Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    27. Svibanj 2018. 09:29

m-mama

Mame! Jeste li radile otisak stopala i šake svojim mališana? Ja neznam čime bi ofarbala. Ili ćemo odabrati sigurniju verziju, tijesto i ispeči da se stvrdne( predpostavljam; brasno i voda?)

Ja sam kupila gotovu masu, ima i dm i bipa..
    Mislim da je smjesa od brasna i soli. Potrazit cu, mislim da imam u mobitelu slikan recept pa ostavim sliku.
    Tea, drago mi je da ste se dobro proveli i da su klinci bili super..

dea32
    27. Svibanj 2018. 09:45

Nemam recept, ali proguglaj tijesto za otisak pa ce ti izbaciti stranice sa receptima..

Teddy Bear
    27. Svibanj 2018. 15:35

Dea,cestitke na krstenju😚

dea32
    27. Svibanj 2018. 19:18

Teddy Bear

Dea,cestitke na krstenju😚

Hvala. 

Mela
    27. Svibanj 2018. 23:05

Dea, čestitamo na krštenju. 
    Drage mame da li se vaše bebice znoje kada doje? 

dea32
    28. Svibanj 2018. 07:49

Jutro.
    Mela njima je to napor tako da nije neobicno da se znoje. Moja cura se znojila od 3 tjedna starosti, rodena u 7 mj. On se isto zna oznojit, kosica mu bude bas mokra, po celu mu se cijedi znoj..
    Jucer sam ga obukla u bodi dugih rukava i bio je pokriven samo sa navlakom za poplun. Bas je bilo sparno i vruce, ne znam kako da ga oblacim

dea32
    28. Svibanj 2018. 07:49

Hvala Mela 

• Frau_Mund6
    28. Svibanj 2018. 08:29

Jutro cure!! 
    Moja se ne znoji, ali se sjecam da je mali od frendice proslo ljeto bio mokar kod svakog podoja. Jako halapljivo je jeo pa je to mozda razlog. Moja je gurmanica ona to na fino odradi 😂😂😂😂
    Peseku mi se oko upalilo 😣 sinoc smo bili kod veta i malo ju je pocistio dao antibiotske kapi i poslao nas kod specijaliziranog veterinara da pregleda oko. Sva je naotecena 😑 ne znam sta cu sad...  dragi radi, moji na moru... kaj da vodim dijete sa sobom?  Bas sranje... izgleda uzasno!! Bila je u subotu na sisanju, ne znam jel ju je zenska s necim piknula..  

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    28. Svibanj 2018. 10:21

dea32

Jutro.
    Mela njima je to napor tako da nije neobicno da se znoje. Moja cura se znojila od 3 tjedna starosti, rodena u 7 mj. On se isto zna oznojit, kosica mu bude bas mokra, po celu mu se cijedi znoj..
    Jucer sam ga obukla u bodi dugih rukava i bio je pokriven samo sa navlakom za poplun. Bas je bilo sparno i vruce, ne znam kako da ga oblacim

Joj Dea, vjerujem da ne znas kako ga obuci. Moj je sinoc spavao uzasno zbog vrucine a bio je obucen u kratku pidjamicu samo. Probala ga pokriti, samo se otkrivao i stalno budio. Uzas.. 

Aymee

Mela
    28. Svibanj 2018. 11:42

Nismo jedine koje su mučimo s vrućinom. Ja zaista ne znam vise sto joj obuci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.