Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dijana221
    26. Svibanj 2018. 00:13

Aymee

Mislim da od case vina / pive neces ubiti dijete, 😋

😂😂😂😂😂

• Dijana221
    26. Svibanj 2018. 00:15

ina90

Joj cure meni bi isto pasalo pola čaše vina i jedna cigara ali sam se zbog svog čuda odrekla cigara već godinu dana iako bi meni kutija trajala po tjedan dana sad bih bas s gustom zapalila jednu….ja sam svoju isto danas obukla u kratku pidamicu i pokrila dekom…moja neda nikad ruke pokriti takva je od kad se rodila odmah ruke izbaciva cim nešto stavim na njih…ja imam pomoć mame još 10 tak dana….inače smo ja i ona same…muž mi vani radi i dođe svako dva mjeseca na tjedan dana i to nam bas teško pada jer smo se toliko borili za nasu bebicu,a on sad gleda kako raste preko slika…ali valjda ce uskoro biti bolje

Ina, bas mi je zao. Uvijek me razalosti ovakvo nesto cuti.. 

• Frau_Mund6
    26. Svibanj 2018. 08:48

Jutro mame 😊 kako  ste? 
    Mi smo se naspavali. Malena je opet zacorila sa tatom, dok mama pije kavu i sreduje kuhinju..  kod nas je divno jutro! Odvela sam pesa na sisanje i bas gustirala u setnji! Vec je sad jako toplo 😉

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    26. Svibanj 2018. 09:07

Jutro ekipa..evo i mi se naspavali,tata otisao poslom,a nas tri lagano. Starija curka rucka jaje za dorucak,mama pije kavicu i plazma keksic a sekica nas gledi i trpa rukicu u usta. I mi cemo izaci cim prije u setnjicu dok pravo ne ugrije,onda se nista ne moze. Boze kakvo li ce nam ljeto toplo biti,srecom bebice ce i starije biti.
    Nocas mi je bas toplo bilo,imam one kao tanke jorgane,ali sam ih usred noci skinula i pokrila frotirnom plahtom,time da sam skinula sebi spavacicu koja je mokra bila i obukla majicu,a i bebica se oznojila,pa je presvukla samo ostavila u bodicu kratkih rukava i hlacicama,te pokrila,inace sam joj oblacila bodic kratkih rukava,preko kao jednodijelnu pamucnu pidjamicu,i pokrila bih tankom dekicom,doduse prolazi joj prehlada pa moguce da se i zbog toga oznojila,jer do sada nije,i naravno na kant nam je prozor bio.
    Kod nas nema prelaza zivota mi iz cizama u sandale😆

-Tea-
    26. Svibanj 2018. 09:16

Jutro! :) evo, mi pustili tatu da se konacno jedan dan naspava s obzirom da danas ne radi! (Bar ne u firmi)  :) Mi smo pospremili kuhinju i speglali robu i vec je toliko vruce da crkavam… 
    Sta se tice oblacenja, stariji bi komotno mogao biti gol po cijele dane koliko se znoji jadan… Ali mali je zimogrozan za popizdit. Bez obzira sta je postalo toplo, i dalje spava u bodiju dugih rukava i hlacicama i pokriven tankom dekicom…

Orangina
    26. Svibanj 2018. 10:44

Dobro jutro, mali jos spava a ja ne mogu vise iako sam kronicno neispavana...

@Dea vama danas krstenje? Sretno i zelim vam da bude sto mirniji bebac ☺

@Teddy ufff nisi jedina, uzasno mi ispada kosa mozda mjesec dana, osisala sam se na krace (imala preko pola leda, sad do ramena). Cekam da ocelavim 😔 

@Tea ljubomorna sam na vas vecernji izlazak 😛 Super se provedite! I bravo za jaslice! 

@Frau ovo za jutarnje spavanje je istina; ako ne zaspi max.sat vremena nakon prvog budenja onda bude jakooo nervozan.

@Dijana za spavanje bodi dugih rukava, duge hlace i tanka dekica preko nogu jer nema carape.
    Imam zimske vrece za spavanje a to je pretoplo.

@Ina jako mi je zao vase situacije, mora da je tesko. Moj radi sat vremena udaljen autom pa preko tjedna skoro ne vidi malog, mozda koji put navecer. Tako da mogu mislit kako je vama. A mama ti ne zivi blizu?

