Dea, super prijedlog!! Mogle bi se naci, ipak smo mi s kvarta! Nama je plan da smo tu do 22.6. Pa onda gibamo na 10ak dana na more... evo ako se polovimo u tih 2 tjedna super bi bilo!!!
url=https://lilypie.com]
@Tea sto se tice svekrva, baka i djedova...nikad necu shvatiti zasto im zele sve dopustiti! I ici kontra roditelja! Kao da ne znaju kako je tesko nesto nauciti dijete, uvesti rutinu itd.
@m-mama moje iskustvo: nama je bilo prevruce, imali smo Ergobaby crnu nosiljku 5 dana. Prvo u bodiju i hlacicama, plakao i bio mokar. Onda samo u bodiju i opet se preznojio. To samo po kuci. Postoje i nosiljke "za ljeto" gdje imaju neku mrezicu prozracnu, mesh materijal.
@Aymee bas to, kuze djeca sve i vec pocinju preferirati odredene osobe 😉
@Mela imate presvlaku na autosjedalici? Mozda je pretopla. Za sad stavljam veliku tetru jer jos nisam nasla tanku ljetnu presvlaku. I kupili smo mali ventilator na baterije 😂 vruci decko 😂
@Dea super su nosiljka i jakna, bas dobra stvar!
Inace da se pohvalim malo haha, jucer papali prvu kasicu, smazao je tikvicu! 😛
@Ina svekar "zaboravio" zadnjih 4 god i sad je sve ok? A boze....
@Frau blago vama kad je dobra u autu i jos i zaspi!!
@Mela dize glavicu i prsa kao da bi trbusnjak napravio haha!
@Aymee ajoj tema spavanja...ide kako kad, bilo je dana kad je bio budan do ponoci a prije toga svaki dan u 20h vec spavao...sad opet pokusavam da ide oko 20-21h
Bravo za prvu kasicu, 😆 Vidim ja, ovdje ce se uskoro i recepti razmjenjivati, 😆
Aymee
Koliko sam skuzila, manje vise svi idu nanati u priblizno vrijeme. Draga Orangina znam da si neko vrijeme vodila bitku s uspavljivanjem, kako sad to ide?
Aymee
Preko dana slabo spava, znam da mu se spava ali nista ne pali. Navecer ga okupam, masiram uljem pa cica i tako zaspi.
Problem je kad se navecer probudi nakon 30min "resetiran" pun energije pa onda bude budan do ponoci. Znam cekati skoro sat vremena uz njega i ne budi se, izadem iz sobe i eto njega javlja se...
A ima dana kad zaspi "zapravo" i to je to, onda po noci oko 3 puta trazi cicanje ali spava do cca 8 ujutro
Cure, koje se na redu u vrticima? Mi nismo upali.. tj, ispod crte smo 23. Ne znam postoji li nada da uletimo u ozujku?
url=https://lilypie.com]
Orangina, jesi probala ostavit mu kraj njega svoju majicu da ima tvoj miris? Kod nas sa curom nije palilo, isto se znala buditi svako malo, kad bi bila kraj nje spavala bi. Mozes probat.
Frau, sto se mene tice, mogu sutra oprati nosiljku i treba joj dan-dva da se osusi i mozemo se naci u petak ili slj tj. Za vikend mi sogorica slavi rodendan, pa moramo tamo. Noa je 4.ti ispod crte. Kad sam predavala papire rekla mi je tajnica da se od kraja 9 mj javljam kod ravnateljice i trazim razgovor s njom da nas ima u vidu kad se oslobodi mjesto, s obzirom da mi je i starije dijete u tom vrticu. Ni nama nitko ne garantira da ce upast, nazalost .. A ako ne upadne, ne znam gdje cu s njim.. Na posao ga ne mogu nosit, a nisam u mogucnosti uzeti neplaceno, muz ima kolektivne godisnje i ne moze uzeti kad god..
Dea, obzirom da mi se opet upalila cica. Doktorica hoce antibiotik da mi uključi. Njena uputa je da ne bi trebala davati lijevu dojku, vec samo desnu. Meni sad nelogično ako budem pila onda sto da dajem i desnu?
Hoce li njoj naštetiti ukoliko ukljucim antibiotik.
Nažalost situacija je gora nego prosli put, ona skoro nista ne moze povuci iz cice.
Dea, obzirom da mi se opet upalila cica. Doktorica hoce antibiotik da mi uključi. Njena uputa je da ne bi trebala davati lijevu dojku, vec samo desnu. Meni sad nelogično ako budem pila onda sto da dajem i desnu?
Hoce li njoj naštetiti ukoliko ukljucim antibiotik.
Nažalost situacija je gora nego prosli put, ona skoro nista ne moze povuci iz cice.
Mela,probaj sa toplim oblogom omeksat dojku i daj bebi da doji,vec sam ti prije par dana proslijedila kako da napravis oblog od soli i vode,mene je spasio kad sam rodila,a sto se tice antibiotika,ne znam koji ti je dala? Imas li izdajalicu? Probaj da ti muz jace povuce,probaj pod tusom da omekasas da lakse razbijes kvrgice,ali sam se uvjerila da to beba najbolje povuce sama
Sortiraj odgovore
Najstariji