Dea,zao mi je sto se opet dojka upalila,nadam se kako si jutros bolje
Jutro cure!
Kako ste? Mela, Dea kako su cice? Jeste rijesile upalu?
Moja je sinoc zaspala u 21 i ja s njom. Prestala sam stavljat alarm po noci i tako smo zacorile skroz do 5. Prepala sam se kad sam shvatile da nije jela cijelu noc. Pojela je obje cice, igrala se i opet zaspala. Sad je budna i igra se.. nije mi bas jasno da se nije probudila u snu...
url=https://lilypie.com]
Jutro cure...dea,Mela nadam se da ste danas bolje....
Meni treba pomoć kakva su vam starija djeca bila kod prvih zubića,jesu li imali kakve simptome...naime moja cura evo tri veceri zaredom budi kakanje u noći inače mi oko 3-4 stolice na dan sad se povećalo na 5-6 ali manje bude i bude joj dosta sluzava stolica...neznam jeli vise to od zubića ili je pokupila kakvu virozu,a neda mi ju se vodit u pedijatra i čekati dva sata,a ona jede normalno vesela igra se...svakako cu ako se nastavi i danas odvesti je na pregled
Ja sam isto, ne osjetim vise kvrgu pod prstima ali me i dalje boli
Ina, ja kod cure nisam ni znala da joj idu zubici, pogotovo jedinice. Niti je bila nervozna, niti je pretjerano slinila, niti je bilo nabubreno previse. Shvatila sam da je zub vani tek kad me isla ugrist za prat pa me pogrebao zubic.
Sluzava stolica moze bit od povecanog stvaranja sline uslijed zuba. Ako nema neki poseban smrad ili neke cudne primjese (osim sluzi) nema potrebe za pedijatrom. Proljev se kod tako malih beba racuna 10+ stolica u 24h, vise ili manje tekucih..
Kod izbijanja zubica mogu biti nervozni, imati blazu temp i proljevaste stolice.
Moj mali i dalje kaka 5-7 puta dnevno, nikad ni nije manje kakao, dok je cura u toj dobi kakala jednom ili dva puta i tocno sam znala vrijeme kad ce kakat.. Cura je prvi zub dobila sa 6 mj i 2 tjedna.
Jel ima zadebljale desni?
Jutro cure…dea,Mela nadam se da ste danas bolje….
Meni treba pomoć kakva su vam starija djeca bila kod prvih zubića,jesu li imali kakve simptome…naime moja cura evo tri veceri zaredom budi kakanje u noći inače mi oko 3-4 stolice na dan sad se povećalo na 5-6 ali manje bude i bude joj dosta sluzava stolica…neznam jeli vise to od zubića ili je pokupila kakvu virozu,a neda mi ju se vodit u pedijatra i čekati dva sata,a ona jede normalno vesela igra se…svakako cu ako se nastavi i danas odvesti je na pregled
Ina, sluzava stolica moze biti od zubica. Od frendice mala je imala tako i pedijatrica je rekla da je to od zubica.. Moj stariji nema nikakvih simptoma osim sta slini ko bulldog!!! :)
url=https://lilypie.com]
Zaboravih..
Danas je pojeo mrkvu i tikvicu pomijesanu sa mojim mlijekom. Shvatila sam da sam mu ponudila ovih dana kasicu kad je bio gladan a ocekivao je mlijeko pa nije htio. Sad sam mu prvo dala dojiti malo i onda kasicu i pojeo je. Iako je 1/3 kasice zavrsila na njemu, po meni i stolu.. I onda za desert, naravno cica..
Ma slini nenormalno....stalno joj je nešto u ustima ako nista onda uhvati moju ruku ko mali pas kad zagrize...nekad mi se čini da joj je zubno meso podijelilo nekad ne...neznam ni sama vise...problem mi je to noćno kakenje...nije ga prije bilo...točno sam znala kad ce kakit,a sad se sve poremetilo....pratit cu je još dva dana pa ako se ne smiri odnijet cu joj stolicu na analizu...
Dea zašto stavljas svoje mlijeko u kasicu,ja svojoj nestavljam pa zato pitama
Moja je danas pojela tikvice i mrkvu i dobro je pojela,zadnja dva dana joj nisam davala kasice da nije možda od toga takva stolica,ali nije....i naravno sisa za desert na kraju svega...
Cure zao mi je zbog upale cica, mora da vraski boli..
Ina po nekim receptima se kasice mijesaju s izdojenim ili adaptiranim (ako se beba inace tako hrani)
Ja osobno nisam to radila.
Joj Dea, aj sto zmrlja sebe i sve oko sebe, al kad jede kasicu pa kihne, pa sva mi kuhinja bude usrana.. 🤣
Danas imamo pravu gozbu za rucak, kasicu od batata, bundeve, brokule i tikvice, 😂Jedva mu cekam vidjeti onu kiselu facu kad osjeti tikvicu, 😫
Al da je sve sam skroz poremetio zadnja dva tjedna, je.. Popije mlijeko oko 17, 18h, kupanje u 19.30h i 20h corka do pola noci, 1h i tad papa. Mislim da je gladan, valjda bi se ranije budio.. Puni pelene na sve nacine pa se ne brinem, al navikla sam da papa prije spavanja..
Aymee
Ina, stavljala sam mlijeko zato jer sam ga imala izdojeno, pa da se ne baci. Izdajala sam zbog kvrge koja mi se stvorila. A i mislila sam da ce ublazit gorcinu mrkve jer je mlijeko slatkasto. Inace ne stavljam..
Aymee kihne u kasicu mogu si mislit na kaj onda lici..
Ja sam sa starijom curom pocela sa komadicima hrane pa kombinirala sa kasicama ono sto nisam mogla dat u komadu. I to je bilo svega, po podu, njoj, meni.. Kasnije kad je skuzila da moze bacit oa gledat kako pada je bila jos gora. Pa sam ja kupila veliki zastor za tus i stavila na pod da zastitim zidove i pod.
Mali je sad predivlji, ja ga hranim a on udara nigama i rukama, baca se, okrece se.. Tak da s njim nema sanse trenutno za komadice hrane jer bi to bilo valjda i na plafonu koliko udara rukom u stol..
Sortiraj odgovore
Najstariji