Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    07. Lipanj 2018. 10:11

Jutro drage mame kako ste nam? Dea kako cica?

-Tea-
    07. Lipanj 2018. 13:33

Evo, mi pojeli danas malo mrkve! 
    Dobro je proslo, nismo ofarbali kuhinju u narancasto!!!   Pomalo smo krenuli i bit ce bolje! 

url=https://lilypie.com]

dea32
    07. Lipanj 2018. 14:11

Cica je bolje, jucer se uspavljivao na cici dobrih sat vremena tak da je pocicao sve kaj je zaostalo u njoj. Ne boli me vise.
    Shvatila sam zapravo da je vjerojatno u pitanju skok jer je u zadnje vrijeme cesto nervozan i vise je cicao. Navukao mlijeko pa manje praznio cicu, vjerojatno. Nisam to tad registrirala jer sam trenutno mislima u totalno drugim stvarima. Al hvala bogu evo gotovo sa kvrgama, nadam se.
    Kako si ti Mela? Ostale cure i bebice?
    Moj je danas papao samu tikvicu, nije odusevljen pretjerano, ali cim vidi kljunasicu on doslovno podivlja tak da mu je ne pokazujem dok ne pojede. A kad pije na nju, pola ispljune van, al valjda mu je fora..

• Aymee
    07. Lipanj 2018. 15:17

Tea, to je sad u modi imati tockaste zidove, tako i da je zavrsilo vani je ok.. 🤣
    Dea, znam ja da ta tikvica nije napeta, 🤣🤣 Moj na cistu tikvicu slozi facu ko da odraslom drek serviras, 😛
    A moj generalno divlja na vodu ili kompot i jako se voli sam posluziti pa mu nekad piju usta a nerijetko i pazuh, uho, oko, nos.. al nesto i u ustima zavrsi, 🤣

Aymee

Orangina
    07. Lipanj 2018. 15:27

@Mela hvala na linku, nazalost mi imamo puno tih "zamki" pri uspavljivanju 😞 
    Kako je situacija danas, mala moze dojiti? 

@Dea drago mi je da te ne vise ne boli! Moguce da je zbog skoka 6mj! 

A za krevetic: kad bi barem krevetic bio problem, odustala bi i spavao bi drugdje ali ima dana kad ga pustim u kreveticu i sam se uspava a pak puno dana kad cim ga takne place...

Bravo za kasicu, dobra taktika hehe!

@Frau glupo pitanje ali zasto stavljas alarm po noci? Neboj se sto se ne budi, valjda nije gladna 😉 

@Ina nemam jos iskustva sa zubicima ali mojem je bila tako sluzava stolica kad je bio smrkljav pa to proguta. I sad slini nenormalno pa opet mu bude malo sluzava.

@Aymee molim te napisi kako si spremila batat i brokulu 😘 

@Tea bravo za mrkvu! Svi manje vise pocinjemo s istim samo su razliciti dojmovi 😂 

Orangina
    07. Lipanj 2018. 15:31

Ne drzim se pravila 4 dana, dajem mu 2 dana istu kasicu, u obitelji nemamo alergiju na hranu. 
    Do sad je pojeo tikvicu, mrkvicu a danas krusku. Grabio je zlicu, mene, krpu....ostavila sam jednu krusku za sutra ali mozda mu pomijesam s necim drugim samo nemam ideja. Mozda avokado, to ne treba kuhat 😂

-Tea-
    07. Lipanj 2018. 15:32

vidis, taman kuhinja mi je zuta,pa ako bude na tocke ce bas bit stajliš!! Stariji mi je puno bolje bio prihvatio kasice... A za piti isto. Vodu je trazio stalno. Mali nece bas puno ni vode ni caja...Stariji se s tatom naucio piti iz case i obicne boce.. Jer sve sta tata pije i iz cega god da pije i Dino MORA probati!! 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    07. Lipanj 2018. 15:42

Orangina, skuhala s malo vode i smijesala sa sjeckalicom. Ja njemu kombiniram sve sto je dosada probao, ne fermam puno kalendare. Naravno da mu necu dati jake alergene i gluten (dok ne napuni 6 mj) ali ovo sve ostalo mu uvodim pomalo. Proguglaj si stranicu Recepti za bebe, odlicnih ideja ima. Kuhani batat sam mu dala i s kuhanom jabukom, kruskom / mrkvom, tikvicom, blitvom. A kuhanu i pasiranu brokulu s tikvicom, mrkvom, blitvom. Jucer kasica: batat, brokula, bundeva i tikvica a danas dodala i par listica mlade blitve. Sve je smazao (oko 200 grama)... i popio oko 2 dcl vode u roku od sat i pol.. 😆

Aymee

Orangina
    07. Lipanj 2018. 15:51

E puno hvala, nasla sam stranicu, bas imam batat doma pa cu i njega uvesti ovog tjedna ako princ bude raspolozen za papanje 😂

Reci cu vam sto su meni davali s 4mj: petit kekse s kravljim mlijekom ALI samo da se ne budim po noci 😞 

ina90
    07. Lipanj 2018. 15:58

Orangina da slini užasno na usta,nosic,znam da je slina od toga i pretpostavljam da je sve od zubića,ali problem mi je kad se pokaki u tri sata ujutro,nju to razbudi i ona se igra sat ipo vremena na krevetu,a ja neznam kako se zovem,a kamoli di sam...i ujutro sam za nista...Mi smo danas jeli batat i tikvicu...inače jedemo ispred kuće...ali bolje da neznate na sta je izgledala,toga je bilo u kosi,nosu,nogama neda stavit zaštitu oko vrata čupa to,pa body cili narančast,a jaje od kolica da ne pričam...ali nešto smo i pojeli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.