Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orangina
    07. Lipanj 2018. 16:08

Kad joj je zadnje dojenje? Neznam stvarno kako da "pomaknes" da se pokaka ranije ili kasnije, mozda masirat trbuh, vjezbati nogicama, kupka, pa se iskaka ranije? 

A za kasice mogu misliti koliko imas ciscenja 😂 Moj nema puno kose, skoro celav, ali mu zavrsi i na celu, na vratu....
    Dragi je rekao neka stavim vrecu za smece na njega kad jede, jadno dijete 😂😂

• Aymee
    07. Lipanj 2018. 16:20

Orangina

Ne drzim se pravila 4 dana, dajem mu 2 dana istu kasicu, u obitelji nemamo alergiju na hranu.
    Do sad je pojeo tikvicu, mrkvicu a danas krusku. Grabio je zlicu, mene, krpu….ostavila sam jednu krusku za sutra ali mozda mu pomijesam s necim drugim samo nemam ideja. Mozda avokado, to ne treba kuhat 😂

Kruska s batatom i / ili prosom.. 

Aymee

• Aymee
    07. Lipanj 2018. 17:44

Orangina

E puno hvala, nasla sam stranicu, bas imam batat doma pa cu i njega uvesti ovog tjedna ako princ bude raspolozen za papanje 😂

Reci cu vam sto su meni davali s 4mj: petit kekse s kravljim mlijekom ALI samo da se ne budim po noci 😞

Orangina draga, svi smo mi manje vise na tome odrasli.. i nista nam ne fali.. samo su danas drukcija vremena.. tako da nisi ni prva ni zadnja s petit keksom. Za maloga su meni to nepotrebne kalorije i vise volim jedan obrok svjezi nego 600 dodataka.. 😆😘

Aymee

dea32
    07. Lipanj 2018. 18:18

Prije su djecu hranili i przenim brasnom zalivenim mlijekom.. Ali isto tako nikad nacija nije bila bolesnija, tako da bi se to moglo raspravljat danima..
    Ina, meni se malac znao pokakat oko 3h i znala sam ga ostavit do jutra, nista mu nije bilo..

ina90
    07. Lipanj 2018. 19:38
    ina90
    07. Lipanj 2018. 19:39

Mamice ovako smo mi danas izgledali....o glavi neću ni pricati🤣🤣🤣

• Frau_Mund6
    07. Lipanj 2018. 19:54

Dea, super da ste rijesili 😉 znam da vrski boli! 
    Orangina, ma mojoj je na pocetku bio problem cicati, pa bi joj pao inzulin, nije se budila kad je trebalo... izbacila sam budenja pa je sama nastavila isti ritam. Ali sad mi opet dulje spava, ne znam jel potrebno ju buditi ili mogu pustit... ali 8h u komadu?!?! Malo mi je to puno.  
    Cure, ove kasice me sve vise mame, pitanje hocemo li izdrzat do 9 mjeseca... jedva cekam da probamo kad vas citam!! 😁 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    07. Lipanj 2018. 19:55

Ina, nadam se da imqs dovoljno bodica 😂😂😂😂😂

-Tea-
    07. Lipanj 2018. 20:48

@Ina-ovo mi je poznato!!!  
    Moj stariji je svaki bodic obiljezio mrkvom!!!! Neke fleke ni sa Vanishom nisam uspjela skinuti!!!
    A sad se voli s bananom zaflekat (jer gospodin sam jede) sta se isto tesko skida s robe! 

• Aymee
    07. Lipanj 2018. 21:00

Ina, znam kako to izgleda,🤣🤣 moja masina samo pere.. njegovu robu.. 
    Frau, ako jedva cekas i mala bude spremna, nemoj cekati 9.-ti mjesec.. To je posebno veselje.. 🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.