Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 18:36

Ena31

Frau_Mund6

Ena, dobrodosla! Ti jos nisi rodila a vec bi gajbu 😁
    Ovo za dorinu nisam cula… kako se prijavljujem?
    Mi smo danas napokon izvadili mami ljetnu robu… zbogom traperice 😂😂😂😂 lanene hlace ce me spasit!

😂😂,znaš i sama kako je kad si u isčekivanju,danas sam 40+1😂, i vruće je…a Žuju bi za tateka,ja bi čokolade 😀..neznam točno za prijavu,utipkaj u Google Žuja za tate,na njihovoj stranici su uputstva vjerojatno.

To Žuja isto daje Dorina čokolade ak sam dobro shvatila..

-Tea-
    30. Svibanj 2018. 19:00

Evo mene da odgovorim, skupa sa gajbom piva stigla i Dorinina bombonjera i cestitka! :) Kad se budes prijavljivala na zujinoj stranici, sve ce ti pisati! 

url=https://lilypie.com]

30. Svibanj 2018. 19:04

-Tea-

Evo mene da odgovorim, skupa sa gajbom piva stigla i Dorinina bombonjera i cestitka! :) Kad se budes prijavljivala na zujinoj stranici, sve ce ti pisati!

Super,hvala😀. Uživajte s bebicama,ja se nadam upoznati sa svojim čim prije😍😘,ako Bog da pa sutra krene kad imam pregled već pa da ostanem 🙈🙈

ina90
    30. Svibanj 2018. 19:15

Evo nas opet zamislite s temperaturom i prehladom...tri mjeseca za redom...vadili krv i to još iz vene nije za antibiotik,a ja sam već na rubu živaca s ovim njenim prehladama...

Mela
    30. Svibanj 2018. 19:35

Drage mame evo i nas. Sinoc je mama dobila mastitis, temperatura 39,5, 
    Lijeva dojka je upaljena, sad joj dajem samo desnu a lijevu izdajam. Ona svako sat vremena place jer joj očigledno nije dovoljno. 

• Dijana221
    30. Svibanj 2018. 19:49

I nama je nedavno stigla Zuja za tatu te Dorina za mamu (takoder od Ozujskog) 😀
    Morate tocno ispuniti sve sto se trazi od vas u prijavnici te slikati i poslati rodni list, dugo se ceka, ali isplati se! 😎

dea32
    30. Svibanj 2018. 20:53

Mela

Drage mame evo i nas. Sinoc je mama dobila mastitis, temperatura 39,5,
    Lijeva dojka je upaljena, sad joj dajem samo desnu a lijevu izdajam. Ona svako sat vremena place jer joj očigledno nije dovoljno.

Mela, zasto bebi ne das da doji iz lijeve? 
    1.u drugoj definitivno nemas dovoljno da pokrijes njene potrebe
    2.beba je puno bolja 'izdajalica' nego bilo koja rucna ili elektricna izdajalica
    3.mozes i moras joj dati da doji, to mlijeko mora van i jedino ces tako rijesit zacepljenje. To mlijeko nije niti lose, niti zarazeno niti bilo kako drugacije nego sto je bilo do sad
    4.stavljaj hladne obloge kupusa u grudnjak i mijenjaj svaka 2h
    Kak stojis sa temp sada? Ibuprofen mozes prema uputama u pakiranju, najmanje se izlucuje u mlijeko.
    Javi se molim te, zajedno cemo to probat rijesit..

• Frau_Mund6
    30. Svibanj 2018. 20:54

Opa! Moj je rekao da nece zuju, ali mama ce narucit zbog dorine 😂😂😂😂 a zuja za goste!!

dea32
    30. Svibanj 2018. 20:56

Tea, cestitam na zuji.. 
    Ina, zao mi je da se mucite.. Savjet, vadite krv treci dan temperature, do tad se najcesce ne pokaze u krvi nista. I nikako dati antibiotik prije vadenja krvi..

• Frau_Mund6
    30. Svibanj 2018. 20:58

Mela, ja sam oprala list zelja i vlaznog ga stavila u hladjak, onda bi sa valjkom za tijesto presla preko da malo omeksa i pusti sok i takvog na cicu.
    Dijete obavezno na cicu da to sto prije izvuce... nadam se da sam pomogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.