Upravo dobih vijest, stariji sin mi je dobio mjesto u jaslicama!!! :) :) :) :)
Ipak su dodatna dva boda(nisam sigurna dali je 100% 2 boda) za troje malodobne djece u obitelji dobro dosla…
Super draga, jedna briga manje, 😍😘
Aymee
Utjesile ste me sad kad znam da ni vasi ne spavaju po danu, ja sam se bas zabrinula.. Jel obavite onda stogod od posla kad je tako? 😁
Utjesile ste me sad kad znam da ni vasi ne spavaju po danu, ja sam se bas zabrinula.. Jel obavite onda stogod od posla kad je tako? 😁
Nekad je malo teze, ali uspijem napravit sve sta isplaniram. Podijelim si po danima sta moram, i sta cu napravit ako stignem. Moraju sva 4 decka bit nahranjena, oprana i opeglana, zivotinje nahranjene a cisenje-svaki dan pomesti i prebrisati pod i po danima ostala ciscenja… Sad sam bas sjela na terasu zapalit jednu nakon vecere… Dok sam spremala jesti mali vristi iz kolica jer oce da ga nosim,pa guram kolica nogom i gulim krumpire, a ovaj malo veci se penje po meni i nosi mi igracke da se igramo… Zivi šou! :) Sad je dragi dosao iz garaže pa je preuzeo veceg za igranje,a malog sam bas uspavala pa mogu zapalit na miru…

url=https://lilypie.com]
@Dijana, kod nas je toplo dosta pa ga obucem u kratku pidjamu i tanku pamucnu vrecu za spavanje bez carapa. Inace je njemu vruce pa nije najmjerodavnija beba. Generalno stignemo sve. Nekad se on igra u gym-u, nekad ga vucem u kolicima ali snadjemo se svakako.. Kad budem generalku radila vodim ga cijeli vikend kod mame.
@Tea, i ja sjela zapaliti i popiti casu vina.. Moj je danas frknuo dvije dude preko balkona pa smo trcali po nove..
Aymee
Tea, svaka cast tebi jer izdrzavas sa toliko deckiju 😁 ja isto tako kombiniram, nekad mi je u gymu, nekad u kolicima pa gleda sto ja radim po kuhinji, i tako, snalazimo se 😂
Aymee, kod nas isto sad po danu przi, tako da nam i po noci bude oko 22-23 stupnjeva, imam osjecaj da mu zadnjih par noci bude vruce pa se budi tako da sam mu sad obukla pamucni bodic dugih rukava i pokrila dekicom..
Eh, ja ne pusim, ali bi mi sjela casa vina trenutno, ali dojim pa nista od toga.. Sto vi mislite o dojenju i konzumiranju alkoholnih pica?
A joj, ja sam daleko od toga da obavim sve sta si zacrtam... jos mi je zimska garderoba vani, ako i cipele... 😑 ali kucu stignem sredit, koliko treba i skuhat! To mi je najbitnije 😉 malena obicno spava u sobi ili vucem lezaljku sa sobom po stanu 😀

Dijana, misoim da casu mozes popit, iako meni ne pase... nije mi pasalo ni u trudnoci pa ni sad! A znam da su moje frendice na rockasima znale i sa rakijicom nazdravit 😉 djeca im ziva i zdrava!

Joj cure meni bi isto pasalo pola čaše vina i jedna cigara ali sam se zbog svog čuda odrekla cigara već godinu dana iako bi meni kutija trajala po tjedan dana sad bih bas s gustom zapalila jednu....ja sam svoju isto danas obukla u kratku pidamicu i pokrila dekom...moja neda nikad ruke pokriti takva je od kad se rodila odmah ruke izbaciva cim nešto stavim na njih...ja imam pomoć mame još 10 tak dana....inače smo ja i ona same...muž mi vani radi i dođe svako dva mjeseca na tjedan dana i to nam bas teško pada jer smo se toliko borili za nasu bebicu,a on sad gleda kako raste preko slika...ali valjda ce uskoro biti bolje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji