@Dea probala sam staviti kraj njega majcu, jastucice za mlijeko (sad ih vise ne koristim jer mlijeko ne curi), spavala na njegovoj plahti....mali ima senzor za pokrete 😂😂
Ajoj i tebi se cica upalila, drz se draga, jel ide na bolje?
Sto se tice vode, moj slozi facu kad pije vodu kao da mu je "fuj", pa to ni nema okus!
@Mela mislim da amoksicilin mozes piti dok dojis. Ako nista ne pomaze da omeksas tu upaljenu dojku, probaj koristiti silikonske sesirice za bradavice, tako ce cura uspjeti uhvatiti i povuci nesto.
Ako se izdajas samo polako, nemoj kao ja, ja sam bila stavila na max.jacinu i pocela je krv ici 😔
@Teddy uzivajte na moru! Bas lijepo da je put dobro prosao! Imas pravo, najljepse je kad nisu guzve, prije ili poslije sezone.
@Frau sretnih vam 3mj! A za jaslice i vrtice znam da je katastrofa...
@Tea sretnih 4 mj! Evo i mi smo pred koji dan pojeli prvu tikvicu, ogulila sam, maknula kostice, narezala na kockice i skuhala na pari pa sa stapnih mikserom napravila kasicu.
Danas je probao prvu mrkvicu, razocarana sam, imao je po svuda samo ne u ustima 😂 Htio se igrati sa zlicicom pa je jako malo pojeo.
Mate nije bas zadovoljan tikvicom! Kaze dragi(koji tikvicu ni nacrtanu nevoli) -a ki bi bija zadovoljan??
Ali dobro, malo je pomljackao, razmazao po sebi, meni, braci... Al ipak se nesto pojelo! Biti ce bolje sutra!
url=https://lilypie.com]
Mate nije bas zadovoljan tikvicom! Kaze dragi(koji tikvicu ni nacrtanu nevoli) -a ki bi bija zadovoljan??
Ali dobro, malo je pomljackao, razmazao po sebi, meni, braci… Al ipak se nesto pojelo! Biti ce bolje sutra!
Tea, ni moj malac ne ljubi tikvicu nego ju sad vec s obzirom na izbor namirnica koje jede uspjesno kamufliram, 😛 Iako ja jako volim tikvice, istina je da ovako pripremljena i nije bas jestiva, 🤣
Aymee
Ali dobro, malo je pomljackao, razmazao po sebi, meni, braci… Al ipak se nesto pojelo! Biti ce bolje sutra!
Tea, ni moj malac ne ljubi tikvicu nego ju sad vec s obzirom na izbor namirnica koje jede uspjesno kamufliram, 😛 Iako ja jako volim tikvice, istina je da ovako pripremljena i nije bas jestiva, 🤣
Skuhalansam pola tikvice jer sam znala da nece pojesti puno, a sve sta je ostalo je stariji smazao i vikao mmmmaaaaammm!
Pa tom djetetu je sve dobro osim jagoda i tresanja!!!
url=https://lilypie.com]
Dea evo i nas sa upaljenom cicom. Danas je malo bolje, ali i dalje je tvrda. Boli užasno. Ono sto mi je sinoc pomoglo je obloga od soli sto je napisala Teddy pa ako mozes probaj. Ja nisam stavljala morsku sol vec običnu.
Teddy hvala ti.
Kako si ti danas? Jel ti pomogao brufen? Mene je spasio kod temperature i bolova u zglobovima.
Frau sretno 3 mjeseca!
Tea sretno 4 mjeseca!
Orangina, do sad sam se nekako izborila bez antibiotika pa cemo vidjeti. Ona mi je rekla da uzmemo Zinnat 500
Uzivajte u kašicama i mi jedva čekamo.
Neki dan sam pročitala odlican link o zamkama koje odmažu kod uspavljivanja bebe. Vjerovatno ste i vi!
https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/4-zamke-koje-odmazu-kod-uspavljivanja-bebe-5082
https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/4-zamke-koje-odmazu-kod-uspavljivanja-bebe-5082
E Mela draga, nama su sad kolica preko praga postala najbrza metoda po danu.. 😋
Aymee
Aymee, ma ne zabrinjavam se sto ne zeli sad. Krenut ce jednom. Sutra cu probat mrkvu opet ali cu dodat malo svog mlijeka koje sam danas izdojila. Moj muz je dao curi mobitel i crtice kad sam ja krenula radit jer ju nije znao zabavit drugacije kad bi jela. Najsretnija bi bila da nije, ali sto je tu je..
Ja u toku dana nisam imala temp, iako se osjecam cudno, kao da mi se vrti i malo me zanosi u hodanju. Danas sam odlucila sa malcem odspavati u 11h, tak da me to malo resetiralo. Cijeli dan se masiram, sad sam napunila bocu tople vode i masirala time pa izdojila izdajalicom. Ne osjecam vise kvrgu ali me i dalje boli, vidjet cemo ujutro kako ce bit.
Mela, imas i dalje temp? Ako imas, a kvrge ne mozes rijesiti, uzmi antibiotik. I stavljaj i kupus, ja cu sutra ic po njega, danas nisam bila sposobna.
Orangina, ja sam curi znala stavit tetru koju bi cijeli dan nosila u grudnjaku, jos bi pospricala mlijekom a ona ju ne bi ni pomirisala samo bi nastavila vristat. Cim bi je uzela, ko da je druga beba. Tako da sam odustala od kreveticas njom. Sad ona neda braci da ude u njen krevetic, a on se najvise voli vrtit po krevetu i upast u njen krevetic pa se zabavljat sa minnie..
Dea evo i nas sa upaljenom cicom. Danas je malo bolje, ali i dalje je tvrda. Boli užasno. Ono sto mi je sinoc pomoglo je obloga od soli sto je napisala Teddy pa ako mozes probaj. Ja nisam stavljala morsku sol vec običnu.
Teddy hvala ti.
Kako si ti danas? Jel ti pomogao brufen? Mene je spasio kod temperature i bolova u zglobovima.
Nema na cemu😘
Sortiraj odgovore
Najstariji