Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    28. Svibanj 2018. 18:56

dea32

Zanemarite bodi sa rozim rubom. Trebam peglat ves a to mi je najomrazeniji posao.
    Malac se danas skoro posjeo!! Zauzeo pozu vrtnog patuljka i malo je falilo da se odgurne i posjedne.
    I da, najdraza igracka je daljinski i sekina Minnie

Ma bravo malac s rozim rubom.. 😆 pa on ce zapravo uskoro i sjediti..  mi volimo kljuceve od auta, mobitel i jednu suskavu knjizicu.. 

Aymee

• Dijana221
    28. Svibanj 2018. 23:27

Moj malac se zna oznojiti preko dana ako smo vani, ali u kuci je okej, nije strasno, dobra nam izolacija. Za spavanje mu oblacim bodi dugih rukava jer mu ne pokrivam rukice nicim i pokrijem ga tetricom i na tetru dekica + carapice.
    Mi cekamo jos pricekati s kasicama, tek smo napunili 4mj, ali uzivam pripremajuci se vec sada dok citam vase postove :) 

• Dijana221
    28. Svibanj 2018. 23:28

Mi cemo*

• Aymee
    29. Svibanj 2018. 07:05

Dijana221

Moj malac se zna oznojiti preko dana ako smo vani, ali u kuci je okej, nije strasno, dobra nam izolacija. Za spavanje mu oblacim bodi dugih rukava jer mu ne pokrivam rukice nicim i pokrijem ga tetricom i na tetru dekica + carapice.
    Mi cekamo jos pricekati s kasicama, tek smo napunili 4mj, ali uzivam pripremajuci se vec sada dok citam vase postove :)

Joj, tako su slatki kad se krenu cuditi novim okusima pa se zbrljaju i zamusaju cijeli. Moj uz kasicu strpa i sakicu u usta pa se zmaze po cijelom licu.. a ljubav je to velika.. 

Aymee

Teddy Bear
    29. Svibanj 2018. 08:36

Jutro ekipa😗
    Dea,Noa je bas napredan deckic. Sjetim se odmah svoje starije curice,ona je sa 6 mj bas pravo puzala a sa 9 mj i koji dan je prohodala i od tada ne staje😆
    Najteze joj se bilo posjesti i dan danas nema kad sjedit😁
    Nadam se kako ce ova curka biti mirnija,neka se nigdje ne zuri.
    Sto se dohrane tice,nisam ni sama pametna,ali necu prije pet i pol mjeseci nista probat pa onda lagano vidit sta,kako.
    Vrucine su vec pravo krenule,moja se cura osula od znoja po rukicama i ispod vrata. 
    Da vas pitam? Peglate li vi ovim bebicama rublje? Ja se sjecam da sam starijoj do godine dana peglala i od tada vise nisam. Neki dan mi bila jedna teta na babinama i ja tako govorim nakupilo se vesa pa mora peglat,kad ce ti ona meni,je li peglas da je ljepsi ves ili to mislis da je sterilan,pa cim ga dirnes rukama i stavis u ormar on ti vise nije sterilan...bona fini ga prostri i onda slozi,pogotovo sad kad su vrucine,a da ne kazem ako iz susilice vadis. Sta vi kazete,za malu bebicu?

-Tea-
    29. Svibanj 2018. 08:55

Teddy Bear

Jutro ekipa😗
    Dea,Noa je bas napredan deckic. Sjetim se odmah svoje starije curice,ona je sa 6 mj bas pravo puzala a sa 9 mj i koji dan je prohodala i od tada ne staje😆
    Sto se dohrane tice,nisam ni sama pametna,ali necu prije pet i pol mjeseci nista probat pa onda lagano vidit sta,kako.
    Vrucine su vec pravo krenule,moja se cura osula od znoja po rukicama i ispod vrata.
    Da vas pitam? Peglate li vi ovim bebicama rublje? Ja se sjecam da sam starijoj do godine dana peglala i od tada vise nisam. Neki dan mi bila jedna teta na babinama i ja tako govorim nakupilo se vesa pa mora peglat,kad ce ti ona meni,je li peglas da je ljepsi ves ili to mislis da je sterilan,pa cim ga dirnes rukama i stavis u ormar on ti vise nije sterilan…bona fini ga prostri i onda slozi,pogotovo sad kad su vrucine,a da ne kazem ako iz susilice vadis. Sta vi kazete,za malu bebicu?

Sta se tice peglanja, cim si robu izvadila iz perilice/susilice vise nije sterilna. Moje misljenje je da sterilno okruzenje ionako nije dobro za bebu jer se mora navikavati na bakterije koje nas okruzuju. Ja speglam da nebude zguzvano jer to nevolim vidjeti..

url=https://lilypie.com]

dea32
    29. Svibanj 2018. 09:29

Bili danas na pregledu, ima 7,2 kg i 68 cm. I napokon smo ga cijepili..
    Teddy, peglam jer je zguzvano, njegovo zapravo samo prodem tek toliko, ali nama i curi peglam jer je zguzvano. A ono bas za sterilno prvih 2 mj, iako cim mi to uhvatimo rukom vise nije sterilno, ali je smanjen broj bakterija jer ces prije oprati ruke. Najbitnije je zapravo dok im pupak ne zaraste. Kasnije vise nije toliko bitno. Moraju doci u doticaj sa bakterijama kad tad..

Teddy Bear
    29. Svibanj 2018. 09:45

dea32

Teddy, peglam jer je zguzvano, njegovo zapravo samo prodem tek toliko, ali nama i curi peglam jer je zguzvano. A ono bas za sterilno prvih 2 mj, iako cim mi to uhvatimo rukom vise nije sterilno, ali je smanjen broj bakterija jer ces prije oprati ruke. Najbitnije je zapravo dok im pupak ne zaraste. Kasnije vise nije toliko bitno. Moraju doci u doticaj sa bakterijama kad tad..

Bravo Noa😗

• Aymee
    29. Svibanj 2018. 12:39

dea32

Ma taman decko.. 😙

Aymee

• Dijana221
    29. Svibanj 2018. 15:21

Teddy Bear

Jutro ekipa😗
    Da vas pitam? Peglate li vi ovim bebicama rublje? Ja se sjecam da sam starijoj do godine dana peglala i od tada vise nisam. Neki dan mi bila jedna teta na babinama i ja tako govorim nakupilo se vesa pa mora peglat,kad ce ti ona meni,je li peglas da je ljepsi ves ili to mislis da je sterilan,pa cim ga dirnes rukama i stavis u ormar on ti vise nije sterilan…bona fini ga prostri i onda slozi,pogotovo sad kad su vrucine,a da ne kazem ako iz susilice vadis. Sta vi kazete,za malu bebicu?

Ja takoder peglam jer mi bude jako zguzvano, a ne volim to tako vidjeti. Peglam i nase :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.