Evo,ja sam upravo okupala svoje štrumpfove i stavila ih spavati. Ručak se kuha, i onda popodne seeeetnjaaaaa i navecer izlazak! Sveki je rekla zvrcni kad trebam doc (imaju kucu 50 m od nase) i evo me odmah! Danas je bas dan za uzivanje!! :)
url=https://lilypie.com]
Evo,ja sam upravo okupala svoje štrumpfove i stavila ih spavati. Ručak se kuha, i onda popodne seeeetnjaaaaa i navecer izlazak! Sveki je rekla zvrcni kad trebam doc (imaju kucu 50 m od nase) i evo me odmah! Danas je bas dan za uzivanje!! :)
Provedi se lijepo za sve nas😀👩👨💑🍷🍸🍹🍺
Meni nema jos izlazaka,sve dok malena doji,ali proci ce i to brze nego sto mislim.
Pozelim se ja druzenja sa muzem,sa prijateljicama,vecera i slicno. Ali opet sa druge strane nece ni one vjecno bebe biti,cim malo stasaju drugacije je to.
Mada meni inace nema tko bas navecer da bi pricuvao djecu,starija je tek nedavno prvi put kod tetke prespavala (moji roditelji su davno umrli,a suprugovi su jako stari),sestre mi isto imaju malu djecu a muzeve sestre ulete,jer su im veca djeca pa mogu ponekad.
Provedi se lijepo za sve nas😀👩👨💑🍷🍸🍹🍺
Meni nema jos izlazaka,sve dok malena doji,ali proci ce i to brze nego sto mislim.
Pozelim se ja druzenja sa muzem,sa prijateljicama,vecera i slicno. Ali opet sa druge strane nece ni one vjecno bebe biti,cim malo stasaju drugacije je to.
Mada meni inace nema tko bas navecer da bi pricuvao djecu,starija je tek nedavno prvi put kod tetke prespavala (moji roditelji su davno umrli,a suprugovi su jako stari),sestre mi isto imaju malu djecu a muzeve sestre ulete,jer su im veca djeca pa mogu ponekad.
Hvalaaa!! :) :) :)
A nije lako kad nemas kome ostaviti klince da ti ih pricuva… Ja neznam kako bih npr.u kupovinu sa njih oboje… Jer idem jednom mjesecno u neki veliki trgovacki centar i kupim puno toga, pa neznam kako bih teglila stvari i djecu… Jer najbliza trgovina mi je 5 km udaljena a to je neki mali seoaki ducancic, a najblizi trgivacki centar 25 km… Mislim, sigurno bih se snasla nekako, ali tek kad procitam ovakve vase zivotne sutuacije vidim koliko mi je u biti dobro i nesmijem se na nista zaliti…
@Dea, nadam se da su krstitke odlicno prosle i da je malcu lice bolje.
@Tea, zelim vam odlican provod
@Ina draga, vjerujem da je tesko jer ja nekada ne mogu docekati da se dragi vrati s posla a kamoli da ga nema. Ne znam gdje ti dragi i sto radi, ali ako imas priliku, preselite se blize.
Aymee
Orangina, male bebe ne trebaju negativnu energiju oko sebe, mislim da trebas razgovarati s muzem i objasniti mu kakva je situacija tako da se nesto promijeni.. Sigurna sam da bebica osjeti tvoju nervozu i nemir. Na kraju ti svekrva vise odmaze nego pomaze, nazalost..
Ina, nezgodno je kad si daleko od muza i jos ti nitko ne moze pomoci, meni je nezgodno i ovako, a kad ovako nesto procitam shvatim koliko mi je zapravo dobro.
Tea, ugodan izlazak vam zelim! Pomalo sam ljubomorna hehe..ali evo i moj muz i ja smo se pocastili, narucili smo platu da se fino napapamo, malca uspavljujem pa cemo imati vrijeme samo za nas dvoje, napokon!
Dea, cestitam! I nadam se da se negdje castite 😉
Tea, dobar provod veceras@!@!!!
Ina, da tesko je solo... a i zao mi je kad cujem da netko ne moze sudjelovat u odrastanju.. to tako brzo prolazi 🤔
Orangina, i ja mislim da beba osjeca nas stres... meni je sveki divna kao osoba i stvarno mogu s njom o puno toga pricati ali kad treba pomoci vise odmaze... sad sam se vec pomirila da sve moram i mogu odradit sama a kad mi dolazi "pomoc" onda ispijamo kave i pricamo do besvjesti... nikog ne primam na nocenja... ne znam gdje ti sveki zivi, ali ako moze doci u posjet bolje je nego da te opterecuje sa svojim ritmom.
Jutro mame..
Mi smo jucer imali krstitke. Bilo je predivno, malac odlican. Popili, pojeli i podruzili se svi skupa. Mala princeza ukrala braci glavnu ulogu i bila glavni zabavljac..
Malome je lice super iako smo sa korticima prestali mazati prije 4 dana, sad mazemo jednom drugom koja nema kortice u sebi ali sprjecava reakciju. Kad se uzbudi ili place onda se ocrtava crvenilo na mjestu gdje je bio dermatitis, ali cim se smiri nestane. Prekjucer je krenuo pricati 'dadabababada' i bas mi je presmjesan taj njegov glas.
Orangina, ako je to ne spavanje krenulo sa dolaskom svekr(i)ve, vjerojatno je poremetila njegovu rutinu i cijelu njegovu okolinu. Tako mali vole rutinu i znaju biti nervozni ako im se to poremeti. A kako ti i ne pomaze, reci muzu da joj kaze kako mozes sama i da se vrati doma.
Ina, vjerujem da ti je tesko. I zbog toga sto si sama i zbog toga sto ce ono najbitnije propustiti, jer svakog dana kikaci naprave nesto novo. Ali znate da je to sve za dobro sutra za curu i za vas.
Teddy, takoder sam u istoj situaciji da nemam kome ostaviti malce. Pogotovo jer malog i dojim. Moja mama jos uvijek radi, tata isto iako on nije bas za cuvanje djece. Poigra se on s njima ali to je sve. Sestra takoder radi, a uz troje njenih klinaca bas joj trebaju jos i moji dva.. A i stvarno brzo postaju samostalni, sad kad gledam curicu kako neke stvari sama radi, pitam se kad je to naucila i kad je toliko porasla, a nema jos ni pune 3 god..
Kod nas generalno u veci soping ide muz, manju kupnju, placanje racuna i sl ja obavim sa kikacem dok je starija u vrticu.
Mame! Jeste li radile otisak stopala i šake svojim mališana? Ja neznam čime bi ofarbala. Ili ćemo odabrati sigurniju verziju, tijesto i ispeči da se stvrdne( predpostavljam; brasno i voda?)
Jutrooo!!! Evo mene, ziva sam pa da se javim!! :) Bilo je odlicno!!! :)
Dosli doma u 2 ujutro, klinci dobri bili, spavali, sveki spavala skupa s njima! :) Rekla je da su bili predobri i da mozemo slobodno i cesce u provod jer da ih je bez problema oboje spremila na spavanje! :)
Dea, cestitke, bas mi je drago da se malac pokazao u najboljem svijetlu! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji