Cure hvala na komentarima. Znam mozda je glupo reci ali mene jako muci sto smo sveki i ja doma a kuca nije nikad bila prljavija, sve je po svuda a bebac stalno nezadovoljan.
Ona ima povratnu avionsku kartu za tjedan dana odlazi.
Jucer nam je bio koma dan i noc, zaspao je poslije ponoci.
I mi se znojimo, spava u kratkim rukavima i hlacicama bez deke. A ja se kupam u znoju pa se skinem onda trazim deku 😂
Nabavili smo ventilator za kolica jer u setnji mu bude vruce pa vristi. Jos nisam nasla navlaku za autosjedalicu. Sto vi koristite?
Joj cure bas sam vas tila pitat za znojenje...mojoj se užasno tabani znoje budu mokri skorz,a nema carapice...i da još jedno pitanje koliko je dovoljna da u početku pojede kasice i vode popije...moja pojede odprilike 50-70 ml isto toliko i vode popije...
Dea cestitamo na krštenju...
Ja sam svome neki dan navecer obukla bodi bez rukava i pidzamicu sa kratkim rukavima i nogavicama. Neda pokriti ruke, odnosno stalno ih ima iznad glave, non stop se budi i imao hladne ruke, a noge vruce. Onda sam mu sinoc obukla bodi dugih rukava i pokrila samo navlakom od popluna i bilo je ok. Ali ja se kuham, cijelu noc okrecem jastuk na suhu stranu. Ocito ce klima morati krenut raditi, Vakula je ionako najavio toplinski val..
Moja mrva spava vec 2h, s tim da sam mu prije 45 min morala ic dati cicu, ali je nastavio dalje. Ocito ga je naporan vikend posteno izmorio. Ovo mi je neobicno, stalno ga idem u sobu gledat da se nije probudio i da ga ne cujem..
Ina, hvala. Preporuke su za kasice velicina bebine stisnute sake, ako zeli moze i vise. Voda koliko zeli, ne trebas ogranicavati.
Mi krecemo krajem ovog tjedna sa dohranom, iako jos razmisljam kaj bi prvo dala..
Dea draga, ne znam sto si curi prvo dala ali ako je bilo uspjesno, kreni s tim. Ako ti ista znaci, nama je mrkva bila pun pogodak. Sad vec par dana papamo kasice za rucak, sve mu sama radim. Sutra cemo vjerojatno probati kruskicu.. Bas sam sretna kako mu to dobro ide i zasad je sve ponudjeno lijepo prihvatio osim same tikvice. Ali sad ju zakamufliram pa mu je super, 😆
Aymee
Dea draga, ne znam sto si curi prvo dala ali ako je bilo uspjesno, kreni s tim. Ako ti ista znaci, nama je mrkva bila pun pogodak. Sad vec par dana papamo kasice za rucak, sve mu sama radim. Sutra cemo vjerojatno probati kruskicu.. Bas sam sretna kako mu to dobro ide i zasad je sve ponudjeno lijepo prihvatio osim same tikvice. Ali sad ju zakamufliram pa mu je super, 😆
Curi sam krenula sa mrkvom, pa brokulu i cvjetacu pa palentu i onda kombinacije.. Nije bila nesto odusevljena. Sjecam se i da sam ju par puta vracala na par dana samo dojenja jer nije kakala. Al ovaj mali seronja puni pelene po 6 puta dnevno, a ona je tada jednom, nekad dva puta kakala dnevno..Jucer sam kod mame nabrala tresnje pa cu mu i to dati kad uvedem nesto s cim bi kombinirala. Plus je sto sad vec ima veci izbor namirnica jer je takvo doba. Cura je napunila 6 mj sredinom prvog mjeseca, tak da nisam imala ni veliki izbor..
Super da mali papa, neka
Pobjeglo..
Neka malac samo papa kad mu pase. Najsladi su tako mali kad samo mljackaju i pojedu sto god im serviras.. Kasnije krenu birat sto ce jest
Pobjeglo..
Neka malac samo papa kad mu pase. Najsladi su tako mali kad samo mljackaju i pojedu sto god im serviras.. Kasnije krenu birat sto ce jest
Joj, ja jedva cekam nase tresnjice pa cu mu ih raditi s prosom ili heljdom i eventualno jos nesto od voca dodati..
Aymee
Pobjeglo..
Joj, ja jedva cekam nase tresnjice pa cu mu ih raditi s prosom ili heljdom i eventualno jos nesto od voca dodati..
Mi nabrali sinoc tresnje!! :) Imamo nekoliko sorti, a prve su dozrile oko prvog maja! :) Malac mi nece ni jagode ni tresnje! A sve ostalo pomlati bez beda! :) :)
Ja se najvise veselim malim breskvicama,a malac ceka kruske i jabuke!!!
url=https://lilypie.com]
Pobjeglo..
Mi nabrali sinoc tresnje!! :) Imamo nekoliko sorti, a prve su dozrile oko prvog maja! :) Malac mi nece ni jagode ni tresnje! A sve ostalo pomlati bez beda! :) :)
Ja se najvise veselim malim breskvicama,a malac ceka kruske i jabuke!!!
Moja cura je samo polizala tresnje i rekla bljak! Tako i za jagode. A ja ih obozavam. U trudnocama sam imala takav pik na jagode da to nisu bile istine. Kupim 2 mjerice, 1 meni a drugu muzu, na kraju ja pojedem obje a on izvisi ..
Zanemarite bodi sa rozim rubom. Trebam peglat ves a to mi je najomrazeniji posao.
Malac se danas skoro posjeo!! Zauzeo pozu vrtnog patuljka i malo je falilo da se odgurne i posjedne.
I da, najdraza igracka je daljinski i sekina Minnie
Sortiraj odgovore
Najstariji