Mame! Jeste li radile otisak stopala i šake svojim mališana? Ja neznam čime bi ofarbala. Ili ćemo odabrati sigurniju verziju, tijesto i ispeči da se stvrdne( predpostavljam; brasno i voda?)
Ja sam kupila gotovu masu, ima i dm i bipa..
Mislim da je smjesa od brasna i soli. Potrazit cu, mislim da imam u mobitelu slikan recept pa ostavim sliku.
Tea, drago mi je da ste se dobro proveli i da su klinci bili super..
Nemam recept, ali proguglaj tijesto za otisak pa ce ti izbaciti stranice sa receptima..
Dea, čestitamo na krštenju.
Drage mame da li se vaše bebice znoje kada doje?
Jutro.
Mela njima je to napor tako da nije neobicno da se znoje. Moja cura se znojila od 3 tjedna starosti, rodena u 7 mj. On se isto zna oznojit, kosica mu bude bas mokra, po celu mu se cijedi znoj..
Jucer sam ga obukla u bodi dugih rukava i bio je pokriven samo sa navlakom za poplun. Bas je bilo sparno i vruce, ne znam kako da ga oblacim
Jutro cure!!
Moja se ne znoji, ali se sjecam da je mali od frendice proslo ljeto bio mokar kod svakog podoja. Jako halapljivo je jeo pa je to mozda razlog. Moja je gurmanica ona to na fino odradi 😂😂😂😂
Peseku mi se oko upalilo 😣 sinoc smo bili kod veta i malo ju je pocistio dao antibiotske kapi i poslao nas kod specijaliziranog veterinara da pregleda oko. Sva je naotecena 😑 ne znam sta cu sad... dragi radi, moji na moru... kaj da vodim dijete sa sobom? Bas sranje... izgleda uzasno!! Bila je u subotu na sisanju, ne znam jel ju je zenska s necim piknula..
url=https://lilypie.com]
Jutro.
Mela njima je to napor tako da nije neobicno da se znoje. Moja cura se znojila od 3 tjedna starosti, rodena u 7 mj. On se isto zna oznojit, kosica mu bude bas mokra, po celu mu se cijedi znoj..
Jucer sam ga obukla u bodi dugih rukava i bio je pokriven samo sa navlakom za poplun. Bas je bilo sparno i vruce, ne znam kako da ga oblacim
Joj Dea, vjerujem da ne znas kako ga obuci. Moj je sinoc spavao uzasno zbog vrucine a bio je obucen u kratku pidjamicu samo. Probala ga pokriti, samo se otkrivao i stalno budio. Uzas..
Aymee
Nismo jedine koje su mučimo s vrućinom. Ja zaista ne znam vise sto joj obuci.
Sortiraj odgovore
Najstariji