me strah da nije to. Jer sam sve ostalo pokusala. Ali uzalud. Evo prije gledam i po glavici joj je sad doslo. A brat mi je cijeli zivot bolestan pa je to malo u moj problem sto malo "zivim u strahu". Ali boze moj, ne mogu si bas pomoci. A stolicu ima jednom dnevno, zadnja tri dana je dosta rijedja nego dosad, ali nije proljev ili slicno. 
    Aymee ja prihvacam sve savjete i misljenja,ako se i razilazimo u misljenjima, super, bogu hvala da nismo svi isti. Tako da, hvala ti. :D

13. Veljača 2018. 14:53

Hvala ti Teddy 😁

• Aymee
    13. Veljača 2018. 15:05

Teddy Bear

Dazi,ja ti uzmem onu sterilnu kompresu i pokvasim je prokuhanom i ohladjenom vodom,stavim na prst i usnu supljini i jezik protrljam. Tako mi je sa prvim djetetom receno i nisam imala problema.
    Dea32, znaci i ti si imala problema sa plivit d3 kapima,budemo vidili kroz koji dan jeli od toga bilo.
    Vidila sam da ima i biogaia d3 kapi,jeli tko to koristio?

Koliko sam shvatila Dea koristi te kapi. Ja dam ujutro Oleovit d3 a kasnije obicne biogaia jer sam njih prije vec kupila pa mi je bilo glupo baciti ih nakon 5 dana koristenja i kupiti druge..

Aymee

ina90
    13. Veljača 2018. 16:10

Mi se isto mucimo s osipom...imamo dijagnozu seboroicnog dermatitisa već smo jednom dobili kremu na bazi antibiotika i kosteroida pomogla nam je...ali stalno imamo osip SAD nam je opet po licu mazem je stalno a derma balzamom perem joj lice sa fiziološkom stalno i kupam je u musteli...kaže dermatolog da prolazi do 3 miseca nas je već satrao taj osip

dea32
    13. Veljača 2018. 17:04

Dazi

Dea e ja sam zabrinuta i mozda dramim bas zbog toga. Jer me strah da nije to. Jer sam sve ostalo pokusala. Ali uzalud. Evo prije gledam i po glavici joj je sad doslo. A brat mi je cijeli zivot bolestan pa je to malo u moj problem sto malo "zivim u strahu". Ali boze moj, ne mogu si bas pomoci. A stolicu ima jednom dnevno, zadnja tri dana je dosta rijedja nego dosad, ali nije proljev ili slicno.
    Aymee ja prihvacam sve savjete i misljenja,ako se i razilazimo u misljenjima, super, bogu hvala da nismo svi isti. Tako da, hvala ti. :D

Vecinom je kod alergije na proteine kravljeg mlijeka, neredovita stolica, sa primjesama sluzi ili tracaka krvi. Ali i ne mora biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.