Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Veljača 2018. 17:08

Dea,sluzs samprimijetila da ima .krv je bila jednom. Ali evo bude u 24h jedna stolica, bude zelenkastog tamnijeg, ali je u biti zuta,tj oker. Ali svakako bi joj to napravila da sam mirna. Ahhh. 
    Ina je li vam to pedijatar postavio dijagnozu ili? 

-Tea-
    13. Veljača 2018. 17:12

Cure, netko je spominjao problem s pupkom… Da ne listam sad unazad postove…
    Uglavnom- mom malom je prosli cetvrtak pupak bio kao zagnojen i imao je uzasan miris. Rjesenje-nakapati medicinski hidrogen on ce "skuhati"sve necistoce van i nakon toga pobrisati gazom i staviti Tyrosur. U 2 dana-sve se zalijecilo… Savjet patronazne koja tako radi vec godinama…

url=https://lilypie.com]

Orangina
    13. Veljača 2018. 17:24

@Dazi dali vasu robu peres jednako kao i njenu? I posteljinu? (Blag deterdent, bez omeksivaca) moze biti to ili ako ti ili dragi imati parfem na sebi kad je na vama. Ili sto Dea kaze osjetljivost na hranu...mi mozemo nagadati, moze biti bilo sta, zao mi je 😞 
    @Dea nas mali danas ima 4600g, roden sa 4440g. Dobili smo kremu za crvenu guzu, zove se Mytosil i smrdi na ribu! Mora djelovat u 48h ili ce dobit antibiotsku kremu. Ja sam dobila mikro pilulu Optimizette (desogestrel, micro progestin) za kontracepciju, pocinjem piti u sub. Mislim to je ta Cerezette

Orangina
    13. Veljača 2018. 17:26

@Tea ovo za pupak sam mozda ja pisala, bio je kao pustao smede ali je ispao, hvala 😊

dea32
    13. Veljača 2018. 17:54

Orangina

@Dazi dali vasu robu peres jednako kao i njenu? I posteljinu? (Blag deterdent, bez omeksivaca) moze biti to ili ako ti ili dragi imati parfem na sebi kad je na vama. Ili sto Dea kaze osjetljivost na hranu…mi mozemo nagadati, moze biti bilo sta, zao mi je 😞
    @Dea nas mali danas ima 4600g, roden sa 4440g. Dobili smo kremu za crvenu guzu, zove se Mytosil i smrdi na ribu! Mora djelovat u 48h ili ce dobit antibiotsku kremu. Ja sam dobila mikro pilulu Optimizette (desogestrel, micro progestin) za kontracepciju, pocinjem piti u sub. Mislim to je ta Cerezette

Mozes probat i kremu na bazi cink oksida, kod nas je sudocrem. Namaze se u tankom sloju i vecinom rijesi crvenilo. 
    Tea, hidrogen je ok za takve stvari ali bi se trebao isprati sa fizioloskom..

ina90
    13. Veljača 2018. 20:41

Dazi

Dea,sluzs samprimijetila da ima .krv je bila jednom. Ali evo bude u 24h jedna stolica, bude zelenkastog tamnijeg, ali je u biti zuta,tj oker. Ali svakako bi joj to napravila da sam mirna. Ahhh.
    Inaje li vam to pedijatar postavio dijagnozu ili?

Pedijatar nas je poslao dermatolog u on nam je postavio dijagnozu...mislim da ti se dermatologu najbolje obratiti radi osipa....to mi sve slici na nasu dijagnozu...njoj je bilo na licu i ispod vrata a inače bude po guzi i po pregibima tj.na zglobovima rukica i nogica tako je nema rečeno

ina90
    14. Veljača 2018. 10:40

Nama je danas puna dva mjeseca...bilo smo na kontroli cura ima 5860 gr.i duga je 61.cm...sve ostalo je super...nismo se cijepili radi dermatitisa to ćemo pričekati da nam se povuče osip...

dea32
    14. Veljača 2018. 11:08

ina90

Nama je danas puna dva mjeseca…bilo smo na kontroli cura ima 5860 gr.i duga je 61.cm…sve ostalo je super…nismo se cijepili radi dermatitisa to ćemo pričekati da nam se povuče osip…

Samo neka cura raste! Sretna vam 2 mj

Orangina
    14. Veljača 2018. 12:07

ina90

Nama je danas puna dva mjeseca…bilo smo na kontroli cura ima 5860 gr.i duga je 61.cm…sve ostalo je super…nismo se cijepili radi dermatitisa to ćemo pričekati da nam se povuče osip…

Opa velika je to cura 😊 ma povuci ce se osip brzo nadam se! 

Nama je ova noc prosla cak i ok, budan u ponoc, papanje, pa u 5 sam ga probudila, radio je grozne zvukove nisam znala sta mu je, a ono puna pelena pa je malo cicao i onda se probudio prije 8 za cicanje i od 9 je spavao do podne. Sad cu to platit ovo poslijepodne, vec vidim 😂 

• Dijana221
    14. Veljača 2018. 13:44

Prikljucujem se i ja ovdje 😁
    Nama je 22. dan, sutra smo naruceni na pregled pa cemo vidjeti kako malac napreduje 😊
    Negoo, kako ste rjesavale pitanje bolnih bradavica? Lijeva mi je okej, ali desna me jako pece kad malac povuce 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.