A za mlijeko, mislim da je dovoljno velik da bi zaspao i spavao gladan..
A za mlijeko, mislim da je dovoljno velik da bi zaspao i spavao gladan..
Cek, nisam shvatila, mislis da je gladan i da tako zaspe? Jer sam mu probala dati jesti i nece.. inace mi preko dana jede cca svaka 4 sata..
Aymee
Ne, ne..
Krivo sam se izrazila. Dovoljno je velik da bi znao kad je gladan. Vjerujem da ne bi zaspao, a jos manje spava gladan.
Spavao*
A kad spavaju preko noci, metabolizam se uspori i duze treba da probave hranu tako da je ok da spava duze.
Dojeni se bude jer im je to nakon nekog vremena navika, a i mlijeko je lakse probavljivo.
Aha, ok. Jer ovaj bas ne trpi biti gladan, prozori pucaju na najmanji znak gladi, 🤣
Aymee
Rucak prosao odlicno, dobro sam tikvicu zakamuflirala, 🤣
Hahaha,kamuflaza!!! :)
url=https://lilypie.com]
Evo i nas drage moje. Danas sam malo bolje, ali jos uvijek osjećam tvrdoću u dojci. Sreca je da je mlijeko malo vise krenulo, Bogu hvala pa zadovolji njene potrebe.
Ina i kod mene zadnjih dana ima sluzavu stolicu i vise kaka nego prije.
Cure jel primjećujete da vam bebica korisiti vise jednu ruku nego drugu? Naime ona meni sve hvata lijevom, a desnu mi bas slabije koristi.
Evo i nas drage moje. Danas sam malo bolje, ali jos uvijek osjećam tvrdoću u dojci. Sreca je da je mlijeko malo vise krenulo, Bogu hvala pa zadovolji njene potrebe.
Ina i kod mene zadnjih dana ima sluzavu stolicu i vise kaka nego prije.
Cure jel primjećujete da vam bebica korisiti vise jednu ruku nego drugu? Naime ona meni sve hvata lijevom, a desnu mi bas slabije koristi.
Moj mali ima faze kad koju vise koristi ali onda ga ja poticem igrackama u gym-u i oko njega na suprotnu ruku..
Aymee
Mela, drago mi je da se cica oporavlja!!
Moja isto vise koristi jednu stranu, prije je to bila lijeva, sad se bacila na desnu. Kad je stavim u lezaljka spusti se na slabiju stranu jer toliko lamace s onom drugim 😁 stalno je ispravljam i poticem kao i Aymee
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji