Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    29. Svibanj 2018. 15:38

Cure mi danas bili na moru poslije rucka i tocali noge.. doduse, njemu sam samo umocila i izvadila ih van.. s cudjenjem je to sve promatrao.. 
    Ja ne peglam. Neke stvari koje moram da, ali generalno ne. Dragi na posao nosi odijela a kako kosulje MRZIM peglati, imamo neku zensku. Za 20-ak kosulja uzme 40 kn. E pa ne bi stajala za to sat, dva, tri.. masina nam ne guzva, dobro protresem, zagladim kad slazem i nije poguzvano. Ionako se vrlo cesto ubrzo nakon hranjenja zbljuca, kad jede kasice zasere od glave do pete. Da peglam, svaki dan bi imala sto peglati.. 

Aymee

-Tea-
    29. Svibanj 2018. 16:34

Aymee

Cure mi danas bili na moru poslije rucka i tocali noge.. doduse, njemu sam samo umocila i izvadila ih van.. s cudjenjem je to sve promatrao..
    Ja ne peglam. Neke stvari koje moram da, ali generalno ne. Dragi na posao nosi odijela a kako kosulje MRZIM peglati, imamo neku zensku. Za 20-ak kosulja uzme 40 kn. E pa ne bi stajala za to sat, dva, tri.. masina nam ne guzva, dobro protresem, zagladim kad slazem i nije poguzvano. Ionako se vrlo cesto ubrzo nakon hranjenja zbljuca, kad jede kasice zasere od glave do pete. Da peglam, svaki dan bi imala sto peglati..

Uuu,mrzim kosuljeeeee… Hvala bogu pa je moj dragi mehanicar pa za na posao (a i doma) nosi radno odijelo! :) To se bar lako pegla. A i ja isto nosim radno odijelo pa nam nista od robe netreba biti bas detaljno kao kosulje speglano. Kod nas u masini najvise bude obicnih pamucnih majica kratkih rukava i tooone carapa (koje naravno ne peglam!!)   :) :) :)

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    29. Svibanj 2018. 16:48

Ja peglam sve, i nase i malenoj... ali nije mi problematicno.. malena u gym na trosjed a ja pored za stolomza peglanje..proleti mi  vrijeme 😉 vise me muci kad moram pod brisat 🤔 e da mi je tu naci pomoc.... 
    Lota je pocela dizat guzu u zrak i nogicama naprijed kao da ce puzat, kad je na trbuhu naravno. Jucer sam joj namjestila rukice s laktovima ispod ramena i ona se odgurne nogicama prema naprijed tako da su joj laktovi zavrsili na prsima. Jel to jos jedan znak hipertonusa ili se samo priprema za puzanje?!?! 
    Kod kupanja se pocela odgurivat nogicama i dizat guzu u zrak. Bas postaje aktivna! 
    U nedjelju smo je vagali tocno 6 kg 😉

ina90
    29. Svibanj 2018. 16:54

Ja mrzim peglat i prati robu i sve vezano uz robu za to je moja mama ekspert,a ja katastrofa...sebi nepeglam,muzu kad je tu ako bas moram,a njoj peglam još sve....moja je danas smazala tikvicu i malo blitve iz vrta...stavi žličicu usta pa onda uvali ruke,pa svoju grickalicu i sve okolo bude zeleno...ali je dobro pojela,ja zadovoljna...e da i počela je puzati ali u nazad....😂😂😂

-Tea-
    30. Svibanj 2018. 14:55

Evo, nas su upravo Žuja i Dorina  razveselili! Stigla gajba pive za tatu i bombonijera za mamu!!!!! :) A vec sam skoro i zaboravila da sam prijavila dragog za to! :)  Sad sam mu javila da je stiglo, pa kaze-onda nema druge nego festa veceras s obzirom da se sutra ne dela!! Brzo pive u frizider! :)

30. Svibanj 2018. 16:01

-Tea-

Evo, nas su upravo Žuja i Dorina razveselili! Stigla gajba pive za tatu i bombonijera za mamu!!!!! :) A vec sam skoro i zaboravila da sam prijavila dragog za to! :) Sad sam mu javila da je stiglo, pa kaze-onda nema druge nego festa veceras s obzirom da se sutra ne dela!! Brzo pive u frizider! :)

Sorry na upadu ovaj padobranskom😂,htjela sam pitati to za Žuju i Dorinu, tati dođe gajba pive a mami?

• Aymee
    30. Svibanj 2018. 17:52

Cure, u Bipi je Mustelina krema za suncanje na akciji, tj 1 + 1, oko 135 kn. Pa ako je neka planirala, isplati se. Jos par dana vrijedi.

Aymee

• Frau_Mund6
    30. Svibanj 2018. 18:31

Ena, dobrodosla! Ti jos nisi rodila a vec bi gajbu 😁 
    Ovo za dorinu nisam cula... kako se prijavljujem? 
    Mi smo danas napokon izvadili mami ljetnu robu... zbogom traperice 😂😂😂😂 lanene hlace ce me spasit! 

• Mirjanos
    30. Svibanj 2018. 18:35

Ne znam niti ja priicu za Dorinu??? A volim je😂😂😂

Curke kakvi su vam rezultati za vrtic? Mi smo 9ti ispod crte. Meni to djeluje dobro😂

30. Svibanj 2018. 18:35

Frau_Mund6

Ena, dobrodosla! Ti jos nisi rodila a vec bi gajbu 😁
    Ovo za dorinu nisam cula… kako se prijavljujem?
    Mi smo danas napokon izvadili mami ljetnu robu… zbogom traperice 😂😂😂😂 lanene hlace ce me spasit!

😂😂,znaš i sama kako je kad si u isčekivanju,danas sam 40+1😂, i vruće je...a Žuju bi za tateka,ja bi čokolade 😀..neznam točno za prijavu,utipkaj u Google Žuja za tate,na njihovoj stranici su uputstva vjerojatno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.