Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    06. Lipanj 2018. 13:02

A za mlijeko, mislim da je dovoljno velik da bi zaspao i spavao gladan..

• Aymee
    06. Lipanj 2018. 13:05

dea32

A za mlijeko, mislim da je dovoljno velik da bi zaspao i spavao gladan..

Cek, nisam shvatila, mislis da je gladan i da tako zaspe? Jer sam mu probala dati jesti i nece.. inace mi preko dana jede cca svaka 4 sata.. 

Aymee

dea32
    06. Lipanj 2018. 13:20

Ne, ne..
    Krivo sam se izrazila. Dovoljno je velik da bi znao kad je gladan. Vjerujem da ne bi zaspao, a jos manje  spava gladan.

dea32
    06. Lipanj 2018. 13:22

Spavao*
    A kad spavaju preko noci, metabolizam se uspori i duze treba da probave hranu tako da je ok da spava duze.
    Dojeni se bude jer im je to nakon nekog vremena navika, a i mlijeko je lakse probavljivo.

• Aymee
    06. Lipanj 2018. 13:33

Aha, ok. Jer ovaj bas ne trpi biti gladan, prozori pucaju na najmanji znak gladi, 🤣

Aymee

• Aymee
    06. Lipanj 2018. 14:44

Rucak prosao odlicno, dobro sam tikvicu zakamuflirala, 🤣

Aymee

-Tea-
    06. Lipanj 2018. 15:33

Aymee

Rucak prosao odlicno, dobro sam tikvicu zakamuflirala, 🤣

Hahaha,kamuflaza!!!  :) 

url=https://lilypie.com]

Mela
    06. Lipanj 2018. 18:06

Evo i nas drage moje. Danas sam malo bolje, ali jos uvijek osjećam tvrdoću u dojci. Sreca je da je mlijeko malo vise krenulo, Bogu hvala pa zadovolji njene potrebe. 
    Ina i kod mene zadnjih dana ima sluzavu stolicu i vise kaka nego prije. 
    Cure jel primjećujete da vam bebica korisiti vise jednu ruku nego drugu? Naime ona meni sve hvata lijevom, a desnu mi bas slabije koristi. 

• Aymee
    06. Lipanj 2018. 20:27

Mela

Evo i nas drage moje. Danas sam malo bolje, ali jos uvijek osjećam tvrdoću u dojci. Sreca je da je mlijeko malo vise krenulo, Bogu hvala pa zadovolji njene potrebe.
    Ina i kod mene zadnjih dana ima sluzavu stolicu i vise kaka nego prije.
    Cure jel primjećujete da vam bebica korisiti vise jednu ruku nego drugu? Naime ona meni sve hvata lijevom, a desnu mi bas slabije koristi.

Moj mali ima faze kad koju vise koristi ali onda ga ja poticem igrackama u gym-u i oko njega na suprotnu ruku.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    06. Lipanj 2018. 23:07

Mela, drago mi je da se cica oporavlja!! 
    Moja isto vise koristi jednu stranu, prije je to bila lijeva, sad se bacila na desnu. Kad je stavim u lezaljka spusti se na slabiju stranu jer toliko lamace s onom drugim 😁 stalno je ispravljam i poticem kao i Aymee 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.