Orangina
    26. Svibanj 2018. 11:02

Moram vam se pojadati. Neznam dali je faza, skok ili koji vrag ali on ne moze zaspati prije 23, 24h vec tjedan dana od kako je sveki tu. 
    Kroz noc se budi svaka 2h za cicanje pa ga uspavljujem i zna bit tako do 10h . 
    Od tad do navecer plac i nemir cak i na rukama. 
    Zeli cicati svakih 1,5h i to se bori s cicom, rasteze bradavicu, vuce dojku rukama, ozljeduje me. 
    Zbog toga smo uveli bocicu i sad uzme jednu ili dvije na dan, nekad se smiri i uspije odspavati 30min a nekad zeli jos i cicu.
    Poceo je kakati svaka 3-4 dana. Vristi u setnji. Vristi dok ga presvlacim. Vristi u gymu. Vristi ako ne cica ili ne spava. Ja ga nosim, pjevam, ljubim, mazim, ma nis ne pomaze.
    Zbog takve svakodnevnice ja sam luda i navecer budem premorena i nervozna, kad muz dode doma vidi me takvu i misli da sam bolesna. 

Pozvao je mamu da nam pomogne. Zena spava cijeli dan, skuha veceru, doceka sina, gleda Fejs i tv, ona je umorna i ode opet spavat. Niti ne cuje kad mali place niti kad ga ja vodim u setnju da ju ne probudi preko dana. Onda njemu kaze da je "bebac bio dobar". 

Htjela bi da mali ide ranije spavati kao prije, oko 20h.
    Pokusala sam kupku, masazu, cicanje u to vrijeme kad mu se zijeva.
    Sto da radim? 😞

• Aymee
    26. Svibanj 2018. 12:29

Orangina

Moram vam se pojadati. Neznam dali je faza, skok ili koji vrag ali on ne moze zaspati prije 23, 24h vec tjedan dana od kako je sveki tu.
    Zeli cicati svakih 1,5h i to se bori s cicom, rasteze bradavicu, vuce dojku rukama, ozljeduje me.
    Zbog toga smo uveli bocicu i sad uzme jednu ili dvije na dan, nekad se smiri i uspije odspavati 30min a nekad zeli jos i cicu.
    Poceo je kakati svaka 3-4 dana. Vristi u setnji. Vristi dok ga presvlacim. Vristi u gymu. Vristi ako ne cica ili ne spava. Ja ga nosim, pjevam, ljubim, mazim, ma nis ne pomaze.
    Zbog takve svakodnevnice ja sam luda i navecer budem premorena i nervozna, kad muz dode doma vidi me takvu i misli da sam bolesna.

Pozvao je mamu da nam pomogne. Zena spava cijeli dan, skuha veceru, doceka sina, gleda Fejs i tv, ona je umorna i ode opet spavat. Niti ne cuje kad mali place niti kad ga ja vodim u setnju da ju ne probudi preko dana. Onda njemu kaze da je "bebac bio dobar".

Sto da radim? 😞

Orangina, nemoj me krivo shvatiti, ali da probas sveki izbaciti? Tvoja prva recenica me potaknula na ovaj prijedlog.. mislim da znas sto si napisala.. 😘

Aymee

ina90
    26. Svibanj 2018. 12:44

Orangina mama mi je blizu,ali idući tjedan ide u Njemačku kod brata i dovest ce male nećakinje preko lita,a i nemogu je dodatno još ja opterećivati ona ima 70 godina a nestaje ja nebi mogla sad onoliko koliko ona napravi,ko robot je,a i nekad mi je dosta njenih zastarjelih savjeta,ali presutim....neznam kako ti pomoći osim jesi možda probala sa nosiljkama i maramama...tako da je stalno blizu tebe...

-Tea-
    26. Svibanj 2018. 13:30

Orangina

Sto da radim? 😞

Moje iskreno misljenje, nemoj se uvrijediti, ali mislim da je u sveki problem. Ti si nervozna zbog nje, a bebac osjeti maminu nervozu pa je i on nervozan i sve rutine mu sr poremete.…… Razgovaraj s dragim, reci mu iskreno kako stoje stvari pa onda napravite sta je najbolje za bebaca i vas. :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.