Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    03. Lipanj 2018. 12:34

Tea, mogu misliti kako je tebi. Trudis se, boris, ucis i onda to netko zaje u 5 min.. 

Aymee

m-mama
    03. Lipanj 2018. 12:39

DEA ajme, cjela znanost o nosiljkama. Blago nama koji izbor imamo , hvala na odgovoru :) pročačkat ću po fejsu 

-Tea-
    03. Lipanj 2018. 14:32

Aymee

Tea, mogu misliti kako je tebi. Trudis se, boris, ucis i onda to netko zaje u 5 min..

Bas zato sam i popizdila kad je rekla da 8 dana nece doci do nas…A zivimo kuca do kuce! Trudim se biti fer ali kad popizdim, onda ne zavrsi dobro. Mislim,ako se situacija ne popravi, potraziti cu neku tetu-cuvalicu koja ce mi klince pripaziti dok odem npr.kod doktora da ih ne vucem sa sobom, ili cu zamolit mamu da uzme slobodan dan na poslu(znam da ce ona to rado napraviti). Stariji je primljen u vrtic tako da njega sam rijesila, a mlađeg cu izgleda morat pokusati "preko veze" kad dođe vrijeme jer drugacije necu moci… Jbg, bar neke koristi sta mi je dragi dobar s cijelom općinom, od nacelnika pa na nize… Inace to preko veze nikako nevolim, al progutat cu ponos samo da ne ostane doma s babom tih 7 mjeseci jer ce se pretvorit u razmazeno deriste a to necu nikako!!

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    03. Lipanj 2018. 15:22

-Tea-

Aymee

Bas zato sam i popizdila kad je rekla da 8 dana nece doci do nas…A zivimo kuca do kuce! Trudim se biti fer ali kad popizdim, onda ne zavrsi dobro. Mislim,ako se situacija ne popravi, potraziti cu neku tetu-cuvalicu koja ce mi klince pripaziti dok odem npr.kod doktora da ih ne vucem sa sobom, ili cu zamolit mamu da uzme slobodan dan na poslu(znam da ce ona to rado napraviti). Stariji je primljen u vrtic tako da njega sam rijesila, a mlađeg cu izgleda morat pokusati "preko veze" kad dođe vrijeme jer drugacije necu moci… Jbg, bar neke koristi sta mi je dragi dobar s cijelom općinom, od nacelnika pa na nize… Inace to preko veze nikako nevolim, al progutat cu ponos samo da ne ostane doma s babom tih 7 mjeseci jer ce se pretvorit u razmazeno deriste a to necu nikako!!

A posebno volim kad su tako uvrijedjene mone, 🤣🤣🤣

Aymee

ina90
    03. Lipanj 2018. 15:29

Joj sta volim ovu temu svekrve...meni bi bilo malo i 6 stranica...ja svoju ne ostavljam njoj na čuvanje dovoljno je da me pitala oceli li ona ispasti iz tog nemoj je stavljati u to...inače nosila sam je u jaju iz auta u stan...svekar nije ni sa mnom ni sa muzom prica 4 godine,ako pitate zašto volila bi i ja razlog znati...a kad se mala rodila koda nista nije bilo...kao da svaki dan Pričamo...joj najrađe bi nekad sasula sve u lice,ali radi dragog dosta prisutim...neko je spomenio sumo borce...ja bas nekidan govorim muzu da je mala ko mali sumo borac pogotovo kad se naljuti i pocme vikat i mlatarat rukicama,samo joj fali onaj repić na vrh glave...🤣🤣🤣

• Frau_Mund6
    03. Lipanj 2018. 15:58

Orangina, imamo nekih 2h do mora. Malena je na putu odlicna, spava cijelim putem 😉 i inace, idem do ducana ona zaspi u autu 😁 
    Dea, ovaj nastavak ta jaknu je odlican. Kad se djeca mogu prema van okrenuti? Moja nece biti okrenuta prema meni niti kad ju na rukama nosim... probala sam sa ring slingom, ne pali 😥 nosiljke su mi one s krivim polozajem za noge... sad jedino nesto kovo da nabavim... ali mi se ne baca novce ako nece biti u tome.

url=https://lilypie.com]

dea32
    03. Lipanj 2018. 16:33

Frau_Mund6

Orangina, imamo nekih 2h do mora. Malena je na putu odlicna, spava cijelim putem 😉 i inace, idem do ducana ona zaspi u autu 😁
    Dea, ovaj nastavak ta jaknu je odlican. Kad se djeca mogu prema van okrenuti? Moja nece biti okrenuta prema meni niti kad ju na rukama nosim… probala sam sa ring slingom, ne pali 😥 nosiljke su mi one s krivim polozajem za noge… sad jedino nesto kovo da nabavim… ali mi se ne baca novce ako nece biti u tome.

Nosenje prema naprijed se ne preporuca duze od pola sata i to kad se beba posjedne, ne prije. Mislim da je za tu namjenu jedino ergobaby dobar..

dea32
    03. Lipanj 2018. 16:36

Sve bebe se u pocetku bune na nosenje jer im je malo stisnuto. I moj se bunio. U pocetku sam plesala s njim i skakutala da bi se smirio, al je s vremenom skuzio da mu je super..
    A nosenje naprijed meni iskreno jako uzasno izgleda. Jos kod curica nekako, ali imam dojam da deckima nikako nije udobno za testise. Bas vise naprijed i prakticki sjede na njima

• Aymee
    03. Lipanj 2018. 18:09

Cure ja imam Ergo 360 i odlican je. Jedino od njega me ne boli kicma a koristimo za nosenje prema van vec nekih mjesec dana. Zvala ja njihovo predstavnistvo i sve mi objasnili. Koristim ga za krace setnje i kad idemo nešto obaviti ili kupiti. Kupila ga od frenda ciji je mali u njemu izdrzao 2 puta po 15 min i stajao je u ormaru tak da smo ga platili jeftinije od "obicnih" klokanica.. 

Aymee

Mela
    03. Lipanj 2018. 19:26

Cure jel vaše bebe dizi glavicu kao da bi sjedile? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.