Upravo dobih vijest, stariji sin mi je dobio mjesto u jaslicama!!! :) :) :) :)
Ipak su dodatna dva boda(nisam sigurna dali je 100% 2 boda) za troje malodobne djece u obitelji dobro dosla…
Super draga, jedna briga manje, 😍😘
Aymee
Utjesile ste me sad kad znam da ni vasi ne spavaju po danu, ja sam se bas zabrinula.. Jel obavite onda stogod od posla kad je tako? 😁
Utjesile ste me sad kad znam da ni vasi ne spavaju po danu, ja sam se bas zabrinula.. Jel obavite onda stogod od posla kad je tako? 😁
Nekad je malo teze, ali uspijem napravit sve sta isplaniram. Podijelim si po danima sta moram, i sta cu napravit ako stignem. Moraju sva 4 decka bit nahranjena, oprana i opeglana, zivotinje nahranjene a cisenje-svaki dan pomesti i prebrisati pod i po danima ostala ciscenja… Sad sam bas sjela na terasu zapalit jednu nakon vecere… Dok sam spremala jesti mali vristi iz kolica jer oce da ga nosim,pa guram kolica nogom i gulim krumpire, a ovaj malo veci se penje po meni i nosi mi igracke da se igramo… Zivi šou! :) Sad je dragi dosao iz garaže pa je preuzeo veceg za igranje,a malog sam bas uspavala pa mogu zapalit na miru…
url=https://lilypie.com]
@Dijana, kod nas je toplo dosta pa ga obucem u kratku pidjamu i tanku pamucnu vrecu za spavanje bez carapa. Inace je njemu vruce pa nije najmjerodavnija beba. Generalno stignemo sve. Nekad se on igra u gym-u, nekad ga vucem u kolicima ali snadjemo se svakako.. Kad budem generalku radila vodim ga cijeli vikend kod mame.
@Tea, i ja sjela zapaliti i popiti casu vina.. Moj je danas frknuo dvije dude preko balkona pa smo trcali po nove..
Aymee
Tea, svaka cast tebi jer izdrzavas sa toliko deckiju 😁 ja isto tako kombiniram, nekad mi je u gymu, nekad u kolicima pa gleda sto ja radim po kuhinji, i tako, snalazimo se 😂
Aymee, kod nas isto sad po danu przi, tako da nam i po noci bude oko 22-23 stupnjeva, imam osjecaj da mu zadnjih par noci bude vruce pa se budi tako da sam mu sad obukla pamucni bodic dugih rukava i pokrila dekicom..
Eh, ja ne pusim, ali bi mi sjela casa vina trenutno, ali dojim pa nista od toga.. Sto vi mislite o dojenju i konzumiranju alkoholnih pica?
A joj, ja sam daleko od toga da obavim sve sta si zacrtam... jos mi je zimska garderoba vani, ako i cipele... 😑 ali kucu stignem sredit, koliko treba i skuhat! To mi je najbitnije 😉 malena obicno spava u sobi ili vucem lezaljku sa sobom po stanu 😀
Dijana, misoim da casu mozes popit, iako meni ne pase... nije mi pasalo ni u trudnoci pa ni sad! A znam da su moje frendice na rockasima znale i sa rakijicom nazdravit 😉 djeca im ziva i zdrava!
Joj cure meni bi isto pasalo pola čaše vina i jedna cigara ali sam se zbog svog čuda odrekla cigara već godinu dana iako bi meni kutija trajala po tjedan dana sad bih bas s gustom zapalila jednu....ja sam svoju isto danas obukla u kratku pidamicu i pokrila dekom...moja neda nikad ruke pokriti takva je od kad se rodila odmah ruke izbaciva cim nešto stavim na njih...ja imam pomoć mame još 10 tak dana....inače smo ja i ona same...muž mi vani radi i dođe svako dva mjeseca na tjedan dana i to nam bas teško pada jer smo se toliko borili za nasu bebicu,a on sad gleda kako raste preko slika...ali valjda ce uskoro biti bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji