Izgleda da cu se morat tamo zaputit.. mi imamo prvo dijete ali mi je nelogicno da nista ne znam osim koja sam po redu
Frau, sifre su zbog europske unije i novih pravila o zastiti osobnih podataka, pogotovo ovdje jer su maloljetna djeca u pitanju.
Zbog istog pravilnika vise nema hroka..
Svakako imas pravo zalbe, ako mislis da se trebas zalit.
Isto tako je meni rekla tajnica u vrticu da se moze pisati i zamolba za prelazak u drugi vrtic ako ima mjesta kad ce trebati krenuti, a u ovom gdje smo predali papire nema mjesta.
Ja vjerujem da ce do njenih godinu dana bit oslobodeno mjesto i da ce upasti.
Thnx Dea! Kako onda nemaju svi ista pravila?!?!? Ma nemam se sta zalit! Vidjet cemo kad napuni god dana... bitnije mi je da iducu god uletim... ne zelim veze potezat, to mi uvijek bilo mrsko... nadam se da ce se oslobodit mjesto. Koliko je to izgledno vidjet cemo iduce godine.
url=https://lilypie.com]
E zato su u Ri podaci imenom i prezimenom a meni se to ne svidja.. nisam ni ja za povlacenje veze bezveze ali ovo su neke situacije kad ti nasa drzava ne ostavlja izbor. Jer su u jaslicama / vrticima mahom djeca nezaposlenih roditelja..
Aymee
Jutro..
Ja sam ovu noc dobila temp, i meni se upalila cica.. Opet ista, samo na drgom mjestu.
Usred noci sam se isla dici i uzeti deku iz ormara. Muz me gleda, nist mu jasno. Ja legnem, pokrivam se do vrata, obundam.. On pita dal mjesecarim i zasto se pokrivam. A mene trese zimica
I u najgorem momentu se mali probudi i nece vise zaspati. Jedva sam ga uspavala. U 3h sam se ustala popiti brufen, jedva sam dosla do kuhinje koliko mi se vrtilo.
Sad je bolje, valjda je uspio pocicat sve, s obzirom da sam mu samo tu nudila nocas..
Mela kako si ti?
A joj Dea bas mi je zao 😑 mislila sam da se to javlja pocetkom i krajem dojenja.. a ne ovako u sredini 😐 nadam se da ce vam proci bezbolno.. mqksimir moze sljedeci tjedan kad se oporavis!
Mi danas imamo 3 mjeseca!!! 😘
A vrtic 😐 bolje ne komentirat... jbs takvu drzavu kad za sve treba veza...
Mate jucer "napunio" 4 mjeseca. Ovih dana krecemo sa kasicom od mrkvice! Evo, sad pada kisa pa ce nam namociti da brze narastu!! Jedva cekam krenuti! :)
Dea, zao mi je zbog upale ali sigurna sam da ces ti to brzo rijesiti.
Frau, da jbš takvu državu koja navodno radi na natalitetu a kad dodje vrijeme prave brige nema nigdje nikoga.. važno da se otvaraju trg centri umjesto jaslica / vrtića. A da ne govorim da se puno žena nema gdje ni vratiti na posao zbog ugovora itd. Da, ok, one nemaju brigu o jaslicama ali isto tako imaju brigu o egzistenciji. Nemam komentara.
Tea, jedva cekam da javis kako je musavcu sjela mrkva, 😁
Aymee
Dea, zao mi je zbog upale ali sigurna sam da ces ti to brzo rijesiti.
Frau, da jbš takvu državu koja navodno radi na natalitetu a kad dodje vrijeme prave brige nema nigdje nikoga.. važno da se otvaraju trg centri umjesto jaslica / vrtića. A da ne govorim da se puno žena nema gdje ni vratiti na posao zbog ugovora itd. Da, ok, one nemaju brigu o jaslicama ali isto tako imaju brigu o egzistenciji. Nemam komentara.
Tea, jedva cekam da javis kako je musavcu sjela mrkva, 😁
Ispravak-prvo ce bit tikvica! Upravo je sveki dosla sa dvije malene tikvice bas za Matu ubrane! (jucer nije dolazila,al nije mogla izdrzat vise pa je danas dosla al se ponasa u skladu s pravilima koje sam postavila!!) Tako da pocinjemo danas! Javim dojmove! :)
Frau, sretnih 3 mj!
Tea sretnih 4 mj!
Nadam se i ja da ce kvrga i upala proc ubrzo, ne mogu se dotaknut koliko boli..
Moj mali nije odusevljen dohranom. Ono, vidi da se nesto sprema za njega i podivlja, nakon prve zlice odusevljenje splasne.. Za sad su ok prosle tresnje i banana. Na mrkvu je slozio kiselu facu, na jabuku isto tak, cak je i glavu okretao od zlice . Probat cu i ja sutra sa tikvicom, pa mix tikvice i palente..
Ali zato vodu pije ko manijak..
Frau, sretnih 3 mj!
Tea sretnih 4 mj!
Nadam se i ja da ce kvrga i upala proc ubrzo, ne mogu se dotaknut koliko boli..
Moj mali nije odusevljen dohranom. Ono, vidi da se nesto sprema za njega i podivlja, nakon prve zlice odusevljenje splasne.. Za sad su ok prosle tresnje i banana. Na mrkvu je slozio kiselu facu, na jabuku isto tak, cak je i glavu okretao od zlice.Probat cu i ja sutra sa tikvicom, pa mix tikvice i palente..
Ali zato vodu pije ko manijak..
Dea, glup savjet mene friske.. a da ga probas necim zabaviti, npr mob? Kod nas odlicno pali i kad mu nesto nije fino.. 🤣
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji